Teraz jest 20 lut 2025, 06:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2003, 20:43 

no cóż chyle czoła przed tobą. :?
No cóż nasi wielcy wieszcze też bez używek nie byli by wspaniali...

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2003, 23:33 

Blagam, zeby nikt z mojej klasy nie zobaczyl tego posta:

Zgadzam sie w 90% z Piro. Ja w lutym koncze 16 lat, wlasnie zmienilem szkole (z gimnazjum do liceum) i powiem tak: o ile w gimnazjum bylo sie wyjatkiem jak sie pilo/palilo to w liceum jest sie wyjatkiem jak sie tego NIE ROBI. Nie wspominam juz o 1/3 klasy(moze teraz troche przesadzam), ktora ciagle jest na haju. A chodze do najbardziej renomowanej szkoly w moim miescie. Wole nie myslec, jak to wyglada w tych "mnie renomowanych" :? :roll:

Ale powracajac do tematu, to wlasnie dlatego powinnismy stworzyc ten mod, zeby wszystkim tam na zewnatrz pokazac, jacy bylismy i dalej jestesmy mocni!

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2003, 23:43 

Jesteśmy mocni duchem. I dlatego z Jerzulem czynimy pewne kroki...

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2003, 23:52 

powinnismy stworzyc ten mod, zeby wszystkim tam na zewnatrz pokazac, jacy bylismy i dalej jestesmy mocni!

oni juz znaja prawde, troche wykrecona, ale znaja... inna prawda nikomu nie jest potrzebna.
btw. przypomnialo mi sie, ze czytalem ostatnio pasujacy do tematu artykulik. polecam.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 00:25 

ten mod jest w 1/2 dal polakó i w 1/2 dla reszty świata która i tak sceptycznie do niego podejdzie...

a zobaczcie se na to
http://www.foxnews.com/story/0,2933,75221,00.html

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 00:38 

buhaha..nie no nie moge sie powstrzymac i dolacze do grona:

EEyy..mm..no..ten tego, cześć..(chwila ciszy) Mam na imie Jakeup..yy.mam 18 lat i pije piwo. Kurde ludzie co wy zrobiliscie z tego forum kolko AA? Hehehe..no ale dobra..

U mnie pali polowa szkoly zreszta nie dziwne bo u mnie uczeszcza "trudna mlodziez" (http://poczta.pnet.pl/~przyjaciel/niedzwiadek.jpg) pewnie ze niektorzy pija czy cpaja ale nie koniecznie sa alkoholikami i cpunami. Nienawidze jak sie szufladkuje ludzi "bo jeden jest taki to reszta tez musi byc" -kretynizm.

A tak bardziej na temat to tez by mi bylo milo grac w polskim mundurze. Jeszcze w BF to moglbym sie postawic na miejscu autorow ze jakby sie kazdy nagle zaczal upominac oto aby jego barwy byly w grze to wiadomo ze niech ida sie p.., my nie mamy na to kasy i czasu itp..ale jak juz w RtR daja prawie wszystkich aliantow oprocz polski to jednak troszqe szlaq trafia.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 00:45 

Folozofia to od dragów ( joke ) :lol:

w statytystycznych normach się mieścisz ale mógłbyś trochę nad sobą popracować jakieś burdy na mieście wywołanie zamieszek o których by mówili :D

pozdroooooooooo

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 00:47 

to do COCA

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 13:49 

Eh. Ja myśle że mod polski nie opuści ale napewno zachęci wielu poalków(graczy BF) do przeczytania tej historii. Najważniejsza jest przyjemność z grania naszych krajnanów...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 13:53 

Hehe widze że dyskusja przeszła na złe tory .
Powiem krótko ten mod ma być dla nas ( a i tak mam żal do tworcow BF o brak poskich wojsk, nie wiem czy pamietacie gre Close Combat tam o nas nie zapomnieli i WP było obecne ).
A to czy nasza młodzież pije i ćpa (dzieje sie tak na całym świecie)hmmm każdy ma swój rozum i robi to co mu się podoba jedni pija drudzy ćpaja a jeszcze jedni im to sprzedają a najgorsi są ci co mają z tego kasę :( .
Powiem krótko ...mam 30 lat paliłem maryche 8) hasz 8) piłem wóde :mrgreen: pifko .Z paleniem już zerwalem (każdy z tego wyrośnie , no prawie ale na pewno większość),pić pije(w granicach rozsadku :twisted: :twisted: ) skonczylem szkoły mam rodzine prace i jest OK.
Czego wam życzę.
Każdy musi w życiu czegoś spróbować. I to my sami twożymy swój wizerunek.
Pozdro dla wszystkich optymistow i pesymistow a szczególnie dla przyszłych tworcow polskiego moda BF!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2