Teraz jest 26 lip 2025, 02:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 147 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:20 

I teraz to irka zjemy :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:23 

Brawo Irekw gratulujemy Ci. Idz teraz do sklepu i kup wkoncu oryginal w wersji 1.0, RtR w wersji 1.25 i SW w wersji 1.45, a na koncu bedziesz musial i tak sciagnac patcha 1.5 z internetu. Juz jestes spalony na tym forum :wink: . Dodam rowniez ze Battlecraft (edytor map) tez chyba niepojdzie na piracie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:24 

HAHAHAAHA lolek1!!!!

ej to mi pies zjadl instrukcje!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:27 

kto zatrudnil klauna na forum :?: :o

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:28 
Moderator forum

irekw napisał(a):
pomocy.dzis sprzedałem batlefielda i dodatki bo nie była to wersja 1.45 telko 1.25 czy jakoś tak.pomóżcie gdzie w warszawie mogę kupić batlefiela i dodatki w werjsi 1.45 :?: :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: BUAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: Genialny topic :D Proponuję gdzieś go zachować :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:30 

Musze powiedziec ze wstalem z podlogi po dlugim ROTFL i przyznam ze zastapiles u mnie na liscie legendarnego Miśka Blachę. Teraz jestes u mnie Da Best! . Nawet jego nie bylo stac na taki numer.

Yacub topic juz przeszedl do historii :!:

Ostatnio edytowano 16 lis 2003, 17:31 przez CloneTrooper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:31 

Ale i tak najlepszy byl text "moja ciocia przywiozla mi BF z Japonji" Chlopaki chcieli zeby napisal co jest w instrukcji no ale kto by tam umial to przepisac. Niestety niepamietam nicka. :D :D :D

Ostatnio edytowano 16 lis 2003, 17:33 przez Yaro, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:32 

Poplakalem sie ze smiechu.

A tak pozatym to ja bym poszedl do tego co CI taka stara wersje sprzedal i mu naklepal. Bo w koncu co to ma byc. Chcesz se pograc a tu taki bubel. Jeszcze chamy w necie nie daja patchy, no chamowa na maxa.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:38 

Misiek Blacha przy tobie wymieka :>

Tytuł:

a kto kiedys napisal: "Znam hakera z CD-ACTion i ona znac wszystkie bronie i rozwala wszystko!!!!!"

? :wink:

Tytuł:

Kurde ja też mam oryginał...chyba napiszę o tym topica by wszyscy wiedzieli...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:49 

oooo kurde znalazlem... zapiac pasy... pierwszy post:

"Witam was! Tak sobie myśle, czy nie można by stworzyć nowej drużyny?
Np. ***Pussy Eagle*** Hehe może troche śmieszne, ale mi sie ta nazwa podoba Znam takiego misrza w tę gre i jest on super!!! Rozwala wszystko i ani razu nie zabij go ktoś!!! Jak jest w czołgu i spotka drugiego, jeden strzał i papa. On wie jaka broń jest najlepsza i rożne zna tajemnice i niedopracowania. Zapytałem sie go, czy by nie chciał wejść do tej drużyny, gdyby oczywiście ona była Znam hakera, który jest redaktorem pisma CD-Action. Zrobił własną mape do BattleField 1942 i powiedział, że jest odlotowa do ćwiczeń. Jest w niej wszystko! Niemieckie Czołgi... Amerykańskie Czołgi... B-17 Łódź Podwodna!!!! I inne ... Do Widzonka *Michal*"

Potem go kazdy raz objechal i oto odp Michala:

"Debil, ciota? Super!!! Jak byliście w jego wieku... acha, rozumiem. Spox! Nic sie nie stało, jestem do tego przyzwyczajony... W mojej szkole nie obejdzie sie bez codziennych słów: O patrzcie, Debil idzie!!! lub Cioto, zamknij sie, nie chce cie słuchać!!! Gadajcie co chcecie, Jestem Z A C H A R T O W A N Y ! ! ! ! ! A kto tu jest takim pie******* debilem to ja nie powiem!!!

A tak odchodząc od sprawy to mam pomysł!!! Moze by tak zmienić tą stronke... Zamiast gry BattleField zrobić np. stronka ze znanymi filmami!!! Harry Potter, The Ring, Matrix, Ice Age, Raport Mniejszości, Władca Pierścieni, Shrek, Śmierć nadejdzie jutro ( James Bond ) 8. Mila, Debiutant, Porozmawiaj z nią, Zemsta, Dziewczyna z Alabamy, Bezsenność, Złap mnie jeśli potrafisz i wiele innych... ( z wymienionych, byłem na wszystkich, prócz Złap mnie jeśli potrafisz, Premiera jest w lutym... ) Mam wiele źródeł na temat filmów. Jest dużo screenów i trailerów... Ja zajme się redakcją (ownage- przyp. coug) . Mam na pewnych stronkach dużo info, np. http://www.harrypotter.elisa.pl, http://www.thematrix.com i wiele innych.
Moim zdaniem ten pomysł jest świetny!!! Z małej stronce o grze... MOŻNA zrobić Imperium wiadomości itp. o świcie filmowym. Czy to nie jest dobry pomysł??? Ja nie che niszczyć waszej stronki, tylko razem zrobić cos innego... Czy wiecie jak będzie tego dużo? Wszyscy będa na nią wchodzić jak na http://www.onet.pl !!! Będzie znana na całym świecie, zrobimy angielską wersje. Powiedzmy, że w zespole będzie 20 ludzi, z tego 5/10 będzie pisało newsy, a inni będa rozbudowywać strone. Będą szukać wszystko!!! Pare osób ( 3 lub 2 ) będą zażądzać strone i wydawać polecenia, oczywiście nie jest to więzienie. Poprostu, jak w normalnej gazecie, najpierw piszesz artykół ( news ) dajesz do przeglądu i potem wklejamy do działu NEWS. Pomyślcie o tym, mowie to calkiem serio!!!!!

I na koniec chciałem cos powiedzieć... Czy uważasz, ze to co teraz napisalem tez jest strzępkiem??? Jak tak uważasz, to idź na wizyte do psychiatry!!!

*Michal*"

Irekw sie chowa przy tym

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 17:58 

Powiedzcie na serio jakie mam kupić wersje Batlefielda,road of rome i secret weapons.Wszystkie w wersji 1.45 :?: :?: tak abym mógły by mi działać wszystkie mody i dodatki.a obiecuję że odpowiem wam na wszystkie pytania aby udowodnić że mam oryginał.pomóżcie.powiedzcie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 18:01 

i gdzie mogę kupić w warszawie :oops: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 18:03 

irekw napisał(a):
Powiedzcie na serio jakie mam kupić wersje Batlefielda,road of rome i secret weapons.Wszystkie w wersji 1.45 :?: :?:
W sklepie jest tylko jedna wersja BF wiec nei bedziesz mial duzego wyboru do tego sciagasz patcha z www i wszysko dziala. Zrozumiales czy mam ci to jakos rozrysowac?

Ostatnio edytowano 16 lis 2003, 18:06 przez Kaczy, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 147 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2