Teraz jest 20 lut 2025, 06:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2003, 22:59 

awp z csa.. :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2003, 23:50 

OMFG! Tylko nie awp jak ja nie nawidze tego lamerskiego szitu. W cs'a gralem jakis rok, nawet troche dluzej ale nigdy grajac w multi (nie z botami) nie gralem awp, no dobra moze raz czy dwa ale poza tym to nawet jesli mnie bylo stac na awp to bralem scouta. Jednak satysfakcja z heada byla wazniejsza niz latwy frag. Bardzo dobrze ze w bf'dzie nie ma takich mega leponów bo bym sie zachlastal tak jak w cs'sie: ja sie tu mecze ze scoutem i ciezko pracuje na kazdy frag a tu jakis 12latek mnie z awp zdejmuje strzalem w reke kurde czy cos. ROAR! :x

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 12:45 

Za to BF ma inną równie lub nawet bardziej wkurzającą przypadłość od której się chce wyć z bezsilności.
Respawnujesz się aby usłyszeć jedynie iiiibum w ciągu 0.2 s
kolejny respawn trwał 0.5 s iiiiibum następna bomba od tego samego kolesia. Mogliby dorobić coś takiego jak RTCW 2s nieśmiertelności.
Tylko nie mówcie że byłoby to wtedy nierealistyczne bo teraz też nie jest realistyczne to że żołnierza teleportuje się w sam środek nalotu dywanowego.

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 14:38 

Piasecznik a co powiesz jak ktos przejmuje flage i wyskoczylby koles z 2s niesmiertelnoscia ? Zdobycie flag na Berlinie i Stalingradzie w takim przypadku graniczylby z cudem - szczegolnie tej ostatniej flagi, ktora praktycznie byla by nie do zdjecia :?

Ja uwazam ze respown powinien byc rozsianyna wiekszym obszarze do okola flagi w taki sposob zeby ludzie nie pojawiali sie w jednym miejscu.

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 14:47 

A mnie sie respawn podoba nawet, wiadomo ze moze sie zdarzyc ze ktos jezdzi po respach ale mapy sa wystarczajaco duze zeby wybrac dobra lokacje na start zdala od przeciwnika (no chyba ze jest juz jeden punkt obstawiony na maxa ale nawet to da sie wybronic bo w bf w przeciwienstwie do np quaka respawnujesz sie razem z innymi co wybrali ten punkt..w sumie w quaku w dm bylo by to troche lipne :D )
A i nie zapominajcie o swietnym respie w powietrzu na OMG.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2