Teraz jest 15 kwi 2025, 22:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 11:38 

Cubituss napisał(a):

Bombardowania dywanowe to inna para kaloszy, bo dwóch dobrych AA-erów jest w stanie odeprzeć nawet pionowy atak (o ile mają dobre słuchawki). Oczywiście nie mówię o Kursku, bo to bezsensowna mapa.

Jaki bezsens, mozna niezle polatac samolotem i statsy nabic :twisted: a na seri to nic nie znaczy ze tem jest jedno AA na srodku :/ Trzeba sie nauczyc strzelac z hanomaga i kryc za drzewami, to bez problemu sie zmiecie lotnictwo wroga, a nie tak ze wszyscy wygodni i jak nie ma AA to narzekania ;/ Kampienia w nieprzejmowalnej fladze czolgiem nie lubie, no ale coz zazwyczaj biorę AT/ ENG i zalatwiam goscia, nie wolam o kick, no chyba ze ten gostek jest w mojej druzynie, kampuje w bazie wroga Tigerem, podczas gdy inne flagi nie sa przez nas przejete... to juz kompletne marnotrastwo sprzetu, ktorego dopuszczaja sie bardzo zacni klanowicze :? Kampienie snajpą, no coz to nie powinno sie do tego zaliczac nigdy, bo raz ze to prawie jedyna mozliwosc wykazania sie snajpera, a dwa ze wystarczy sie poruszac i poskakac i PRAWIE nigdy nie ma problemu z uniknieciem trafienia, a nie ze stoja po samoloty jak glupie balwany sniezne :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 11:41 

@Cubbi

Wiesz, to zależy od sytuacji czy można to nazwać kampieniem. Ja rozumiem, kiedy ktoś zamiast walczyć czołgim o flagi wjeżdza do bazy żeby nabijać fragi to faktycznie kamping :lol: jest. No ale weźmy np Bulge, jak alliesi otoczą bazę axisów, to mają odjechać i czekać aż im się rozlezą czołgami po mapie? No albo rysiek walący z dugiego końca mapy wespą w pixela, też przecież może czekać tylko na spawn i mordować... albo 2 samoloty nad bazą niszczące wszystko co się respuje włącznie z jeepkami ;)

OK, wiem, że chodzi Wam o chamskie kampienie, spoczko, tylko nie każdy kto wjechał czołgiem do bazy to od razu kamper...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 11:57 

Na PRGK ktoś ostatnio wrzeszczał na kamperów w bazie.
Był ustawiony tryb CTF :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:01 

Dla mnie szczytem chamstwa jest basekampowanie czołgiem na Battleaxe i Stalingradzie (wjechanie Niemcom do hali, a Sowietom na sam dół). Jest tam i tak krytyczna sytuacja, gdy przeciwnik zajmie wszystkie bazy oraz odetnie wyścia. W złym stylu jest dobijanie i tak już leżącego. Ale generalnie dobrze uczyć początkujących graczy, że w ogóle kampowanie czołgiem w bazie, której nie można zająć, jest świadectwem lamerstwa (co innego ukraść czołg i się od razu wycofać).

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:08 

VeIn --> mierzi mnie po prostu dizajn map, na których przy lotnisku nie ma AA. No do cholery, to jest II wojna światowa, niech ktoś mi pokaże lotnisko wojskowe (nawet polowe) bez obstawy AA, śmieszne po prostu... Kurskowi bardzo by pomogło jedno trudne do zbombardowania stanowisko AA na bazę, tę samą uwagę mam do Charkowa. Na reszcie map tego katastrofalnego błędu logicznego (i gameplayowego) na szczęście nie popełniono.

Scae --> otoczenie czołgami to co innego niż zatrzymanie się na nieprzejmowalnej bazie Tigerem i nawalanie do spawnujących się ludzi... DICE zrobiło mały błąd w założeniach gry, wystarczyłaby "nieśmiertelność" przez 5 sekund od spawna w homebazie i już było dobrze. A tak - musi się admin napracować :).

