Teraz jest 20 lut 2025, 06:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2003, 17:51 

Boze... Dla takich ludzi jak ty robi sie usmieszki i dodaje sie 'sztuczny' smiech do sitcomow. Zebyscie wiedzieli, w ktorym momencie trzeba sie smiac i kiedy nie brac tego, co ktos powiedzial/zrobil na serio. To byl taki zart, rozumiesz?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 04:33 

konrador napisał(a):
Boze... Dla takich ludzi jak ty robi sie usmieszki i dodaje sie 'sztuczny' smiech do sitcomow. Zebyscie wiedzieli, w ktorym momencie trzeba sie smiac i kiedy nie brac tego, co ktos powiedzial/zrobil na serio. To byl taki zart, rozumiesz?

Trzeba sie niestety przyzwyczaic do specyficznego sposobu wypowiedzi, jak cos pojdzie "nie tak" wystarczy w kolejnym poscie dopisac to byl zart i ze nie zrozumiales? Moze teraz Ci nawtykam, a jak sie oburzysz - jutro napisze ze to zart, ok?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 10:40 

Fit to dorosly facet (wiek 36-38lat) i watpie zeby mial likwidowac serwa bo jakis gowniarz zalozyl topic o durnym temacie :)

Stane w obronie Fita - z tego co wiem to adminuje on ogromna iloscia serwerow (glownie TO), z ktorymi jest sporo problemow - facet poprostu nie wyrabia :) Rzeczywiscie dobrym pomyslem byloby przekazanie adminki komus ODPOWIEDZIALNEMU i ZNAJACEMU SIE NA ADMINCE - ale to juz zalezy od Fita, jak da to ok - jak nie da to trudno (ja go rozumiem)

Ostatnio edytowano 10 lut 2003, 12:09 przez Coca, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 11:08 

Trzeba sie niestety przyzwyczaic do specyficznego sposobu wypowiedzi, jak cos pojdzie "nie tak" wystarczy w kolejnym poscie dopisac to byl zart

Mi wszystko poszlo jak najbardziej "tak" i nie musialbym w nastepnych postach dopisywac nic, gdyby nie takie ********* tepaki jak ty (to nie byl zart;).

Moze teraz Ci nawtykam, a jak sie oburzysz - jutro napisze ze to zart, ok?

To co napisalem w tytule posta nie bylo zadnym "nawtykaniem". Wetknac mozesz najwyzej swojemu chlopakowi :\

Fit to dorosly facet (wiek 36-3 i watpie zeby mial likwidowac serwa bo jakis gowniarz zalozyl topic o durnym temacie

Jesli fit to dorosly facet, to zakladam, ze nie mial takich problemow ze zrozumieniem tresci mojego posta jak ty i cala reszta tobie podobnych idiotow (dobrze, ze nie ujawnia sie ich zbyt wielu). Popracuj troche nad rozumieniem tekstu czytanego, podrosnij jeszcze troche (bo te 23 latka i to co soba smieciu reprezentujesz to jednak za malo) i dopiero potem bedziesz mogl nazywac mnie gowniarzem.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 11:20 

Widzisz... sprawa jest taka ze na takim forum malo kto zna ludzi z ktorymi dyskutuje a w zwiazku z tym NIGDY NIE MASZ PEWNOSCI czy jakas osoba piszac jakies zdanie zartowala czy nie... Nie wiesz tego i nie mozesz tego wywnioskowac z tonu, mimiki or sth... Wlasnie po to wymyslono usmieszki. Nie wiem ile masz net - jesli krotko to mozna wybaczyc, jesli dlugo - najwidoczniej jestes za glupi by z niego korzystac. Dla dobra ludzkosci - wyciagnij wtyczke na wieki i znajdz sobie lepsze hobby. Jest tyle nieodsniezonych chodnikow...

BTW - w jakims poscie napisales do kogos "dla takich jaka ty wymyslono usmieszki" - a teraz widze ze sam emotioikonek uzywasz... LOLEK, do wora z toba!

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 11:55 

Widzisz... sprawa jest taka ze na takim forum malo kto zna ludzi z ktorymi dyskutuje a w zwiazku z tym NIGDY NIE MASZ PEWNOSCI czy jakas osoba piszac jakies zdanie zartowala czy nie... Nie wiesz tego i nie mozesz tego wywnioskowac z tonu, mimiki or sth...

