Teraz jest 20 lut 2025, 06:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 19:28 

Bajki Ezopa michal :!: :!: :!:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 19:40 

ja mam juz od 2 dni Emule rulez

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 19:43 

80 zeta powiadacie...? Właściwie kupiłbym bez zachamować ale jest jednen szkopuł - nie będzie pewnie ani JEDNEGO polskiego serwera do Rtr - dlatego rezygnuję , przynajmniej na czas dopóki mi neta nie naprawią i będę mógł grać na zagranicznych serwerach - jak narazie grałem z botami i nie narzekam - dużo nie zmienili ale gra się ciekawie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 20:36 

No wlasnie zastanawiam sie, jak to bedzie na polskich serwerach z RTR :\

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 20:56 

No to ja wam powiem większy absurd (patrząc na to pod wszyskimi kontami) . CS Zero czy jakoś tak (ta komercyjna wersja CS) będzie dodawała tryb single player i ładniejszą grafikę a przecierz tyle samo można uzyskać od CS normalnego a dodatkowo jest on za darmo :? (np boty). Tak to już jest niestety dodatki to dodatki i co my zrobimy a mody to już inna kwestia bo tam wszysko się opiera na elementach z gry a dodatek dodaje nowe elementy. Kolejny przykład: Kozacy: Europejskie boje doczekał się 2 dodatków które dodają kilka państw i to wszysko. A jak by ta gra była podatna na mody i ktoś stwrzył mod który ddoaje 6 państw co by było korzystniejsze? Dodatek czy mod? Niestety Dodatek bo mody przeważnie nie zyskują popuralności a dodatki od razu są na pierwszej pozycji. Dodatek do Diablo 2 Pan Zniszczenia dodaje 2 nowe klasy i 1 akt a kosztował 79 zł (chyba :roll:) i wszyscy się na niego rzuucili a jak by powstał mod który by dodawał nowe 4 klasy? Znowu by wygrał dodatek bowiem on dodaje nowe umiejętności a że mody mogą tylko wyłacznie korzystać z zasobów gry (chyba że firma udostępni kod gry jak np. bylo z FreeSpace 2) więc umiejętności by się powtarzały. Tak samo jest z WarCraft 3 bowiem popatrzmy w multiplayer można spotakać tysiące amatorskich map np. Vampire Hunter który dodaje wampiry i na tej podstawie można już zrezygnować z nadchodzącego dodatku do owej gry bowiem więcej postaci dodają darmowe mapy ale co z tego jeśli wampir ma wymieszane umiejętności bochaterów z gry podstawowej? Dodatek przecierz dodaje nwoe umiejętności więc jest korzystniejszy. Popatrzmy tylko w dodatku do Wara 3 każda rasa otrzymuje 3 nowe jednostki a że w warze są 4 rasy więc 3x4 daje nam 12 jednostek tylko że w BF sa dwie strony konfliktu więc 2x3 daje nam te właśnie 6 pojazdów jak widzicie więc dodatek to dodatek i nic się nie da zrobić :P.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 22:48 

no tak, my gracze mamy pezsr... nic tylko kase wydawac zeby miec frajde, gdyby ceny byly nizsze to kazdy by kupil chyba kilka BF'ow zeby sobie pokoj wytapetowac, a tak ma 1 i jeszcze chowa do sejfu zeby rysy nie bylo :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 22:52 

eee...Pawel, a po co to pisales :roll:, przeciez kazdy wie jak jest :D (na swiecie) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 00:20 

My musimy czekac jeszcze a on se gra !!!:(
Niemcy szkopy juz tez graja a my co :x :x

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 00:23 

jednak to prawda ze przez ta "zelazna kurtyne" jestesmy "za murzynami"...

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 03:03 

pytanie a ile jest juz CS i Half-Life na rynku ?? chyba leko dluzej niz bf jakies 5 krotnie wiecej

Obrazek

Tytuł: RtR za 67 zeta
PostNapisane: 8 lut 2003, 05:59 

dzisiaj dostalem do skrzynki:
**** Battlefield 1942: Road to Rome - przedpremierowe
promocje

Już dzisiaj możesz u nas zamówić, w znacznie obniżonej cenie, gry C&C
Generals PL i Battlefield 1942: Road to Rome. Produkty ukażą się na
przełomie lutego i marca w cenach detalicznych sklepowych: C&C Generals
PL 139,99zł i Battlefield 1942: Road to Rome 79,99 zł. U nas zamówisz
je, niezaleznie od karty rabatowej, w cenie odpowiednio 115,99 zł (C&C
Generals PL) i 66,99 zł (Battlefield 1942: Road to Rome). Promocja
potrwa do 13 lutego (zastrzegamy sobie jednak prawo do jej przedłużenia
jeśli wyniki przekroczą nasze oczekiwania).
-------------------------------------------------
dla zainteresowanych http://www.timsoft.pl
Jedyny minus to ze przewiduja premiere polska 3 marca :roll: , ale moze sa niedoinformowani :wink: .

Poza tym:
Piro - zmien plyte i juz nas nie informuj ze niekupisz RtR z wiadmomych powodow, nie wspominaj o tym rowniez w swoim 180, 190, i 199 poscie, JUZ WIEMY!!!!