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:14 

Cubituss napisał(a):
VeIn --> mierzi mnie po prostu dizajn map, na których przy lotnisku nie ma AA. No do cholery, to jest II wojna światowa, niech ktoś mi pokaże lotnisko wojskowe (nawet polowe) bez obstawy AA, śmieszne po prostu... Kurskowi bardzo by pomogło jedno trudne do zbombardowania stanowisko AA na bazę, tę samą uwagę mam do Charkowa. Na reszcie map tego katastrofalnego błędu logicznego (i gameplayowego) na szczęście nie popełniono.

Nie zawsze mozna bylo mieć, to co sie chcialo ;-) rownie dobrze mozna powiedziec ze praktycznie nigdy nie bylo tak zeby na jeden czolg przypadalo po 3,4 ludzi w piechocie :roll: Zresztą w takim razie wszystkie mapy z bfa bylyby praktycznie takie same, ten brak AA odroznia je od innych i dodaje gampelayu, BF1942 to nie jest symulator ;/

Aha, i jeszcze jedno ludziki, ja was bardzo ale to bardzo prosze, wyjatkowo mocno prosze, naprawde, ja nie mam nicka V-E-I-N tylko V-E-L-N, nie jestem jakims dysortografem albo szpanerem aby w srodkuwyrazu pisac z duzych liter ;/ Dobra, naucze was lopatologicznie :P Veln jak Wełn(a), powtarzamy kochani :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:19 

Veln --> przepraszam za przekręcenie nicka, ale po prostu słowo Vein ma sens, a Veln nie ma, stąd pomyłka :). Anyways - masz rację, BF to nie jest symulator, ale podstawowe zasady są zachowane. Czyli - czołg nie tylko jeździ, ale i strzela, medyk nie tylko leczy siebie, ale i innych i tak dalej. IMO wśród takich fundamentalnych zasad jest "lotnisko = stanowisko AA", dlatego właśnie przeszkadza mi Kursk i Charków. Nie żebym nie lubił tam grać, a szczególnie wyrywać się z oblężenia ;), po prostu przeszkadza mi i już :).

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:27 

No dokladnie kazdy ma prawo do wlasnego zdania, sorry all za ten OT o Kursku .

P.S.: Cubituss co to znaczy Vein, tak z ciekawosci pytam 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:30 

Veln --> vein to albo żyła, albo wena :) "Invoke the Muses, and improve my vein." albo "Veins transport blood to the heart".

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:48 

moim zdaniem wszyscy zaufani gracze powinni miec adminy :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 13:42 

No i widzisz zaraz beda klotnie a kto jest zaufany, a pozniej pretensje ze admin niesprawiedliwy ze sie ktos wywyzsza itp... sredni sposob ;/

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 14:27 

Martwię sie sytuacją na serwerach IRS. Jeśli tak dalej pujdzie to porządni gracze przestana odwiedzać te serwery i pozostaną tam same lolki i nooby. Trzeba coś z tym zrobić. Może będziemy zabijali każdego trolla który będzie obrzydał nam życie na serwerach? W Realu :twisted: . Trude do zorganizowania, ale jakże skuteczne. :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 15:07 

Na serwerach IRS jest barzo nizutki poziom :( :!: Idealny dla poczatkujacego gracza :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 16:44 

grałem przed sekunda na midway tam są tam sami TK niewidziałem żadnego admina ani programu do autkicków to nie kampienie jest wielkim problemem lecz TK

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 17:11 
Moderator forum

Scae napisał(a):
@yacub

skoro tylu osiołków gra na servie i nie da się grać bez nerwów, to po co wogóle grać? Może to jakaś nowa odmiana trolla ? :lol:
Zmienić server i olewka. No przecież to tylko gra, szkoda nerwów :D

Spoko - Pandora wyczyścił serwer :-) Potem Gather, później zagrałem na PRGK - to samo :lol: Może w mniejszym natężeniu. More admins! :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2