Ja mam pewnosc. Moze dlatego, ze nie mam setki+ dziur w mozgu jeszcze. Potwierdziles tylko to, co wczesniej na twoj temat powiedzialem. Ton i mimika to nie wszystko or sth...

Wlasnie po to wymyslono usmieszki. Nie wiem ile masz net - jesli krotko to mozna wybaczyc, jesli dlugo - najwidoczniej jestes za glupi by z niego korzystac. Dla dobra ludzkosci - wyciagnij wtyczke na wieki i znajdz sobie lepsze hobby.

Dostep do internetu mam od siedmiu lat i dawno, dawno temu, jak ty jeszcze o komputerach nie slyszales, nie bylo w internecie smieci twojego pokroju. Nie bylo tez tylu usmieszkow (a na pewno nie tych kolorowych, animowanych) i jakos wszyscy bez problemu sie rozumieli.

Jest tyle nieodsniezonych chodnikow...

Nie chcialbym odebrac jedynego zrodla dochodu twoim tatusiom :[

BTW - w jakims poscie napisales do kogos "dla takich jaka ty wymyslono usmieszki" - a teraz widze ze sam emotioikonek uzywasz... LOLEK, do wora z toba!

Jak mowilem... Ty jednak jestes idiota. Nie skomentuje i dam ci czas, zebys sobie sam w spokoju przemyslal to, co tutaj napisales. Hint: ja tych usmieszkow nie pisze dla siebie, zauwaz, ze wczesniej ich ni bylo.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 12:07 

Nie bede z toba dyskutowal bo twoim celem jest nie "normalna rozmowa" a jedynie nawrzucanie rozmowcy (nie mowie tu o sobie, wystarczy przeczytac twoje durne odpowiedzi na posty innych)

Aha - zauwazylem jedna rzecz, ciagle w swoich postach wspominasz o gejach... hmm, jak to mowi moj wykladowca "dzieci nie rodza sie z okreslonym juz spojrzeniem na swiat, jesli czegos nie lubimy tzn ze w naszym zyciu wydarzylo sie cos niemilego co o tym przesadzilo" - w zwiazku z tym dam ci rade - nastepnym razem gdy ktos upusci pod prysznicem mydelko, nie schylaj sie po nie bo znow czeka cie niemila, ciezko strawna i bolesna niespodzianka ktora jeszcze bardziej wypaczy ci twoja i tak juz gowna warta psychike z jej calym gowno wartym tokiem myslenia i spojrzeniem na swiat... AMEN

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 12:37 

Nie bede z toba dyskutowal bo twoim celem jest nie "normalna rozmowa" a jedynie nawrzucanie rozmowcy (nie mowie tu o sobie, wystarczy przeczytac twoje durne odpowiedzi na posty innych)

Dyskutuj? O czym ty czlowieku(?) mozesz dyskutowac, jesli podstawowych spraw nie rozumiesz. Moje posty musza byc wystarczajaco durne, gdy wam cos (bezskutecznie do tej pory) probuje wytlumaczyc, zebyscie wszystko pojeli i znowu nie interpretowali ich w jakis niewlasciwy, tylko wam zrozumialy sposob.

Aha - zauwazylem jedna rzecz, ciagle w swoich postach wspominasz o gejach...

Ja zauwazylem, ze tylko w twoim przypadku. Cos w tym musi byc...

hmm, jak to mowi moj wykladowca "dzieci nie rodza sie z okreslonym juz spojrzeniem na swiat, jesli czegos nie lubimy tzn ze w naszym zyciu wydarzylo sie cos niemilego co o tym przesadzilo" - w zwiazku z tym dam ci rade - nastepnym razem gdy ktos upusci pod prysznicem mydelko, nie schylaj sie po nie bo znow czeka cie niemila, ciezko strawna i bolesna niespodzianka ktora jeszcze bardziej wypaczy ci twoja i tak juz gowna warta psychike z jej calym gowno wartym tokiem myslenia i spojrzeniem na swiat... AMEN

Szkoda, ze twoj wykladowca do tej pory nie nauczyl cie czytania ze zrozumieniem, debilu. Przypomne ci tylko, ze jest to forum o grze Battlefield 1942, a nie o najskrytszych fantazjach erotycznych. Przedstaw taka historyjke wykladowcy, albo pojedz na spotkanie SPQR - moze ich w ten sposob zachecisz do jakiegos dzialania... STFU

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 13:15 

No wlasnie to jest forum o BFie a nie o fantazjach erotycznych jak sam napisales - wiec po co poruszyles ten temat?

