Teraz jest 18 kwi 2025, 13:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 sie 2003, 00:24 
Moderator forum

[SPQR]Wojt_PL napisał(a):
Napisalismy tez ponad 25000 wiadomosci .

Ach .. Ci statsiarze :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 00:29 

XENA : 1247 postów :shock:

no na co sie gapicie !!?? wynagrodzic stracony czas chłopakowi !!

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 00:34 
Moderator forum

HeLmUt napisał(a):
XENA : 1247 postów :shock:

no na co sie gapicie !!?? wynagrodzic stracony czas chłopakowi !!

Hmn .. prawdziwy forumowicz nie śpi, nie pije, nie zażywa przyjemności :lol: .. Boże .. co za nudne życie ma nasz XENA :twisted:

I całe szczęście nie pierdzieli od rzeczy tylko jak to ostatnio odczytałem w swoich dużych "słowotokach*" bardzo ładnie przekazuje myśli.

Gdyby forum miało punktację od ilości postów XENA już dawno byłby Veteranem z tytułem Głównego Sztabowego :twisted:

* - pojęcie zapożyczone :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 02:44 
Moderator forum

xena moj ty bohaterze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 03:01 

Heh... kurde , to JUZ rok!
Co ja pamietam z Sierpnia 2002? Hmm.. pamietam Korpusa który ledwo sie pojawiło demo BF po 15 minutach grania zalozył PRGK-42 i mnie do niego wciagnął:)) Pamiętam jak sie pojawił Clone i nie wiedział jak otworzyć klape w łodzi desantowej ;-] hehe... Pamietam jak na klawiaturze nie moglem na Wake wystartowac amerykanskimi samolotami, bo nie kumalem jak sie nim skreca na ziemi.... Serwer pierwszy zlagowany na max pamiętam... Co potem...? Pamietam jak sie pojawił chwile pozniej Łowca Ostrzych Cipek czyli Blejd pusi hanter...;] i Warner i Scae, Garet i inne chłopaki z ONZ (tak , byl taki klan):)) Nocki na łejku... ktos pamieta na ile był osob serwer gier online ustawiony?..... ttaaa.... Pamietam DAK. Pierwsze trzy wygrane sparingi PRGK-42 i pierwsza wtope z DAKIem własnie na OMG:-) Pamietam jak mnie wkurzał Coralgol, wtedy nie byl w -42 i bardzo mnie drażniło , ze mam bombke od niego co minute w łeb. Pamietam jak padł dysk i nie mielismy forum. Pamietam Wielką Kłotnie hehe..dobrze, ze to sie skasowało. Scae z Korpusem zaczeli robic porzadki na forum. Taaaak.. takie byly poczatki.. Teraz sam jestem dziadkiem ...;-]

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 03:16 

No trzeba przyznać że bez Xeny nie dobili byśmy tak szybko do 25000 postów i Phoenix nie miał by z kim tak konstruktywnie wymieniać poglądy
Ogólnie jak przyszła ta laska z brodą w czarnym uniformie - kiedyś to sie nazywało gestapo - to od razu jakoś tak czarno-różowo się zrobiło i ten licznik postów zaczął kręcić jak szalony ;););)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 04:07 

Pepsee napisał(a):
Heh... kurde , to JUZ rok!
niego wciagnął:)) Pamiętam jak sie pojawił Clone i nie wiedział jak otworzyć klape w łodzi desantowej ;-] hehe...

Oj ja to raczej pozniej sie pojawilem cos pod koniec wrzesnia lub poczatku pazdziernika chyba. Nie mialem w co grac i kumpel przyniosl wiadomosc ze widzial fajna gre. Nigdy wczesniej nie widzialem screenow, ani nie sledzilem jej w newsach. Demo sciagalem kilka godzin na SDI, po sciagnieciu pamietam lagi byly wszedzie okrutne. Duzo serwerow zakladanych na SDI :). I ten jedyny dzialajacy w miare chyba na 24 osoby byl. Pamietam, ze po sciagnieciu dema siedzialem z 3-4 dni codziennie do 4-5 rano, czasami gasilem swiatlo na serwerze :wink:.

Owszem nie widzialem jak otworzyc klape dlugi czas, ale sobie radzilem - wyskakujac na stopien przy budce i skaczac do wody :lol: . Caly motyw polegal na tym przytrzymaniu klawisza, a ja myslalem ze od klepniecia ma spasc. Poza tym trzeba bylo siedziec w odpowiednim miejscu...

