Teraz jest 20 lut 2025, 06:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 15:24 

Hmm male pytanko odpala wam sie ta mapka w singlu z botami ?
Umnie niema jej na liscie :?

Mam orginal jak co,a mapke zassalem z wp jak sie pojawila odrazu i niepomylime wersji heh bo jedna dla serwa druga dla graczy :( .

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 17:57 

tez mam oryginal ale na tej mapce nie moge grac z botami...w sumie szkoda.

-the Special Air Service Regiment (SASR) motto-

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 19:16 

no szkoda ze nie ma botow :(
ale gdyby boty mialy byc takie jak na Verdun (czyt. nie ruszajace sie, a gdy cie zauwaza to strzelaja :arrow: z przeciwnego team'u :wink:), to ja dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 20:00 

mi jakos ta mapa nie przypadla do gustu, ale ja mam taka prosbe do adminoow serwoow zeba dali BocagePLUS albo Verdun bo to sa wyczes mapki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 20:10 

Homer napisał(a):
...dali BocagePLUS...

:shock: :o co :?: :shock: :o
nie slyszlem o tym
link prosze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 00:25 

Jesli jeszcze nie sciagnales tej mapy... mozesz sobie podarowac. Problem w tym, ze jest strasznie bugowata i nie znajdziesz w sieci servera, na ktorym ktos by nie cheatowal. Wyobraz sobie taki scenariusz. Zaczynasz plansze z grupka ludzi. Pakujesz dupe w samolot i chcesz wystartowac... oooo i juz przegrales. Lotniskowiec zdechl. Dlaczego? Poprostu ktos sobie wlecial przez boczna sciane Twojego lotniskowca i skasowal flage. Dziwne? Nie.... mozliwe. Jesli nie w ten sposob to inaczej. Wlatujesz w wiezyczke i kucasz sobie za scianka. Rozwalasz kazdy, ale to kazdy samolot. Zapomnielem dodac, ze w tym czasie nikt cie nie tknie.Jestes przeciez "za stalowa sciana". Zloto masz jak w banku. Nie wspomne juz o triku z przepychaniem lotniskowca o kilka metrow i zajeciem flagi just kilka sekund po rozpoczeciu gry. Dupa nie mapa... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 15:02 

grom napisał(a):
Jesli jeszcze nie sciagnales tej mapy... mozesz sobie podarowac. Problem w tym, ze jest strasznie bugowata i nie znajdziesz w sieci servera, na ktorym ktos by nie cheatowal. Wyobraz sobie taki scenariusz. Zaczynasz plansze z grupka ludzi. Pakujesz dupe w samolot i chcesz wystartowac... oooo i juz przegrales. Lotniskowiec zdechl. Dlaczego? Poprostu ktos sobie wlecial przez boczna sciane Twojego lotniskowca i skasowal flage. Dziwne? Nie.... mozliwe. Jesli nie w ten sposob to inaczej. Wlatujesz w wiezyczke i kucasz sobie za scianka. Rozwalasz kazdy, ale to kazdy samolot. Zapomnielem dodac, ze w tym czasie nikt cie nie tknie.Jestes przeciez "za stalowa sciana". Zloto masz jak w banku. Nie wspomne juz o triku z przepychaniem lotniskowca o kilka metrow i zajeciem flagi just kilka sekund po rozpoczeciu gry. Dupa nie mapa... :twisted:

e tam nie masz racji. To jest duzo lepsze od Bocage zwyklego poniewaz: B17 zrzuca jakies 20 bomb a nie 8 :twisted: :twisted: i jest rowniez jeszcze nowsza wersja BocagePLUS Final z latajacymi jepepikami buahahahahahahahaha :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 16:54 
Moderator forum

on pisze o mapce Coral sea a nie o Bocage plus...

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:32 

wlasnie... taki byl chyba topic ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:34 

oj tak :) nie da sie ukryc ze w topiku byl Coral Sea ;) Ale widze ze panowie juz odbiegaja od tematu...

-the Special Air Service Regiment (SASR) motto-

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 23:26 

jak dla mnie Coral Sea to odpada, nieźle zrobiona fajny widoczek z samolotu, ale jak ktoś nie jest fanem latania to na próżno szukać mu wroga, grałem w około 30 osób na jakimś szwedzkim serwerku i zanim dopchałem się do samolotu oberwałem bąbami kilka razy + jak dobiegałem do samolotów kilka TK w plecy. Mapka nie dla mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 15:43 

Ja grałem parę razy w Coral Sea na serwerach EAUK i TK nie było
natomiast fakt ,że jak już sie wsiądzie do samolotu i szuka wroga w
powietrzu to można se długo polatać. Tu chodzi o zatopienie wrogiego lotniskowaca i to jego trzeba atakować, i tu pojawia się problem obrony
przeciwlotniczej 8) jak jest dobra i zgrana to marne szanse wpakować
mu bombkę. Ogólnie mapka dla ludzi co lubią latać.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2003, 15:12 

Fajna mapka.Tyle ze nigdy na MP niegralem dluzej niz 3-4 min i po wszystkim. Lecac bombowcem zmniejszam predkosc do minimum , pozwala to na zrzut 5*2 bombek podczas jednego przelotu nad lotniskowcen, potem nawrotka i to samo. jezeli nikt niereperuje i niema nikogo na flaku to jest juz po wszystkim.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2