Wyszedł i niestety (wk...ił). Jak zwykle: jedno poprawia inne spier... .
Boli mnie ręka od wciskania 8 (NO), jak sie zabrali lubie do votowania to nie ma końca. Umiaru troche ludzie

.
I najwazniejsza sprawa - znowu samoloty wzmocnili

Z prostego powodu - naprawianie czolgów trwa 2 razy dłużej (tak jak dawniej okręt). Teraz jak samolot nie trafi Cie przy pierwszym nawrocie, mozesz juz spier... na drzewo, bo i tak nie ma szans przezyc. Ogolnie teraz trzeba byc lotnikiem, albo przerzucic sie na piechote na mapach z samolotami, bo do czolgu nie ma co wsiadac - są jednorazowego uzytku. Byc moze lekko wzmocnili karabin przy starzale do samolotw, ja odnioslem takie wraznie - moze ktos potwierdzi? Ale nie tylko samoloty przez to wzmocnili, przed chwila mialem taka sytuacje. Walcze z czolgiem na Stalinie, rozwalilem go zostaly mi 2 kreski i widze goscia z przeciwniej druzyny i lecace juz do mnie granaty. W 1.5 normalnie zdarzylbym sie naprawic na tyle zeby przezyc te 2 granaty i sciagnac goscia, w 1.6 takie starcie przegrywam

. CWD EA. Czekam na patcha... 1.65
Ciul z kosmetyka, świstami kul (lol widac jak leci pocisk z Wespe), ciul z nowa mapa, to naprawaianie mnie zalamalo.
PS. Podejrzewam ze spotkanie 1 na 1 czolgu z dobrym bazookerem schowanym gdzies za budynkiem, bedzie na korzysc bazookera

.