Teraz jest 14 lis 2024, 01:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2003, 13:36 

Pan Szmata napisał(a):
stary nie takie rzeczy sie robilo :P spytaj sie grolshka jak ja gram :P ja to nawet nie celuje heheh (siem dowiedzialem wlasnie :P)

Prawde prawi...mialem okazje obejrzec Szmateksa w akcji wczoraj...on ma aimbota wbudowanego w kregoslup...czapka z glowy przed takim graczem !!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2003, 16:53 

_XENA_ napisał(a):
... skoczyłem i w locie wsiadłem do czołgu i mu uciekłem do bazy Axis...

Mi też się udawało ukraść naprawiany pojazd wroga, ale nie w tak bajeranckim stylu! Miodzio!
Ciekaw jestem jak bardzo czarne były myśli kolesia, gdy skapował co sie stało :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2003, 17:43 
Moderator forum

boby7[PL] napisał(a):
Mi też się udawało ukraść naprawiany pojazd wroga, ale nie w tak bajeranckim stylu! Miodzio!
Ciekaw jestem jak bardzo czarne były myśli kolesia, gdy skapował co sie stało :lol:

Jak wiesz gdzie się na FFA ustawić to dosyć często takie LOL-e się zdarzają.

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2003, 21:14 

Alamein, jestem allies, strzelam z flaka w brzydali co nam nad bazą latają. Jeden oberwał, ale się bailoutował - straciłem go z oczu, chyba był nademną centralnie. Nagle jest - patrze, a on się chyba poddaje, bo leci do mnie z apteczką - stanął face-to-face i suszy zęby. Myślę - ujarał się, albo ciśnienie mu zaszkodziło. W sumie mógł mnie spokojnie zabić nawet nożykiem, bo sam byłem osłupiały ;). No ale zaczął zwiewać (przez pustynię na piechotę :lol: ) zaraz, to wsiadłem do flaka i dokończyłem.

A kiedyś wlazłem do B17, już prawie podrywam się do góry, nagle strzał czy bombka, niewiem, obróciło mnie lekko rozwaliłem jeepa z dwoma ludkami, rozjechałem za dwóch dwóch piechurów - i kick za minus score :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2003, 23:10 

Kiesys na coral sea lecac supermanem(bylo to jeszcze przy patchu 1.4) z jednnego lotniskowca na drugi przelecialem obok samolotu przeciwnika(malo mu na szybe nie wpadłem) komentarz goscia byl obłedny
"O FUCK"(widac gosc widzial po raz pierwszy supermana) :lol:

ps.bylo to na zagranicznym serwie

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2003, 23:26 

masz cos do supermana 8)

btw: no wtedy to jaja byly na maksa wszystko bylo super :lol: nigdy sie tak chyba nie nasmialem jak przy tym robalu :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 01:31 

Pojawiłem się z rurą w przejeżdżającym w kierunku flagi czołgu wroga, który następnie w pełni się zmaterializował dzięki czemu mogłem wypuścić p/panc z rurki :D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 02:22 
Moderator forum

Ja przed chwila mialem taka akcje:
leze na kursku i kampie ostro jako snajper oczywista...slysze czolg ale mowie sobie leee przejedzie gdzies dolem...nagle Carlos pomyslal sobie ze wjedzie na MOJA gorke i narobi mi strzacha...mialem gasiennice T34 przed oczyma...az sie odsunalem na krzesle bo najpierw gasiennica pojawila sie w zwiekszonej wersjii w lunecie...napedzil mi stracha i sobie pojechal...obrzucilem go granatami i wrocilem do snajpowania...

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 04:19 

Po przedostatnim sparze z PRGK weszlismy sobie w kilka osob z arcy na juz odhaslowanyserwer zeby pograc. Bylismy jeszcze na TSie (co na codzien nam sie nie zdarza), mapa Battle Axe. Po zgonie wystawiam sie inzynierem, bo przed respem widzialem czolg do zabrania. Wychodze w bunkrze, a drzwi zatarasowane sa czolgiem, w ktorym siedzi Coug - gral w przeciwnej druzynie (stal bokiem nie dalo sie wyjsc). Wiec rzucilem minę, oddalilem sie za apteczke i mowie na TS "Coug przesuń się trochę, bo nie mogę wyjść". Nie wiem czy w tym momencie załapał, że nie gra ze mna w teamie i się ruszyl. Efekt wiadomy :lol: , podobno lał z tego (i z siebie) parę minut.

