Teraz jest 15 kwi 2025, 22:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 15:37 

Cubi to admin juz nie ma zadnych obowiazkow :?:
Jesli ja otrzymuje admina na jakims serverze to jestem zobowazany do tego zeby pilnowac tam porzadku i obserwowac co sie dzieje :!:
Jak widac ty chcesz miec podane wszystko na tacy, juz nie bede mowil jak sie mowi na takich ludzi bo jeszcze tu dostane bana.
Przepraszam za moje zachowanie na serverze ale to bylo wywolane wiadomo czym, a ja nie mam cierpliwosci do team killer'ow i jak widze ze taki sobie zabija przez dluzszy czas a admin na to nie reaguje to nierecze za siebie i za to co pisze...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 15:38 

potwierdzam powyzsze oba zarzuty.
E&S robili TK na potege wczoraj - w dodatku zachowywali sie agresywnie i nonstop obrazali polskich graczy.
proponuje ban na te IPs i koniec.

co do carmen tez potwierdzam.
over.

smutne to wszystko. :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 16:17 
Oldboy Battlefield.pl

holman to podawaj linki a nie umieszczej calych obrazkow! ok? przynajmniej w osobnym okienku bede mogl sobie je otwozyc...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 22:14 

Mohammed --> jakie na tacy? Nie uważasz, że jest pewna różnica pomiędzy "ktośtam ktośtam teamkiller" a "k***a co za ciota strzela z aa na lotniskowcu"? Bo ja uważam, że jest zasadnicza różnica.

A zauważ jak się dzisiaj przyjemnie na Filipinach grało bez nerwów :). Można się było skoncentrować na grze i w ogóle :).

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 23:14 

holman walnij to na cb :)

PRECZ Z TK

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 08:16 

Phaeton napisał(a):
... A na domiar zlego moj kochany klan nie chcial ludzi mimo moich prosb skickowac. Reszta tez sie nie kwapila... Takie zycie.

To nie kwestia "chcenia lub nie chcenia" Ludzie poprostu nie umieja glosowac i kickowac. :!:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 08:29 

Bolo napisał(a):
To nie kwestia "chcenia lub nie chcenia" Ludzie poprostu nie umieja glosowac i kickowac. :!:

albo maja to wszystko w dupie
bo jak ktos lata samolotem to sobie mysli "wali mnie to co tam sie pod hangarem dzieje" albo sie boja ze sobie maszynke rozwala wpisujac w konsoli kick x :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 12:53 

@RedStar

Mowiac szczerze ja tez mialem na poczatku problemy z glosowaniem ale jakis czas temu szanowny Holman lub Okota (nie pamietam) wyjsnili nam (ciemniakom i nowicjusza) jak to sie robi. Osobiscie, poraz pierwszy dwa dni temu glosowalem za KICKIEM na zachodnim servku i TK wylecial.

Moze nowi gracze na polskich serverach powinni przechodzic OBOWIAZKOWY KURS "KICKU" ? Bylo by to pomocne bo ludzie chca glosowac - nawet bardzo (wiesz jako to frajda wypieprzyc TKilujacego albo kampiacego debila z servka - tylko nie wiedza jak !

Votuje za kusrem KICKA - dla kazdego. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 12:58 

Bolo napisał(a):
Votuje za kusrem KICKA - dla kazdego. :lol:

Olać. Zaraz będzie nowy patch i nowy mechanizm głosowania.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 13:43 

Problemem jest tez to, ze obecny system kickowania nie rzuca sie w oczy - lecac samolotem, jadac czolgiem czy nawet biagnac z BARem na akcje mozna nie zauwazyc tego zoltego napisu o kickowaniu... to raz.. dwa malo kto jednak "w akcji" czyta chata - to moze kosztowac utrate zycia... wiec w sumie nie dziwcie sie ze tak malo osob glosuje... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 13:49 

co tam jak malo czyta czata od kilku dni widze tylko swoje wypowidzi a pozniej pod koniec rundy mi sie wszystko wyswietla w ciagu 1 minuty :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 13:52 

ostatnio bardzo modny sie zrobil chat lag, czyli wydaje CI sie ze ludie sobie spokojnie graja a tutaj naraz w ciagu 3 sekund wywala Ci 5 minut rozmowy, nawet jakbym chcial to sie nie da przeczytac, chyba ze otworzy sie consolke to tam wszystko jest zapisane tylko ze to znowu nastepny problem dla leni :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:00 

Problem czatlaga ma rozwiązywać nowy patch. Podsunąłem odpowiedniej osobie spory wywód na temat istotności trybu spectator w grach sieciowych, na co ta osoba odpowiedziała, że wywód jest ważny i że go wezmą pod uwagę, więc jestem bardzo dobrej myśli. Poprzednio pisałem wielki wywód o czatlagu i cziterach, więc... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:01 
Moderator forum

a mam takie pytanie - czy na polskich serwerach dzialaja komendy PTK i FTK? (Punish teamkiller i forgive teamkiller) Czasem by sie to przydalo - jak kilku wkurzonych wpisze PTK to goscia skickuje... i o to chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 15:56 

Cubituss napisał(a):
Mohammed --> jakie na tacy? Nie uważasz, że jest pewna różnica pomiędzy "ktośtam ktośtam teamkiller" a "k***a co za ciota strzela z aa na lotniskowcu"? Bo ja uważam, że jest zasadnicza różnica.

A zauważ jak się dzisiaj przyjemnie na Filipinach grało bez nerwów :). Można się było skoncentrować na grze i w ogóle :).

No jest pewna roznica :) tylko ze ten koles strzelal juz wczesniej do swoich i nikt nie reagowal, wybacz musialem to zrobic :)

btw. na filipinach bylo calkiem milo :) cieplo i wogule... :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2