A wracajac do tematu - zrozum czlowieku ze admini TZ i HQ nie sa na twoje zawolanie, maja do adminowania multum serwerow, prace, rodziny wiec adminka jest tu najmniej wazna rzecza ale widac przerosniete dziecko ktoremu tylko BF w glowie bo jest takim nieudacznikiem ze za nic innego sie nie wezmie bo poprostu nic innego nie umie, nie rozumie tego... Ostatnio na scenie TO mial miejsce szerg wydarzen po ktorych admini (w tym Fit) najwyrazniej stwierdzili ze szkoda ich czasu na poswiecanie sie dla kogos kto nie potrafi tego docenic a jedynie obrzuci ich "kurwami" i "****" za to ze spoznia sie 30sekund na mecz... I TWOJ TEMAT TYLKO ICH W TYM UTWIERDZA a takze mnie, pomimo ze adminem nie jestem... Wystarczy ze kamerka zle ustwiona or sth i juz wielki pan i wladca konrador strzela z dupy swoimi smrodami... a probowales GRZECZNIE porozmawiac z jakims adminem na priv? Watpie bo ty GRZECZNIE rozmawiac nie umiesz... Pewnie gdyby ci metrowe paly pod prysznicem mozgu nie podziurawily to znalazlbys w necie cos na ten temat, bo mialbys jeszcze jakis szare komorki... Z tego co sie orientuje na scenie TO (czyli priorytetowej) takze istnieje blokada rezerwacji, jednak ma podobno trwac jedynie do wtorku - jest wiec jakas mala nadzieja na to ze moze i z serwerem BF'a cos sie zmieni na lepsze.

Na przyszlosc dobra rada - zanim zaczniesz znow na cos narzekac to sprobuj najpierw sam sie czegos na dany temat dowiedziec, moze wtedy przestaniesz sie ciagle kompromitowac nedzna sp****no, bo jesli dalej bedziesz wszystkich wokol obrazal to niedlugo bedziesz w oczach wszystkich tak maly ze nawet musze gowno cie przygniecie - zreszta juz niewiele ci do tego brakuje.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 13:17 

Frustracja Konradora sięgnęła dna. Możesz pisać kolejna ripostę juz dawno na to leję ciepłym.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 15:12 

Frustracja Konradora sięgnęła dna.

Tak, glupota ludzka doprowadza mnie do szalu. Najchetniej bym was wszystkich powywieszal, ale chyba nie starczyloby slupow telegraficznych i drzew.

No wlasnie to jest forum o BFie a nie o fantazjach erotycznych jak sam napisales - wiec po co poruszyles ten temat?

Jaki temat? Przygody z mydlem? Nie, to chyba nie moja robota. Ja zaczalem temat o problemach z serwerem TO HQ.

A wracajac do tematu - zrozum czlowieku ze admini TZ i HQ nie sa na twoje zawolanie, maja do adminowania multum serwerow, prace, rodziny wiec adminka jest tu najmniej wazna rzecza ale widac przerosniete dziecko ktoremu tylko BF w glowie bo jest takim nieudacznikiem ze za nic innego sie nie wezmie bo poprostu nic innego nie umie, nie rozumie tego...

Ale o czym ty w ogole teraz pieprzysz, bo sie chyba w tym calym topicu sam pogubiles i nie wiesz juz o czym on byl i nie wiesz o czym masz pisac. Jak chcesz sobie po prostu porzucac we mnie obelgami, ktore splyna po mnie jak po kaczce, to zapraszam na priv, bo tutaj nie ma po co swoimi zalosnymi wypocinami smiecic. Z takimi rozwrzeszczanymi dziecmi, ktore za wszelka cene chca mi cos udowodnic, juz mialem do czynienia nie raz i gadac i szczekac mozesz sobie do woli...
Zwrocilem uwage adminow na problemy z serwerem. Jakbym ja tego nie napisal, to napisalby to ktos inny. Jesli nie na board, to na priv do fita. Nie rozumiem w czym problem i nie mam pojecia o co wami chodzi, bo zbulwersowaliscie sie, jakbym fita wyzwal od najgorszych. Specjalnie na koncu dodalem: "Mozliwe, ze sa jeszcze jakies inne problemiki z serwerem, ktorymi warto byloby sie zajac, zeby przywrocic go do dawnego stanu i zeby znowu gralo sie na nim bardzo dobrze.", zeby sie zaden kretyn nie przyczepil i nie zaczal mi wmawiac, ze ja nie doceniam czyjegos wysilku i ze uwazam, ze kazdy admin z dzieckiem, praca itp. jest na moje zawolanie. Albo sie czepiasz w tej chwili czego juz tylko mozesz, bo nie masz juz co pisac, albo jestes naprawde bardzo intelektualnie ubogim gownem, za ktore zawsze cie uwazalem :[