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 15:12 

Na mapie bocage, na srodku, jak wy to mowicie, w tartaku, siedzialem w aa jako axis. Nadlatywal mustang wiec go chcialem stracic. Dostal pare razy, ale samolotu nie rozwalilo. Ruszyl maszyne do gory i wyskoczyl. Ta zrobila beczke i walnela prosto we mnie. Nawet nie zdarzylem sie zorientowac co sie dzieje, a tu wali we mnie mustang. To byl chyba serwer 15.Panzerdivision czy cos takiego. Chamskie strasznie :]

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 15:46 

Jak już jesteśmy przy supermanie to jak się to robiło? Teraz już tego niemożna zrobić bo jest 1.45

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 20:24 

dragon napisał(a):
Na mapie bocage, na srodku, jak wy to mowicie, w tartaku, siedzialem w aa jako axis. Nadlatywal mustang wiec go chcialem stracic. Dostal pare razy, ale samolotu nie rozwalilo. Ruszyl maszyne do gory i wyskoczyl. Ta zrobila beczke i walnela prosto we mnie. Nawet nie zdarzylem sie zorientowac co sie dzieje, a tu wali we mnie mustang. To byl chyba serwer 15.Panzerdivision czy cos takiego. Chamskie strasznie :]

To sie nazywa nie fart co ~~
Ja miałem coś podobnego, lece se Mustangiem na Bogace, nie nabrałem jeszcze wysokości a atakowałem Panzera IV, leciałem prosto na niego, a ten z działka zaczął napieprzać , wyskoczyłem a moja wierna maszyna rozwaliła delikwenta 8) Ja przeżyłem, tylko szkoda było nowego, dopiero co zrespawnowanego Mustanga :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 21:25 

a mi udało się wsiąść do jeepa gdy mój przeciwnik kierował.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 01:03 

he he, ja mialem bardzo fajna akcje, nawet nie jedna w miare jak bede mi sie przypominac to dodam posta;
Tobruk: palące slonce fryzura nadal trwala :]
Allies, ja jako medyk i jeszcze jeden medyk widzimy na goorce (za ktoora jest baza axisoof) snajpera ktoory kampi, wiec strzelamy do niego ale nie zabijamy, on ''czujac'' ze dostaje chowa sie za goorke wiec my biegniemy do niego zeby go zabic.. bigeniemy tacy happy a tu nagle panzer nam wyjezdza(i jeszcze tak zajebiscie go zarzucilo :] ) no seryjka i mojego partnera nie ma, a ja sie zdarzyklem za kamienie schowac, czolg sobie pojechal, wychodz a tu niemiec w MG42 przy sandbagach mnie zalatwil ;]

a tu druga:
Elalamain, Allies profesja Anty tank
Biegne przejac North Point ale patrze tygrys no to se wziolem schowalem za te kamienie przy flaku.Gosciu przejol flage i sobie pojechal.wiec teraz ja przejmuje, patrze a on wraca.wiec znoof sie chowam za kamienie.Czaje sie na niego i leca strzaly z bazooki.Wkoncu sie kapnoł gdzie jestem i leci seryjka. niewiem jakim cudem ale zdarzylem, sie schowac za goorke. i tak sobie czekamy on przejol ta baze i tak sobie czekamy, i mu wypisuje zeby z tad jechal bo chce przejac flage a on uparcie: ''fuck you!'' no to pisze mu ze zaraz lotnictwo mi pomorze, a on nie dowiarek.no to sobioe tak czekamy ja co chwile air support i anti tank support wolam na radiu az wkonu sie doczekalem, patrze a tu leci B17 w powietrzu a na dole 2 shermany i jeden jeep z dwoma ludzikami w srodku i takie ''wsparcie'' i b17 rozwala bombami tygrysa. jak ja sie wtedy czulem normalnie sie czulem jakby specjalnie mi na pomoc przyszli:]

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 01:13 

huehue, śmieszną akcję miałem z Tobą Lisie. na BotB postanowilem sobie zapolowac na Lisa :) i byl taki moment, ze mialem go na celowniku mojej snajpy ale Lis biegl, mialem ostatni pocisk, wiec say to all : "Lisie"
Lis oczywiscie odruchowo "co?" huehue i w tym momencie headshot hhuehuehue i Lis upolowany :lol: jeszcze odpowiedz Lisa po fragu "Aha..." czy cos w tym stylu huehue :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2