Teraz jest 15 kwi 2025, 22:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 13:02 

Phaeton napisał(a):
No to zes sie RedStar odezwal, nie moge... Wczoraj przegraliscie spara z SoH, ktore bardzo czesto gra na IRSie (zainteresowani wiedza dlaczego 8) ale nic wiecej nie powiem), a chcialbym ci przypomniec ze bylem trzeci w jedynej rundzie jaka gralem (musialem pozniej isc). I nie raz nie dwa sam na dwa czolgi rozwalalem przynajmniej jeden z nich. Wiec RedStar, nie p***** mi tu ze na IRSie nie mozna podniesc sobie skilla, bo to zalezy juz tylko od osob ktore beda na niego wchodzic. A tak jeszcze do wczorajszego meczu - podniescie sobie tego skilla, to moze nei bedziecie nam w glownej bazie kampic... :twisted: (pamietam tylko Qbe, ale byl jesazcze jakis drugi)

CU ona battlefield :twisted:

sprostowanie:
nie wygraliscie, to raz :wink:
dwa- samolotem nie da sie kampic!!! no chyba ze bym wjechal do hangaru z dzialek naparzal;)
Phaeton- jak saie nie ma zadnych flag to sie nie dziw ze locka sie zaklada...
poza tym, wg zasad CB- to dozwolone :twisted: :wink:

eh...jak to Yacub (btw: fajne imie :wink: ) ujal- zalosne :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 13:04 

JanicQ napisał(a):
BTW - Vegeta pozwól, że ludzie sami będą wybierali gdzie będą grać. Wiem, że serwer PRGK jest wogóle najleposzy itd ale daj ludziom wybrać.

Ja ich nie kikuje za zabicie snajpera 8) 8) 8)
a i ja im nie mowie ze nie maja grac tylko im zasugerowalem,jesli ktos jest kikniety bo zabil admina co sobie nie pobzykal to juz nie jego wina 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 13:04 
Moderator forum

Qba napisał(a):
eh...jak to Yacub (btw: fajne imie :wink: )

Dawno temu szukałem jakiejś ksywki "na szybko" aby założyć maila a potem się przyzwyczaiłem i jakoś zostało :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 14:13 
Oldboy Battlefield.pl

kicka mozna dostac za:
- nic (czasami server bzikuje)
- kradziez naprawianego sprzetu
- ostrzelanie sprzetu kogos z teamu
- GDY NIEMA MIEJSCA NA SERVERZE I KLANOWICZE IRS CHCA SOBIE POGRAC
- WIELE INNYCH

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 14:33 

no i często za ping(wysoki) dostaje się kicka(automatycznie)nie wiem czu na IRS-ie tak jest..na zachodnich servach często tak jest

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 14:35 
Oldboy Battlefield.pl

tak za pingi tez
ale server podaje 3x ostrzezenie ze przekroczony zostal limit bodajze 375ms

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 14:37 

Heh Vegeta tu bym polemizował, bo to PRGK jest uważany przez wielu za najgorzej adminowany ( tzn admini, ich nadgorliwość i wogóle ). Jak do tej posy skarg na adminów IRS nie było. I jeszcze jedno. Nikt za zabicie snajpera kicka nie dostał. I tyle w tym temacie.
Aha i jeszcze jedno. Jeżeli ktoś ma coś do SoH to prosze do mnie, gdyż klan ten jest już pod naszym zwierzchnictwem.

Pozdrawiam - < IRS > JanicQ

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 14:41 

=> Okota, ale to chyba nie w porządku jak kikujecie graczy na FFA bo 'klanowicze z IRS chcą sobie pograć', dlatego, że jeśli uznajemy serwer za publiczny to powinien on być publiczny, a nie do treningów klanowiczy.
Jak klanowicze sobie chcą pograć to zahasłujcie serwer i nie będzie problemu, a nie, ktoś sobie gra, a tu nagle kick leci, bo klanowicze chcą sobie akurat pograć.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 14:47 

Brave Heart napisał(a):
=> Jak klanowicze sobie chcą pograć to zahasłujcie serwer i nie będzie problemu

kiedy tak wlasnie jest :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 14:51 

Qba napisał(a):
Brave Heart napisał(a):
=> Jak klanowicze sobie chcą pograć to zahasłujcie serwer i nie będzie problemu

kiedy tak wlasnie jest :wink:

No, nie wiem, Okota powiedział, że jak jest za dużo osób, to kikują, bo klanowicze chcą sobie pograć. Co innego jest zamknięcie serwera na ustalony trening, a co innego kikanie kilku osób z serwera, bo gracze z IRS chcą sobie wlaśnie pograć.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 15:00 
Oldboy Battlefield.pl

Brave Heart napisał(a):
=> Okota to ze masz wlasny las i ogradzasz go siatka tak aby nik postronny niemogl na teren lasu wejsc i zbierac grzyby robic jakies libacje srac sikac itp to jest ne fair! a jeszcze to ze wywalasz z tego lasu ludzi jak sam do niego chcesz wejsc...

server jest klanu IRS - jak stoi w nazwie a twoje brednie co napisales mnie nie ruszaja... BREDNIE!

