Kaserek lubię cię ale ostatnio zauważam niebezpieczny trend w pojawianiu się "wróżbitów" więc muszę się przyczepić do Twojej wypowiedzi. Twoja anazliza rozłożenia grup jest z gruntownie nieprzygotowana skoro już chcesz być komentatorem to przygotuj się do tego bo tekst:
Cytuj:
Sadze ze jest to najslabsza grupa w turnieju.....Nie mam zielonego pojecia o klanie LeGion.......2 klany austriackie... nie mam pojecia jak one graja
brzmi bardzo nieprofesjonalnie.
Sprawa druga PRGK w grupie 2 - pytanie brzmi kto bedzie grał w składzie tego PRGK rzeczywiste PRGK czy raczej jest to próba rozpoznania przyszłego przeciwnika po fazie grupowej. Zastanawia mnie to z powodu tego zdania:
Cytuj:
Ciekawa bedzie potyczka miedzy 515Team a PRGK - pamietacie kontrowersyjny mecz pomiedzy slowakami a PRGK-42 ? PRawdopodobnie 515Team bedzie chcialo sie odegrac.
To w końcu na kim się 515 bedzie rewanżować ?
I na koniec tylko dodam że jeśli już chcesz robić analizy to bywaj częściej na serverach oraz patrz dokładanie w wyniki cb - to na pewno da ci lepszy obraz.
Jeśli ktoś chce pobluzgać w odpowiedzi na mój post to od razu mówię, że mam w d.... takie odpowiedzi, jeśli jednak znajdzie się ktoś do konstruktywnej dyskusji na ten temat to zapraszam.
PS GOGOGOGOGOGO ejw. Holuś rozjedź ich wszystkich