Teraz jest 8 cze 2025, 14:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2003, 23:12 
Oldboy Battlefield.pl

marcinek o tym to ja tez pisalem ale tu jest inna kwestia bo EA chce u nas biuro otwozyc... a jakby chcial ktos gre sciagnac od nich.. to magazyn maja w holandii... reklamacje..? jkie reklamacje? a gdzie my to zmagazynujemy?? eee wale takie branie na serio polskiego rynku... juz wole cenege
a. co do imageu Alkohol120%.... clon umarl.... :lol: ale nie clon trooper bo on to notorycznie umiera :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 08:58 
Moderator forum

Cytuj:
gdyby mnie sfragowala bez prawa respounu raty, samochod w warsztacie, a tu jakas strzelanina nie wiedziec po co i czemu sluzaca

ja nauczony doświadczeniem z czasów JK2 kiedy to sapała cały miesiąc wolałem uniknąć męczącego brzęczenia - wystarczy że komputer mi głośno chodzi :D

Zreszta kiedy one zrozumieją że nas granie rozluźnia tak samo jak je oglądanie telewizji. :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 10:43 

Okota napisał(a):
marcinek o tym to ja tez pisalem ale tu jest inna kwestia bo EA chce u nas biuro otwozyc... a jakby chcial ktos gre sciagnac od nich.. to magazyn maja w holandii... reklamacje..? jkie reklamacje? a gdzie my to zmagazynujemy?? eee wale takie branie na serio polskiego rynku... juz wole cenege

Z moich informacji wynika, ze chca otworzyc biuro w celu miedzy innymi, aby na miejscu lokalizowac gry na rynek polski i europe centralna. Jesli lokalizujesz gry (to zazwyczaj jesli chodzi o Polske bylo zajeciem naszych rodzimych dystrybutorow), jesli otwierasz biuro, to co stoi na przeszkodzie, zeby ominac posrednika, ktory placi za licencje, ale nie tyle ile mozna zarobic na bezposredniej sprzedazy. Poza tym w Polsce tez sa tlocznie, w Rosji jeszcze tansze, przeciez to normalne ze nie bedzie nikt wozil towaru z Holandii (CM4 Cenega dostala z Anglii, plyty nie byly tloczone u nas). Zreszta zobaczymy jak to bedzie, ja mam info z pierwszej reki, poniewaz pracuje w firmie ktora teraz rozpoczela (rozpocznie) wspolprace z EA.

W moim przypadku clone nie umarl, uzywam go i jest w okej 8) .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2