Frustracja Konradora sięgnęła dna.
Tak, glupota ludzka doprowadza mnie do szalu. Najchetniej bym was wszystkich powywieszal, ale chyba nie starczyloby slupow telegraficznych i drzew.
No wlasnie to jest forum o BFie a nie o fantazjach erotycznych jak sam napisales - wiec po co poruszyles ten temat?
Jaki temat? Przygody z mydlem? Nie, to chyba nie moja robota. Ja zaczalem temat o problemach z serwerem TO HQ.
A wracajac do tematu - zrozum czlowieku ze admini TZ i HQ nie sa na twoje zawolanie, maja do adminowania multum serwerow, prace, rodziny wiec adminka jest tu najmniej wazna rzecza ale widac przerosniete dziecko ktoremu tylko BF w glowie bo jest takim nieudacznikiem ze za nic innego sie nie wezmie bo poprostu nic innego nie umie, nie rozumie tego...
Ale o czym ty w ogole teraz pieprzysz, bo sie chyba w tym calym topicu sam pogubiles i nie wiesz juz o czym on byl i nie wiesz o czym masz pisac. Jak chcesz sobie po prostu porzucac we mnie obelgami, ktore splyna po mnie jak po kaczce, to zapraszam na priv, bo tutaj nie ma po co swoimi zalosnymi wypocinami smiecic. Z takimi rozwrzeszczanymi dziecmi, ktore za wszelka cene chca mi cos udowodnic, juz mialem do czynienia nie raz i gadac i szczekac mozesz sobie do woli...
Zwrocilem uwage adminow na problemy z serwerem. Jakbym ja tego nie napisal, to napisalby to ktos inny. Jesli nie na board, to na priv do fita. Nie rozumiem w czym problem i nie mam pojecia o co wami chodzi, bo zbulwersowaliscie sie, jakbym fita wyzwal od najgorszych. Specjalnie na koncu dodalem: "Mozliwe, ze sa jeszcze jakies inne problemiki z serwerem, ktorymi warto byloby sie zajac, zeby przywrocic go do dawnego stanu i zeby znowu gralo sie na nim bardzo dobrze.", zeby sie zaden kretyn nie przyczepil i nie zaczal mi wmawiac, ze ja nie doceniam czyjegos wysilku i ze uwazam, ze kazdy admin z dzieckiem, praca itp. jest na moje zawolanie. Albo sie czepiasz w tej chwili czego juz tylko mozesz, bo nie masz juz co pisac, albo jestes naprawde bardzo intelektualnie ubogim gownem, za ktore zawsze cie uwazalem :[
Wystarczy ze kamerka zle ustwiona or sth i juz wielki pan i wladca konrador strzela z dupy swoimi smrodami... a probowales GRZECZNIE porozmawiac z jakims adminem na priv? Watpie bo ty GRZECZNIE rozmawiac nie umiesz...
Strzela z dupy smrodami? No tak, wylazi prawdziwa/wy Coca ze swoimi uber-inteligentnymi odzywkami... Aby ukrocic to twoje smieszne ujadanie, powiem ci, ze pisalem tutaj po to, zeby pod tym mogly podpisac sie takze inne osoby i po to, zeby fit mogl dowiedziec sie o "problemach" z serwerem w jednym topicu na forum, a nie od setki osob na priv.
Ja w ogole nie rozumiem twojego zaangazowania - jestes jakims adwokatem fita? Moze masz zwiazane jakies plany z mydlem i jego osoba? Moze pozwolisz jemu wypowiedziec sie na ten temat? Skomentowac ten okropny tytul topica, ktory ciebie tak rusza, a jego jak widac nie bardzo? Moze on, jak mowilem, jest na tyle inteligentny, zeby wyczuc zartobliwy ton w krotkim zdaniu i nie ujadac bez potrzeby jak maly kundel?
Pewnie gdyby ci metrowe paly pod prysznicem mozgu nie podziurawily to znalazlbys w necie cos na ten temat, bo mialbys jeszcze jakis szare komorki...
Inteligentna odzywka nr dwa. Prosze, zachowaj takie "grypsy" dla kolegow ze smietnika... Brak slow po prostu :\
Na przyszlosc dobra rada - zanim zaczniesz znow na cos narzekac to sprobuj najpierw sam sie czegos na dany temat dowiedziec, moze wtedy przestaniesz sie ciagle kompromitowac nedzna sp****no, bo jesli dalej bedziesz wszystkich wokol obrazal to niedlugo bedziesz w oczach wszystkich tak maly ze nawet musze gowno cie przygniecie - zreszta juz niewiele ci do tego brakuje.
Takze zachowaj je dla siebie. Obejde sie bez porad od geja, chama i kretyna, ktory sam nie wie o czym mowi i lubi uzewnetrzniac swoje, ze tak powiem, rzadze na publicznym forum... Aby napisac ten thread wiedzialem i wiem wystarczajaco duzo. Tej wiedzy starcza mi takze na to, zeby obyc sie bez przyjazni i szacunku ludzi glupich, takich jak ty.
Prosze cie jeszcze raz, powstrzymaj sie od dyskusji o fekaliach i seksie analnym, ktore cie najwyrazniej bardzo kreca, na forum publicznym, ktore czytaja nieletni i ludzie, ktorym takie cos moze po prostu nie podchodzic...
|