Teraz jest 20 lut 2025, 06:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 09:37 

W chwili obecnej jest 345 użytkowników - jakby każdy się zrzucił to byłby serwer że o ja ********* :) Niestety połowa z nich napisała tylko jeden lub dwa posty więc ta grupa ogranicza się tylko do tych co regularnie grają - ilu jest takich?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 10:27 

Gorefest chyba zbytnim optymista jestes jesli myslisz ze ktokolwiek cos da... moze znajdzie sie paru zapalencow jak Ty no ale co z tego... uzbieracie 50zl i co z tym zrobicie? Bedziecie mogli jedynie sobie browarow naqpowac. A jak kiedys pisalem ze tak bedzie to mi nikt nie wierzyl. Znam graczy Tactical Opsa i wiem jaki slomiany zapal maja do wszystkiego:) Pograja kilka tyg. w jakas gierke a potem ja oleja :) Tak bylo z MoH i tak jest z BF'em... Klany takie jak W czy TO juz upadaja, graja w nich ludzie wylacznie ze sceny Tactical Ops (wyjatek ja - zerwalem z TO rok temu), ktorzy graja w klanach TO, reprezentacji Polski itd. i wlasnie TO jest dla nich gra priorytetowa. Chociaz czesc z nich powaznie traktuje BF'a to jednak podejscie wiekszosci TO'wcow do BF'a skutecznie podcina im skrzydla. Mam nadzieje ze sie to zmieni ale wiadomo... nadzieja matka glupich.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 14:33 

Masa moze zle sie wyrazilem. Nie mam do was pretensji zadnych, dziekuje za to ze gralismy chociaz tyle ile sie udalo, wkurza mnie sytuacja ogolna z serwerami a nie wy. Sory jezeli zle sie wyrazilem.

Z fitem chcialbym porozmawiac o innych mozliwosciach wypozyczania serwa, m.in. to co wspominales ale niestety nie odpowiada na zadne komunikaty od czwartku.

Jednak nadal nie kapuje co ma instalowanie jakis gowienek ktore sie nie podobaja fitowi do wypozyczania serwa na mecze. Tego nie rozumiem zupelnie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 14:51 

[quote="Cougar"]Masa moze zle sie wyrazilem. Nie mam do was pretensji zadnych, dziekuje za to ze gralismy chociaz tyle ile sie udalo, wkurza mnie sytuacja ogolna z serwerami a nie wy. Sory jezeli zle sie wyrazilem.

Z fitem chcialbym porozmawiac o innych mozliwosciach wypozyczania serwa, m.in. to co wspominales ale niestety nie odpowiada na zadne komunikaty od czwartku.

Jednak nadal nie kapuje co ma instalowanie jakis gowienek ktore sie nie podobaja fitowi do wypozyczania serwa na mecze. Tego nie rozumiem zupelnie. Nie czaje dlaczego klany maja zbierac bure za cos co ktos tam zrobil.

Zaslanianie sie sytuacja na zachodzie tez do mnie nie trafia. Tam jest po 100 serwow na gre i z wypozyczaniem problemu nie ma, a jak ktos chce placic to placi bo z tego co wiem to im sie troche lepiej tam powodzi 8) Next sprawa to lacza na zachodzie, u nich do grania w cb serwer az tak bardzo poczebny nie jest wlasny, gdziekolwiek graja maja nice pingi. My na normal warunkach mozemy grac tylko u siebie i poki co tylko na HQ.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 16:11 

Nie no dobra nie chodzi mi o to by każdy dał po złotówce - raczej o większych nomianałach myślałem...a nawet jak się nie uda to będzie z tych pieniążków niezły pożytek - bo i pifko i parę innych wspomagaczy humoru :)...ja tam znalazłem w Bf'ie wszystko czego mogłem chcieć dlatego też szybko z nim nie mam zamiaru skończyć (mimo że chwilowo prawie nie gram z powodu patcha 1.3 i piardów...) więc ja jestem naprawdę nastawiony by spróbować pomóc - ale prawda jest taka że samemu nic nie zdziałam...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 17:25 

Zapewniam ze clan SPQR tez mogl cos dorzucac byle by HQ bylo dostepne jedynie na nasze mecze CB ja calkowicie rozumiem Mase, Fita, Zigiego oni maja swoje zycie, rodziny,dziewczyny, kochanki ;) Ciesze sie ze server byl wypozyczany i ze rozegralismy kilka meczy na nim a jestem za tym zeby byl nadal wypozyczany moze jakas petycja do Fita :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 17:50 

aleluja bracia

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 17:51 

Mysle ze wszystkie klany by sie na HQ zrzucily, tylko fit odopowiedz na wiadomosci pls :lol:

Wazne zeby ktos "ze sceny" mial admina bo zdaje sobie sprawe ze dla masy i zigiego to jest (bylo) uciazlowe troche.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 19:14 

Mam nadzieje, ze wkrotce naprawde znajde chwile czasu na o by uruchomic serwer BFa. Teraz jestem w trakcie konczenia pewnego duzego zlecenia, ale mysle, ze w czwartek juz bedzie stal. Najgorsze, ze kompik dosc slaby wiec moze bedzie lagowac - ale zobaczymy. Jak juz postawie, to bedzie dedicated przez 24h. I jeszcze jedno: bedzie chodzil z dodatkiem RtR :-) (jak sie u nas ukaze)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 19:18 

To chyba dobrze - ale z Rtr bym się trochę wstrzymał - jak narazie niewiele osób z forum ma oryginalną wersję to chyba by się trochę mijało z celem - większość osób by opuszczała serwer na czas trwania mapki...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 19:28 

Najpierw i tak musze miec oryginal dodatku. Na piracie przeciez nie bede stawial :-) Poza tym troche potrwa dobre skonfigurowanie serwera

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 19:56 

Gorefest napisał(a):
To chyba dobrze - ale z Rtr bym się trochę wstrzymał - jak narazie niewiele osób z forum ma oryginalną wersję to chyba by się trochę mijało z celem - większość osób by opuszczała serwer na czas trwania mapki...

Byc moze sie mylisz i to Ty jestes w mniejszosci z tym piratem :?:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 20:05 

Ej bez wjazdów na mnie - po prostu jak czytam forum to dochodzę do wniosku że jak narazie tylko *michal* i Misiek_Blacha mają oryginały Rtr...raczej nie chciałbym tylko znimi grać...jeśli się mylę to po prostu piszcie że już kupiliście i że chcecie grać w rtr na polskim serwie - nie mam przecież nic do powiedzenia ani nic przeciwko...

Aha chciałbym sprostować - nikogo nie namawiam do postawienia pirackiego serwera do rtr - po prostu chciałbym wiedzieć czy warto kupować grę za 60 pare zeta i móc grać z większym gronem osób na polskim serwerze...

Ostatnio edytowano 10 lut 2003, 20:56 przez Gorefest, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 20:25 

ani ciebie ani michala ani zadnej blachy na zadnym serverze nie widzialem :!: :!: to po co sie udzielacie :evil:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 20:52 

Nowy serwer napewno by sie przydal, no doubt about it 8)

DAK ma lacze w Gdyni (bez kompa) oraz procesor i plyte glowna w poznaniu (bez lacza!) :P

Planujemy dokopic co czeba i jakos to ladnie zlazyc w serwer :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2