Lemur - jak nie kupisz, bedzie Cie wywalo raz na jakis czas z serwera, z braku danej mapki. Poza tym jak juz wyjdzie dodatek, jak sadze wszyscy (oprocz Piro i kilku osob) beda chcieli pograc na nowych, wiec ten okres mozesz sobie Ty tez wykreslic z kalendarza.

Konrador (i inni) po co grac w gre, ktorej sie nie lubi? Odpuscie sobie - CS podobno fajny jest.

Jak widac powyzej cena to juz nie 80zł tylko 67zł, ktos nad tym siedzial, pracowal, chce zarobic, sklepy chca zarobic. Niestety tyle to kosztuje. Dla zarabiajacych inaczej na zachodzie sa to moze drobne, tylko dla nas jest to w miare drogie. Wiekszosc smecacych w tym miejscu ze nie kupia, i tak nie kupuje za wlasne pieniadze. Poprostu mama/tato nie da i juz. Wiec nie [c.e.n.z.u.r.a] ze nie ma Polakow, ze tylko 6 mapek, ze zupa byla za slona. Ja chetnie wydam te 70zl, i pogram z innymi. Prawdopodobnie niekorzy z krzykaczy wydaja wiecej miesiecznie na papieroski i piwko, ale to ich wybor.

PS. Jak zobacze Piro, Lemura, Konradora na mapie z dodatku RtR to bede pierwszym ktory Was wysmieje na tym forum...

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 06:34 

Dowodca_Pawel napisał(a):
No to ja wam powiem większy absurd (patrząc na to pod wszyskimi kontami) . CS Zero czy jakoś tak (ta komercyjna wersja CS) będzie dodawała tryb single player i ładniejszą grafikę a przecierz tyle samo można uzyskać od CS normalnego a dodatkowo jest on za darmo :? (np boty). Tak to już jest niestety dodatki to dodatki i co my zrobimy a mody to już inna kwestia bo tam wszysko się opiera na elementach z gry a dodatek dodaje nowe elementy. Kolejny przykład: Kozacy: Europejskie boje doczekał się 2 dodatków które dodają kilka państw i to wszysko. A jak by ta gra była podatna na mody i ktoś stwrzył mod który ddoaje 6 państw co by było korzystniejsze? Dodatek czy mod? Niestety Dodatek bo mody przeważnie nie zyskują popuralności a dodatki od razu są na pierwszej pozycji. Dodatek do Diablo 2 Pan Zniszczenia dodaje 2 nowe klasy i 1 akt a kosztował 79 zł (chyba :roll:) i wszyscy się na niego rzuucili a jak by powstał mod który by dodawał nowe 4 klasy? Znowu by wygrał dodatek bowiem on dodaje nowe umiejętności a że mody mogą tylko wyłacznie korzystać z zasobów gry (chyba że firma udostępni kod gry jak np. bylo z FreeSpace 2) więc umiejętności by się powtarzały. Tak samo jest z WarCraft 3 bowiem popatrzmy w multiplayer można spotakać tysiące amatorskich map np. Vampire Hunter który dodaje wampiry i na tej podstawie można już zrezygnować z nadchodzącego dodatku do owej gry bowiem więcej postaci dodają darmowe mapy ale co z tego jeśli wampir ma wymieszane umiejętności bochaterów z gry podstawowej? Dodatek przecierz dodaje nwoe umiejętności więc jest korzystniejszy. Popatrzmy tylko w dodatku do Wara 3 każda rasa otrzymuje 3 nowe jednostki a że w warze są 4 rasy więc 3x4 daje nam 12 jednostek tylko że w BF sa dwie strony konfliktu więc 2x3 daje nam te właśnie 6 pojazdów jak widzicie więc dodatek to dodatek i nic się nie da zrobić :P.

Z tego co wiem wersja CS zero w internecie będzie darmowa i nie będzie się róznić od tej w sklepie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 10:24 

Konrador (i inni) po co grac w gre, ktorej sie nie lubi? Odpuscie sobie - CS podobno fajny jest.

Lubie gre, nie lubie bugow. Nastepnym razem bede wszystko dokladnie tlumaczyl, zebym potem specjalnie tobie nie musial wyjasniac w dodatkowych postach, kk?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 11:33 

Clone nie bendzie mnie wywlac bo rtr mam ale zaplacilem za nie 80 zeta,a podejzewam ze polskie servy na oryginale nie beda staly,mam nadzieje ze tych map do clan base nie dadza :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 12:07 

lemur napisał(a):
Clone nie bendzie mnie wywlac bo rtr mam ale zaplacilem za nie 80 zeta,a podejzewam ze polskie servy na oryginale nie beda staly,mam nadzieje ze tych map do clan base nie dadza :roll:

jak nie jak tak :lol:
67 zyla to zejscie z ceny o 15% a wiem ze marza na tym jest nie duza teraz sam glupi podatek zzera 22% ceny a ktos to wydaje zeby zarobic w tym wypadku jakies grosze, a ceny gier i tak sa przynajmniej 50 zloty tansze niz w UE, tak tak wiem zarobki sa inne ale nic sie nie da sprzedawac nizej niz koszty wytworzenia, dystrybucji itp :!:

ciekawy link przeczytajcie bo moze byc tylko gorzej:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=7451

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2