Teraz jest 16 kwi 2025, 04:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 14:58 

Pawel SS napisał(a):
Dodam jeszcze do tego ze Darth tez dostal kicka za niewiadomo co.

Skoro Pawel to dodal to ja sie tez wypowiem. Grajac rowniez na HQ dostalem kicka za nic. Normalnie gralem, bralem samoloty do momentu gdy na server wszedl Kaczy i Homer. Bieglem do samolotu, wsiadam i startuje. I co widze?? Kaczy laduje we mnie magazynek z karabinu i startuje na w pol rozwalonym samolocie. "Co ty kur** Kaczy robisz?" powiedzialem. Jego odpowiedz: "spierda***, nie widzisz ze czekam na samolot juz 2 minuty". Dobra polatalem, spadlem i znowu jestem na lotnisku. 1 samolot bierze pawel, nic mu sie nie dzieje. Do drugiego wskoczylem ja i co?? Homer z bazooki laduje mi prosto w silniczek samolotu. "Czy ciebie pojebalo??" pytam. W tym momencie w moim kierunku ida bluzgi i wypominanie ze na serverze obowiazuja zasady (no tak samoloty naleza do Kaczego i Homera jak graja nie?? ehh). Wiedzac juz ze to nie byl przypadek zabijam umyslnie Homera, po czym znowu obrywam tym razem od Grey'a (rozumiem jego zachowanie). Nagle z nikad dostaje kicka (SAM, o Homerze nawet nikt nie pomyslal). Nie wiem kto byl wtedy adminem na servie, ale mogl on przynajmniej ostrzec mnie I, powtarzam I Homera. Gdy wrocilem na server i spytalem kto to zrobil, nikt sie nie przyznal, a Nazin ladnie mnie ujal dzieckiem, "ktore zaraz sie pobeczy".
Prosze o dawanie adminow osobom odpowiedzialnym a nie komu popadnie!!

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 15:05 
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Pawel SS napisał(a):
Dodam jeszcze do tego ze Darth tez dostal kicka za niewiadomo co.

Skoro Pawel to dodal to ja sie tez wypowiem. Grajac rowniez na HQ dostalem kicka za nic. Normalnie gralem, bralem samoloty do momentu gdy na server wszedl Kaczy i Homer. Bieglem do samolotu, wsiadam i startuje. I co widze?? Kaczy laduje we mnie magazynek z karabinu i startuje na w pol rozwalonym samolocie. "Co ty kur** Kaczy robisz?" powiedzial. Jego odpowiedz: "spierda***, nie widzisz ze czekam na samolot juz 2 minuty". Dobra polatalem, spadlem i znowu jestem na lotnisku. 1 samolot bierze pawel, nic mu sie nie dzieje. Do drugiego wskoczylem ja i co?? Homer z bazooki laduje mi prosto w silniczek samolotu. "Czy ciebie pojebalo??" pytam. W tym momencie w moim kierunku ida bluzgi i wypominanie ze na serverze obowiazuja zasady (no tak samoloty naleza do Kaczego i Homera jak graja nie?? ehh). Wiedzac juz ze to nie byl przypadek zabijam umyslnie Homera, po czym znowu obrywam tym razem od Grey'a (rozumiem jego zachowanie). Nagle z nikad dostaje kicka (SAM, o Homerze nawet nikt nie pomyslal). Nie wiem kto byl wtedy adminem na servie, ale mogl on przynajmniej ostrzec mnie I, powtarzam I Homera. Gdy wrocilem na server i spytalem kto to zrobil, nikt sie nie przyznal, a Nazin ladnie mnie ujal dzieckiem, "ktore zaraz sie pobeczy".
Prosze o dawanie adminow osobom odpowiedzialnym a nie komu popadnie!!

ojojojojoj :lol: , szkoda ze mnie tam nie bylo z moim shermanem bo wyszedlem troche wczesniej z serwa, poustawialbym tam was jak trzeba lacznie z kaczym i homerem hehehe, rozdalbym kazdemu po lodziku z dziala, po samolocikach bym przejechal z kaemu i bylby spokoj :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 15:55 

" Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce zeby dzieci kochaly je troche"

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 15:58 

Ok darth czekam sobie na samolt jak kazdy inny a Ty podbiegasz i zabierasz - stosujac twoja analize wynika ze samoloty naleza do Ciebie tak?
A pozatym zrobilem tak raz a potem zes wyzywal homera ale szczerze mowiac nie interesowalo mnie to bo poziom tej rozmowy byl strasznie niski.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 16:09 

[SPQR]Wojt_PL napisał(a):
" Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce zeby dzieci kochaly je troche"

"Mam tsy latka tsy i pol...." :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 18:24 

Ja wczoraj grałem jakos...w sumie 2 cvzy 3 kicki pod rząd....jeden zasłuzony bo fakt walnołem team killa i to strasznie głupiego,ktoś mógł sie wqrwić i ok,został przeproszony pomimo tego out i już,mam wreszcie 512 MB ramu wali mnie to ,wruciłem sobie bez bólu......ale 2giego i chyba 3ciego razu to nie wiem o co chodziło....nie mam pojęcia,nie za pingi,nie za team kill,poprostu kicked....yebie to!!!Potem było ok :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 19:09 

Darth, ale jak zes przyszedl to zes pisal "kto mnie qrwa zkickowal", to ja ci napisalem, zebys nie przeklinal i zebys sie zachowywal, ale ty musiales dalej bluzgac, jak 14 late, ktoremu sie zabierze samolot :lol: , takze moim zdaniem moj wniosek o dziecku, byl dobry, bo tak zes sie zachowywal.

