Teraz jest 20 lut 2025, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2002, 17:48 

hmmmm no to chyba ktos sie wqrzyl bo na servie sa zalozone 4 bany na jedno IP :lol: :lol: :lol: chyba zigi nie wy3mal emocjonalnie :D limit TK wynosi -4 potem kick - ale jeslit o nie bedzie pomagac to zmienijszymy go ew zablokujemy IP zagrnaiczne - ale to duzo roboty :(

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2002, 22:05 

yo goscie =] wiecie z kad moge wziasc liste polskich serverow do bf-a ? jakis link lub by ktos dal na gg ?=]

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2002, 23:23 

Co tu dużo pisać jeszcze w następnych mapach grali Sucker i Sucker 2 a to było na polskim serwerze. Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2002, 09:46 

W tym momencie rozwarło mi pośladki :( jak nic biorę się za studiowanie arkanów adminowania BF'em i wszyscy będą mieli przejebane :). Nie znam słowa litość :D tak więc posypią się bany :).

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2002, 16:26 

--=Arcy=-- napisał(a):
yo goscie =] wiecie z kad moge wziasc liste polskich serverow do bf-a ? jakis link lub by ktos dal na gg ?=]

Boshe nastepny. do tego sluzy The All Seeing Eye albo Game Spy :x

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 23:24 

dobrym sposobem uważam że jest polowanie tak jak napisane jest w temacie - miałem dzisiaj kolesia nick "Ninja" wpakował mi magazynek w plecy biegłem przed nim do samolotu, wybaczam TK różnego rodaju w czasie walki bo każdemu może się zdarzyć, ale nie na początku rundy i to w plery..., respownowałem się napisałem kilka słów pod jego adresem
napisałem też, że nie wystartuje tym samolotem i istotnie nie wystartował :) dostał serię miałem na niego polować do końca rundy :D ale Garet napisał żebym się nie zniżał do jego poziomu... i co ?? i poskutkowało "Ninja" pięknie przeprosił i graliśmy sobie w spokoju.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 01:26 
Moderator forum

tiaaa...
ja mialem taka sama akcje z jednym niemcem...
zreszta prawie dokladnie w tym samym momencie co ty...
najpierw koles zastrzelil mnie ze 3 razy w tym dwa w samolocie a potem jak sie jush wqrzylem mowi zebysmy jush przestali sie wyglupiac i nazywa mnie kolega....
ehhh

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 02:29 

trzeba było mu Garet kolegę pokazać hhehehe, jak się zacznie tępić TK to zaraz miękną :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 10:53 

Wczoraj gram sobie a tu jakiś debil postanowił ostrzeliwywac swoich ze snajpy. cenzura się niemiłosiernie i chociaż lichy ze mnie snajper respawnowałem sie "2 wiochy dalej" i "borem, laskiem" dopadłem gnoja. cenzura z niego snajper i TK bo baran cały czas na to samo miejsce wracał. Ubiłem go parę razy :) - fak niepograłem sobie ale on chyba też :).

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 12:09 

Ja chcialem tylko wspomniec ze TK jest zgodne z prawda historyczna bo nie wiem czy wszyscy wiedza ale w czasie 2 wojny rosyjska piechota nie mogla sie wycofywac :) musieli przec do przodu chociazby na pewna smierc :) jak ktos spenial i zaczal sie wycofywac to za wojskiem podazaly specjalne oddzialy team killerow w postaci NKWD i odstrzeliwaly takiego delikwenta:) czasem nawet cale oddzialy - jak ktos widzial "Wrog u bram" to wie o czym mowie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 12:15 

dokladnie tak bylo... "Wroga" widzialem...BTW fajny film (sam poczatek filmu...i scena z "gruba ryba" pod prysznicem)
...no i sam koniec filmu...Ed Harris wylazi z ukrycia i nagle staje :) a tam Jude do niego mierzy... czad :twisted: :D

-the Special Air Service Regiment (SASR) motto-

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 17:11 

mi tez sie jeden zlosliwiec trafil, zreszta nie wiem dlaczego bez nickow podajecie :?: mnie granatami zalatwial PAWEL SS, siedzial w budynku i miejsce spawnu granatami ubarwnial :( odwracam sie do niego to sie chowa miedzy oknami... ale przestal wiec biegne i zdazylem tylko zobaczyc wyprzedzajacy mnie granat :/

druga sprawa to, hmmm... mniej inteligentni. Biegne w pierwszej linii z barki do bunkra, z za workow wyskakuje alien(d) ;) a radosniak biegnacy za mna dluga seria po moich plerach... eh.

Tez mi sie zdaza kogos zabic "przypadkiem" ale nie tak... :/

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 21:59 

Witam.
No ta, temat rzeka :)
Mnie sie tez ostatnio zdarzylo trafic na niejakiego "nightmare'a"
Posypalo sie pare MOCNO niecenzuralnych okreslen i na skutek polowanka kiknelo mnie z serwa :) (a akurat mialem dobry ping, bo zadzna lajza na osiedlu nie sciagala akurat xxx filmow :) )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2