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 15:09 

Taa... zapomniałem, że Ty zawsze masz racje, dobra rób jak chcesz, ale nie sądzę, żeby dzięki temu serwer stał się popularny...

P.S. To porównianie z lasem, które tak 'sprytnie' zmieniłeś jako mojego posta to nie to samo o co mi chodziło.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 15:15 

Phaeton napisał(a):
RedStar napisał(a):
zadko bywam na IRS bo t5m skilla sobie nie podniose :lol:
wole grac na PRGK-42 i probowac zabic peepsego lub Manka A. :lol:

No to zes sie RedStar odezwal, nie moge... Wczoraj przegraliscie spara z SoH, ktore bardzo czesto gra na IRSie (zainteresowani wiedza dlaczego 8) ale nic wiecej nie powiem), a chcialbym ci przypomniec ze bylem trzeci w jedynej rundzie jaka gralem (musialem pozniej isc). I nie raz nie dwa sam na dwa czolgi rozwalalem przynajmniej jeden z nich. Wiec RedStar, nie p***** mi tu ze na IRSie nie mozna podniesc sobie skilla, bo to zalezy juz tylko od osob ktore beda na niego wchodzic. A tak jeszcze do wczorajszego meczu - podniescie sobie tego skilla, to moze nei bedziecie nam w glownej bazie kampic... :twisted: (pamietam tylko Qbe, ale byl jesazcze jakis drugi)

CU ona battlefield :twisted:

hahaha o ja ********* LOL :lol:
aha i chloptasiu jeszcze jedno - jesli wynik sparingu bierzesz tak samo jak wynik w EFC albo cb INT to gratulacje
nie wspomne juz o tym ze niewiadomo skad zaczeliscie wyzywac naszego klanowicza - zwlaszcza jeden taki osiol
a co do IRS to nie gram juz na nim od paru dobrych miesiecy kiedy caly czas bylem na pierwszym miejscu - to jest nudne
a jak bede w pierwszej 3 na PRGK to jest cos a nie.....
i jak ci cos jeszcze nie pasuje to wal na priva a nie zasmiecaj forum lolku

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 15:23 

Phaeton napisał(a):

No to zes sie RedStar odezwal, nie moge... Wczoraj przegraliscie spara z SoH, ktore bardzo czesto gra na IRSie 8) , a chcialbym ci przypomniec ze bylem trzeci w jedynej rundzie jaka gralem (musialem pozniej isc). I nie raz nie dwa sam na dwa czolgi rozwalalem przynajmniej jeden z nich. Wiec RedStar, nie p***** mi tu ze na IRSie nie mozna podniesc sobie skilla, bo to zalezy juz tylko od osob ktore beda na niego wchodzic. A tak jeszcze do wczorajszego meczu - podniescie sobie tego skilla, to moze nei bedziecie nam w glownej bazie kampic... :twisted: (pamietam tylko Qbe, ale byl jesazcze jakis drugi)

buhahahaha żałosny jesteś
tylko pogratulować, moze od dziś bede do ciebie mówił mistrzu świata , co gwiazdko ty moja.
Sam na 2 czołgi :D :D -- mały bohater

Dobra teraz tak , jaki spar , jaki przegralismy i jaki Soh.
Kolego to tak na przyszlość klanówek sie nie gra dla indywidualnych statystyk, ważna jest drużyna i to ze byleś 3 :twisted: (BTW chwalisz sie czy żalisz??).

Moze umow sie na gierke 1 na 1 z Red Star'em, to sie zobaczy co i jak,
tylkożebyś nie musiał gdzieś iść mój ty supermenie

P.S Chyba naprawde bede musial pocwiczyc u ciebie skila, bo ty sam na 2 czołgi jeździsz :shock: :shock:

P.S 2 Janiq zycze stalowych nerwów i cierpliwości , no i wielu sukcesów, wiesz o co chodzi 8) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2004, 15:26 
Oldboy Battlefield.pl

spokoj przedszkole!
ja tam na sparingu zadnych dziwnych zeczy nie widzialem ot takie NOR gralo (heheh przesada)
A moze piwiecie jak bylo na ivo? :lol:
a teraz spokoj!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2