Teraz jest 20 lut 2025, 05:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 17:10 

wprawdzie nie jestem w klanie (a narazie tylko takie osoby sie wypowiadaly :wink:), ale musze to powiedziec...
...chodzi o to ze niektore klany maja ponad 20 osob w swoim skladzie to czy moze zamiast bawic sie w te glupoty to zrobicie takie cus jak np. [=ONZ=]-2 :arrow: [=ON2=] :arrow: czy jakies takie :wink: i to beda te jakies "podklany" :?: :D :?:, to chyba prostsze :)

co o tym myslicie :?: (bez bluzgania :x i smiechu odpowiedzi :lol:, please :!:)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 17:38 

Mysle... ze jednak chyba jestes slepy bo [=ONZ=] ma dwa sklady - red i blue... :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 18:43 

^red ^blue to sie zalicza do tagu czy nie ?bo to mnie meczy od dawna :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 19:00 

PhoboS : to zarejestrujcie dwie dywizje zamiast jednej i juz mamy od tak sobie 9 klanow :)

Bedzie 10 i bedzie bosko :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 19:16 

wielkie odliczanie trwa :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 19:21 

PhoboS napisał(a):
Mysle... ze jednak chyba jestes slepy bo [=ONZ=] ma dwa sklady - red i blue... :D :D :D

nie, nie jestem slepy :roll:
ale zawsze mi sie wydawalo ze nazwe klanu pisze sie przed xywka, a reszta to xywka :wink: :arrow: wy jestescie chyba jedynym wyjatkiem :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 19:48 

Moze zacznijcie od rejestracji tych 8 co? Poza tym jesli powstana 2 fake klany, to w zyciu juz nie powstana nowe. Nie lepiej zaczekac na te dwa? jeden zalozy Ziperr, drugi Piro, ktos obeznany z tematem moze w tym pomoc...

Może taki mały apel do wszystkich bezklanowcow, by jesli chca wstapic do jakiegos klanu dopisywali w nicku "Szukam klanu" , wtedy szybciej by sie cos takiego udalo

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 20:05 

a moze zazlozyc na forum " nowe klany/rekrutacja " i tam by sie zakladalo topici kto chce do klanu kto poszukuje graczy itd co wy na to ?

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 20:51 

KoZ!oL... niestety nie mozemy tak zrobic bo - to sie pewnie zmieni jak (...)* i (...)* i takie tam :D

* - Top Secret !

:P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 22:35 

niech no ja was tylko @#$%&^ ! Wy #@%& ja nie moge! To jest k... w naszej naturze, robienie przekrentów. Jak nasza policja chce sie pzobyc poslkiej ośmiornicy to powinna zaczonc od was! :evil:
Mój kaln jest jak narazie w budowie wienc jeszcze tydzien dwa, nie możecie poczekać? Już pachcie sie do koryta wladzy? Koziol nie pamientasz swojej bajki z Manifestu panzerjagera? Ludzie spoko w CS tez nie tak prendko clany powstawaly!

a jka już chcecei szybko znaleźć bezkalnowców zapeoponujcie im żeby się zamieszczali na liście ogłoszeń czy coś takiego(z pełnym spisem bezklanowców) :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 23:05 

Czlowieku o co tobie chodzi ?

Bosh przeciez pisalem dlaczego zalezy mi na utworzeniu polskiej drabinki przedtym niz zbierzemy 10 klanow. Radze przeczytaj jeszcze raz pierwszy post w tym topiku.

Powiem Tobie ze nie chce mi sie grac w drabince Europerjskiej bo wiem czym to smierdzi. Uwierz mi gralem juz w 3 gry na ClanBase i jestem pewien tego co mowie. Chyba nigdy nie zagrales gry kiedy to umiejetnosci mozesz wsadzic sobie gleboko w ... a przeciwnik i tak wygra pingiem czy tez tym ze bedziesz tracil pakiety - to naprwde nie jest mile.

Z czasem i tak bedzie te 10 klanow i wiecej wiec nikomu to w niczym nie przeszkodzi. To przyspieszenie czegos co i tak jest nie uniknione.

*Skrocilem troszke post bo Arcy powiedzial ze jest za dlugi... A idz ty :)

Ostatnio edytowano 15 sty 2003, 23:29 przez KoZ!oL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 23:20 

koziol tak... =] przeczytalem do polowy i mi sie dalej odechcialo ( nie ze to bylo bez sensu tylko troche dlugie :P )
ale jak tak pacze ja eye to duzo graczy ma jakies ine tagi naczej nie zadne onzty jakies spqry CePki itd :P tylko jakies ine tagi maja jakis WW ..... PL i co moze jakis nowy klan a goscie nie widza o forum i o lidze zyja moze w swojim swiecie hehe zrobic 2 fake-clany i jedziemy z liga :P
ty sie piro nie denerwoj bo to urodzi szkodzi :P w CSie jest ponad 200 klanow no moze 150 :P to gra u nas w polsce to miodzio tak samo jakkiedys Q3a =]

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 23:28 

no wiesz ale jak niby sie komunikowac z klanem o ktorym nic nie wiadomo? Jakas strona powinna byc albo chociaz forum by goscie odwiedzali.

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 23:31 

ok, wygraliście. Nie mam zamiaru się już o to kłucić ale cierpliwość żadko szkodzi a czesto pomaga. Pozatym ja nie wiedziałem o tej stronie dopuki nie natrffiłem na nią przypadkowo(2 miesiące czy mniej,po tym jak se gre kupiłem). Tak więc powinniście się wziąć za reklame waszej strony na inncyh stronach(no wiecie bannery itd).

p.s-sory za to koryto władzy, poniosło mnie ale jak że polacy zaczynają kręcić już nawet w takich błachych sprawach to mi się przykro robi...

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 23:35 

PIRO : spx. Ja juz tez skrocilem posta bo mnie troche poniosla na poczatku :)

Wiesz w sumie jesli ktos kuma troche baze i gra w BFa online to predzej czy pozniej wklepie http://www.battlefield1942.pl no chyba latwiejszego DNSa nie mozna bylo zalozyc aby ktos przypadkiej trafil na strone przez wklepanie nazwy gry :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2