Wystarczy ze kamerka zle ustwiona or sth i juz wielki pan i wladca konrador strzela z dupy swoimi smrodami... a probowales GRZECZNIE porozmawiac z jakims adminem na priv? Watpie bo ty GRZECZNIE rozmawiac nie umiesz...

Strzela z dupy smrodami? No tak, wylazi prawdziwa/wy Coca ze swoimi uber-inteligentnymi odzywkami... Aby ukrocic to twoje smieszne ujadanie, powiem ci, ze pisalem tutaj po to, zeby pod tym mogly podpisac sie takze inne osoby i po to, zeby fit mogl dowiedziec sie o "problemach" z serwerem w jednym topicu na forum, a nie od setki osob na priv.
Ja w ogole nie rozumiem twojego zaangazowania - jestes jakims adwokatem fita? Moze masz zwiazane jakies plany z mydlem i jego osoba? Moze pozwolisz jemu wypowiedziec sie na ten temat? Skomentowac ten okropny tytul topica, ktory ciebie tak rusza, a jego jak widac nie bardzo? Moze on, jak mowilem, jest na tyle inteligentny, zeby wyczuc zartobliwy ton w krotkim zdaniu i nie ujadac bez potrzeby jak maly kundel?

Pewnie gdyby ci metrowe paly pod prysznicem mozgu nie podziurawily to znalazlbys w necie cos na ten temat, bo mialbys jeszcze jakis szare komorki...

Inteligentna odzywka nr dwa. Prosze, zachowaj takie "grypsy" dla kolegow ze smietnika... Brak slow po prostu :\

Na przyszlosc dobra rada - zanim zaczniesz znow na cos narzekac to sprobuj najpierw sam sie czegos na dany temat dowiedziec, moze wtedy przestaniesz sie ciagle kompromitowac nedzna sp****no, bo jesli dalej bedziesz wszystkich wokol obrazal to niedlugo bedziesz w oczach wszystkich tak maly ze nawet musze gowno cie przygniecie - zreszta juz niewiele ci do tego brakuje.

Takze zachowaj je dla siebie. Obejde sie bez porad od geja, chama i kretyna, ktory sam nie wie o czym mowi i lubi uzewnetrzniac swoje, ze tak powiem, rzadze na publicznym forum... Aby napisac ten thread wiedzialem i wiem wystarczajaco duzo. Tej wiedzy starcza mi takze na to, zeby obyc sie bez przyjazni i szacunku ludzi glupich, takich jak ty.
Prosze cie jeszcze raz, powstrzymaj sie od dyskusji o fekaliach i seksie analnym, ktore cie najwyrazniej bardzo kreca, na forum publicznym, ktore czytaja nieletni i ludzie, ktorym takie cos moze po prostu nie podchodzic...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 18:18 

Konrador nie gorączkuj się wszytko co napisałem w tym wątku to był żart, niezrozumiałeś? Jesli nie do dla takich jak ty robi sie usmieszki i dodaje sie 'sztuczny' smiech do sitcomow. Zebys wiedzial, w ktorym momencie trzeba sie smiac i kiedy nie brac tego, co ktos powiedzial/zrobil na serio.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 20:48 

Ja sie nie goraczkuje. Mam dzieki wam troche rozrywki. Cos jak ogladanie malp w zoo.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 22:59 

Hah... Normalnie w tym momencie przestane byc soba i poprostu oleje sprawe i nie bede sie wiecej znizal do twojego poziomu... Widze ze nie zrozumiales i pewnie nie zrozumiesz o co tu chodzi wiec juz nie bede probowal nic tlumaczyc.

PS. co nie zmienia faktu ze zbutuje ci ten kaprawy ryj za te bluzgi jesli kiedys bede mial szczescie cie spotkac LIVE :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 23:03 

a swistak siedzi, bo zawijal sreberka :!: hehehehehe dajcie na looz chlopaki lubie was all, wiec peace :twisted:
zabijajmy sie w BF tam nasza smierc nastapi a teraz pokoj miedzy rzymianami :!: :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2