Teraz jest 23 kwi 2025, 16:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:38 

e tam siepią zaraz, chowają się pod mostem i szarzą flagi
robią desanty z samolotów

w sumie teraz to nic nowego ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:48 
Moderator forum

pod mostem to wiemy ze się chowają ale to juz każdy robi (dobrze rzucony expack rozwiązuje sprawę) - mnie bardziej martwi ich lotnictwo mają 100% celność z bomb i jeśli tylko u nas wypadnie chodz jeden podstawowy pilot to będzie po zabawie i przejadą się po nas jak po burej suce.

Finał, finałem ale i tak uważam że nasz plan został osiągnięty - zakładaliśmy dotarcie do finału i to zostało osiągnięte. Wygrana w finale będzie miłym dodatkiem ale nie będziemy płakać jeśli przegramy.
Dziękujemy wszystkim za słowa poparcia i liczymy na waszą obecność na naszym kanale IRCA (#wild_a.bf) podczas meczu finałowego.

PS. jeśli zgodzą się admini CB to planujemy komentarz na żywo z meczu z wykorzystaniem shoutcasta. Tu ukłon w stronę Couga - jakbyś się mógł popytać czy to jest mozliwe.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 20:23 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
Finał, finałem ale i tak uważam że nasz plan został osiągnięty - zakładaliśmy dotarcie do finału i to zostało osiągnięte. Wygrana w finale będzie miłym dodatkiem ale nie będziemy płakać jeśli przegramy.

Panowie co tak skromnie? Rozjechaliście wszystkie napotkane teamy - pora tą passę godnie podsumować...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 20:26 

[Night]MaX napisał(a):

PS. jeśli zgodzą się admini CB to planujemy komentarz na żywo z meczu z wykorzystaniem shoutcasta. Tu ukłon w stronę Couga - jakbyś się mógł popytać czy to jest mozliwe.

Nie maja prawa sie nie zgodzic, wg wew ustalen cb nalezy oczywiscie spytac SiX ale nie moga w sumie nic powiedziec.

Co do szans Wa: wg mnie SiX jest najsilniejszym klanem w dyw3 i zdecydowanie najsilniejszym z jakim w pucharze sie wa zmierzy. Mysle ze meczyk godny finaly i spotkaja sie rzeczywiscie 2 najlepsze ekipy tego szczebla. Kibicuje WA ale wiecej szans daje SiX. GL.

Nie wiem jaka mapke planujecie na final ale Bulge napewno nie jest dobrym rozwiazaniem ze wzgledu na to ze z takim klanem jak SiX za duzo sie wygrac nie da przez specyfike mapy natomiast wiem ze na El Alamein przegralscie z nimi spara. Moze wykorzystajcie jakas taktyke team poland i zaskoczcie ich na jakiejs zupelnie innej mapie? Np wake...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:33 

tylko ze kharkov gralismy bez taktyki po to zeby sie nie zdradzic a jednoczesnie zobaczyc ich :))

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 10:05 
Moderator forum

oki czyli przygotowuję server shoutcasta bo ten który mam jest na moim łaczu a wolę na meczu nie miec lagów.

Co do spara z SIX - owszem masz racje Coug że przegraliśmy i Kharkow i El Al . Na Kharkowie nie ma zdania są mocni ale postaraliśmy się wyciągnąć z tego wnioski. Myślę że jako nasz home map potrzebujemy mapki podobnej do Kharkowa tzn takiej gdzie można założyć locka. Z drugiej strony gra na niesymetrycznej mapce też może być ciekawa chociaż będzie wymagała troszkę szczęscia.

Na razie rozpatrujemy Bocage.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 12:26 

GG WA musicie wygrać z SIX-ami. Tak jak mówił Look: nie są aż tacy super twardzi tylko cwani i ograni na kharkovie.

Liczę na dwa złote puchary Polskich klanów w OC.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 13:21 

Sprawa wygląda tak :

Six wygrywa Kharkov bo prawie zawsze Kharkov gra na swoim zalagowanym serwerze albo na serwerze węgierskim gdzie pingi nie pozwalaja na rownorzędna walke. Dlatego jak juz pisalem na tym forum podstawa bedzie znalezienie dobrego serwera neutralnego. Game servers net lub ta nowa siec w Anglii nie wiem jak sie nazywa ale ma super serwery.

Wiemy czego sie po SiX spodziewać na Kharkovie ( graja od dluższego czasu w oparciu o ta sama taktyke) tak samo jak z nami w meczu towarzyskim zagrali w mecz cb int z arcy.

Na dzień dzisiejszy moj plan jest taki : my gramy battle of bulge a kharkov trzeba co najmniej zremisować. Zauważyłem że SiX lubi mapki typu Kharkov oraz Bocage dobrze sie tam czuja a ich lotnicy sa sila napedowa na Kharkovie wiec po co sie pchac na Bocage ( ale z drugiej strony moze warto zaryzykowac hmmm).

Za Battle of Bulge przemawia takze fakt ze reUnited ktore wczoraj z nami przegralo wygralo z klanem SiX grajac wlasnie Kharkov oraz Battle of Bulge.

Dzisiaj Arcy gra z reUnited Battle of Bulge wiec bedzie okazja aby poznac jak reUnited gra Battle of Bulge i posrednio bedzie mozna wyciagnac wnioski co do klanu SiX i ich grze na tej mapie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 19:32 

moim zdaniem ;) kharkov gramy od dosyc dluzszego czasu ;) i sadze ze jest szansa nawet na zwyciestwo na tej mapie. a Botb ;) to juz jest tak ograna mapa ;) ze sadze ze sobie nie poradza : moje zalozenie
kharkov remis :) a Botb spuszczenie im lania tak ze az poleca.... :))

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2003, 19:17 

Mecz finałowy pomiędzy klanem WILD_A a węgierskim klanem SiX odbędzie się 19 grudnia (piatek) o godzinie 21:00.

Wszystkich zainteresowanych oraz szalikowców WILD_A zapraszam na #wild_a.bf

Mapy : Kharkov oraz Battle of Bulge

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2003, 19:33 

To ja się już Mamą pożegnam...jakby co to powiedzcie że walczyłem dzielnie i zrobiłem wszystko by obronić ojczyznę :/

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2003, 19:54 

Za to mecz finałowy w 2 dywizji między PRGK-42 i nX odbędzie się 21 grudnia 2003.
Mapy jeszcze nieznane.

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2003, 19:59 

look napisał(a):
Za to mecz finałowy w 2 dywizji między PRGK-42 i nX odbędzie się 21 grudnia 2003.
Mapy jeszcze nieznane.

fuck mam impreze :( przelozcie jakos pls :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2003, 21:03 

Wezcie ta pseudo muze wyjebcie ja chce jakiegos deathu :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2