Dlatego fajnie ze wyszlo kolejne demo (SW), bo moze kilka osob zacznie tak jak my kiedys. Jak widac w innych topicach juz zaczelo.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 09:45 

Chyba sie rozpłacze :lol:

Do tego jeszcze mój swiętej pamięci celeron 700 :cry:

ps. szkoda że na forum tak puźno się zapisałem miał bym tyle postów co xena :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 09:54 

chlip chlip

ja pamietam jak w pracy zobaczylem filmik tej gierki, odrazy tego dnia mialem juz demo singla tak sie zlozylo ze dokladnie rok temu zalozyli mi staly dostep do internetu (moj 1 w zyciu) poznalem Kaczego w grze SoF2 no i biedaka namowilem zeby sciagnal demko multi i tak sie zaczelo 1 server battlefield1942.pl z aiv'em i Korpusem na pokladzie ktorzy odrazu dali mi na poczatku kicka :lol: za &*^$@$ pozniej pojawil sie CloonTroope i jakis pan z dziwnymi literami przed nikiem SPQR. AVE Scaevola :D dzialo sie na serverach i dzialo . . .. i dzieje do dzis
jest to chyba najpiekniejsz scena w polsce

AVE Battlefield 1942

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 09:56 

XENA_ Pruszcz Gdański 12 Mar 2003 1248 :!:
czyli nie od początku, pojawił sie kilka dni po mnie i poleciał jak sonda Voyager - do przodu ;);)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 10:10 
Moderator forum

Panoram napisał(a):
Chyba sie rozpłacze :lol:

Do tego jeszcze mój swiętej pamięci celeron 700 :cry:

ps. szkoda że na forum tak puźno się zapisałem miał bym tyle postów co xena :twisted:

Tak na oko z 2 tygodnie później ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 10:22 

Ehh ja dopiero byłem desperado - grałem w demo wake na moim starym kompie i mimo iż przycinało nieprzeciętnie to grałem twardo dzień w dzień (czasem na serwerach z 6 graczami by dało się wogóle ruszyć ;) )...
I mimo iż gra ledwo sapała u mnie to od razu jak się dowiedziałem że w empiku nabyć można popędziłem w ziąb do sklepa (oj tak pamiętam to była sroga jesień kiedy bezdomni umierali na ulicach i trzeba było jeść szczury na obiad 8) ) by nabyć BFa...
A później gra na moim pierwszym polskim zahasłowanym serwerku,odkrycie jakiegoś forum (wiecie coś o tym?) i zbieranie kaski na renowację kompa (tylko dla jednej gry ;) )...kiedyś to pamiętam że grałem na Tactical'u zawsze bo było tam 16 slotów - czyli i tak katorga dla mojego kompa - a dzisiaj jak już jestem prawie dziadkiem wchodzę na luzaku na 64 i chodzi jak ta lala....snif snif żegnaj celeronq :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 10:30 

ech :*)

pamietam dobrze jak zobaczyłem demko bf singleplayer na CDA...odrazu sie zakochałem :)..potem zaczełem odwiedzac ta stronke.Pmaietam dobrze jak sie podniecałem waszymi opowiesciami o expackach i samolotach :D.Póznie z wielkimi gałami ogladałem screeny z gry,pózniej było BOOOM i nie było forum :).

az kumpel pokazał mi u siebie pełna wersje (legalna inaczej,bo miał modem) ehh Battleaxe,Omaha,Kharkov,Iwo Jima :)

no i wtedy tez sie zaczeła moja przygoda z battlefieldem (pan na statku z jednym okiem,hakiem zamiast reki,i papuga na ramieniu :D) morrdowałem boty i je mordowałem, az wkoncu mi sie znudziło te botobójstwo...Zaczełem zbierac kase,i dla ostatniego potwierdzenia zagadałem do Shaggsa czy warto.Po wysłuchaniu przezemnie samych zalet (niczym zalet komunizmu przez jednego z członków partii :D)
poleciałem do empiku..i kupiłem. Zainstaolwałem,odpaliłem...i własnie dlatego mnie widzicie na servkach :)

Those were the days

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 10:57 

Trzeba to oblac !!ciekawe kiedy dojdziemy do 100000 posta :wink:

Ravenelle Renouveau...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 12:17 

Pepsee:
"Pamietam jak sie pojawił chwile pozniej Łowca Ostrzych Cipek czyli Blejd pusi hanter...;] i Warner i Scae, Garet i inne chłopaki z ONZ (tak , byl taki klan):)) Nocki na łejku... ktos "

wzruszylem sie ze ktos o mnie pamieta..... :cry: :lol:

No ale to prawda mial byc klan PUSSY HUNTER.....w to wszystko wciagnal mnie Blade, najpierw w SoF2, potem kazal sciagnac demko BF i tak juz bylo, obiecalismy sobie ze nie pojdziemy do zadnego klanu tylko zalozymy swoj, jednak ta lafirynda mnie zdradzila i poszla do SPQR.......a ja zostalem samotnym lowca cipek....jednak to nie trwalo dlugo.....nie jaki pan S po rozmowie z panem B przyjal mnie do klanu....no i teraz tego nie zaluje :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2