Sidor Retired napisał(a):
EST_PL napisał(a):
Jac00s napisał(a):
aj tam, nie chciecie ujawnic nicku drugiej osoby to ja powiem ze jest to pewnie Yawoor, moge sie mylic ale dlugo go znam i wiem ze bylby do tego zdolny

:D
Jac00s napisał(a):
kazdy kto byl w CpS'ach i SSR'ach powinien wiedziec i sie domyslic, nie spodziewalem sie tego

Możesz przestac snuć swoje bzdurne teorie ? Masz jakies dowody ? Nie wiem, czemu druga osoba nie jest ujawniona, ale dopóki nie jest, to nie rozumiem, po co się produkujesz...
Równie dobrze ja moge powiedzieć że skoro znasz Deeca i byłes w CPS czy jak im tam było, to grzebałes na forum PTS. Nie mając żadnych dowodów na to.
Możesz mówić tylko kto sie bedzie tym przejmował ? I nie CPS czy jak tam było. W tym momencie zniżasz sie do pewnego poziomu. Nikt nie mówi PRGK czy jak to sie nazywa.......[/b]
Najważniejsze jest w sumie, że ani ciebie ani Jacoosa nikt o zdanie nie pytał, a produkujecie się obydwaj, jakby to was dotyczyło, przy okazji uderzając w Yawoora (Jacoos, nie ty - zeby nie było), który tu nawet nie zagląda. Ani żaden z was nie należy do PRGK, ani do PTS, dodatkowo nie gracie z tego co wiem w klasika w żadnym klanie.
A napisałem CPS czy jak im tam było, bo nie mam ochoty czytac odpowiedzi w stylu: nie ja nie z CPS ja z SSR, a tak w ogóle to nie grałem w SSR tylko w BOH, że o innych nazwach tego samego nie wspomnę.