Mogles napisac na gg np. do Wojta i to wyjasnic, anie psuc atmosfere na serverze. Mi sie niedobrze robi jak co drugie zdanie musi zawierac bluzge, niewyrzytego dzieciaka, ehhhh szkoda slow.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 19:32 

Do wypowiedzi Nazina:
Fakt przeklnalem, tez bys to zrobil jak bys byl wkurzony. Dodalem twoje slowa, zebys wiedzial co zaszlo zanim to powiedziales.

Do wypowiedzi Kaczego:
1. Nie, samoloty nie naleza do mnie, do ciebie, nie naleza do nikogo. Ale skoro tak jest to powinny stac puste jak caly sprzet nie?
2. Homer mnie wyzywal a ja jego zwykla klotnia, fakt. Ale czemu ja tylko dostalem kicka, a Homer nawet zakichanego ostrzezenia.
3. Podbieglem sobie i wzialem samolot, ale tobie to przeszkadzalo i musiales wyladowac w niego magazynek nie?? A z reszta, jak grasz na serverze to obowiazuje zasada kto pierwszy ten lepszy, o ile laskawie kogos nie poprosisz i ci da. Powiedz mi jak jakis noob gra na servie i zabierze ci samolot 3 razy sprzed nosa (zalozmy ze jest 1) to tez zaczniesz do niego walic bo on wzial "twoj" samolot?? A poza tym to ze czekasz i ktos podbiega i zabiera samolot wystepuje na pierwszym lepszym serverze.
PS Jak chcesz to wprowadz ustawianie kolejek i sprzedawaj bileciki, choc watpie zeby ktos ciebie posluchal.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 19:53 

Ethan napisał(a):
Titus na szczeście nie mam zwidow i moge ci powiedziec jak to wyglądało

1. Prawdą jest ze latales nad baza główna wiec zawołałem wsparcie lotnicze i zostaleś strącony, katapultowales sie. Pobieglem za Toba i mnie zabiłeś z broni enga jezeli dobrze pamietam. Spawnowałem sie ponownie jako bazookowiec ale Ty wsiadłes do wespy i wypaliles mi wespa pod nogi (zamiast kulturalnie na noze sie pojedynkowac :) ) Zabrałes samolot i wystartowałes po czym ja zawołałem na TS Dartha i Darth cie stracił.

Czy teraz juz sobie przypominasz ?

Teraz coś mi się przypomina :)
Ktoś mnie zestrzelił wyskoczyłem zabiłem kogoś z no4 po drodze wsiadlem do wespe zabilem druga osobe wyszedlem i odlecialem samolotem jeżeli to jest kampienie to ja jestem kampa nr.1
Over.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 19:57 

Nazin2_ napisał(a):
Darth, ale jak zes przyszedl to zes pisal "kto mnie qrwa zkickowal", to ja ci napisalem, zebys nie przeklinal i zebys sie zachowywal, ale ty musiales dalej bluzgac, jak 14 late, ktoremu sie zabierze samolot :lol: , takze moim zdaniem moj wniosek o dziecku, byl dobry, bo tak zes sie zachowywal.

Mogles napisac na gg np. do Wojta i to wyjasnic, anie psuc atmosfere na serverze. Mi sie niedobrze robi jak co drugie zdanie musi zawierac bluzge, niewyrzytego dzieciaka, ehhhh szkoda slow.

co masz do 14-latków? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 20:08 

DarthPrivate napisał(a):
Do wypowiedzi Nazina:
3. Podbieglem sobie i wzialem samolot, ale tobie to przeszkadzalo i musiales wyladowac w niego magazynek nie?? A z reszta, jak grasz na serverze to obowiazuje zasada kto pierwszy ten lepszy, o ile laskawie kogos nie poprosisz i ci da. Powiedz mi jak jakis noob gra na servie i zabierze ci samolot 3 razy sprzed nosa (zalozmy ze jest 1) to tez zaczniesz do niego walic bo on wzial "twoj" samolot?? A poza tym to ze czekasz i ktos podbiega i zabiera samolot wystepuje na pierwszym lepszym serverze.

Co by się nie działo, strzelanie w kogoś kto Cię wyprzedził przy zajmowaniu pojazdu to *mama zabroniła mi przeklinać*. Zachowanie typowe dla gówniarstwa. Mnie czasami też wkurza jak ktoś na dużych mapach nie podwiezie mnie, choć był ode mnie 1 metr i nie było żadnego problemu mnie wziąść (a teren dookoła był w pełni bezpieczny). Wtedy ze złości potrafię wypalić z karabinu, ale zawsze w powietrze, sporo metrów od kolesia. Tak, żeby usłyszał moją irytację, ale żeby szkody mu nie zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 20:10 

kofany Titq ty jestes mega Camper przez duze C

a co do reszty przestanice sie klocic bo wam kredki połamie :lol:

Ostatnio edytowano 23 lis 2003, 22:39 przez Kal-El, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2003, 22:28 
Moderator forum

Jak dzieci ...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2003, 00:27 
Moderator forum

Uwaga przyszla pani przedszkolanka:
Oddawac kredki!
EOT
a i Pancho zolta kartka za bluzganie...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2