Teraz jest 5 wrz 2025, 11:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 00:17 

"Trol także może mieć orginał (skrajny przypadek)ł"
- "Przewodnik po trolach" autorstwa Zdesperowanych użytkowników forum" Rozdział 3 Strona 528

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 00:37 
Moderator forum

MK napisał(a):
NIE! ty jesteś trollem co ma oryginał :lol:

Tołdi nie jest Trolem. Jest najwyżej troche trolopodobny, ale dostrzegam w nim kilka pozytywnych cech. Na przykład potrafi się czasami (niestety IMO deko za rzadko) powstrzymywac od głupich komentarzy. Poza raczej mało "rzuca miesem".

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 00:47 

_XENA_ napisał(a):
MK napisał(a):

Tołdi nie jest Trolem. Jest najwyżej troche trolopodobny, ale dostrzegam w nim kilka pozytywnych cech. Na przykład potrafi się czasami (niestety IMO deko za rzadko) powstrzymywac od głupich komentarzy. Poza raczej mało "rzuca miesem".

hehehe nie jest trolem.. looknij na jego wspaniala aukcje w dziale mala gielda (riva tnt2 spalona od uderzenia pioruna... no lol)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 01:14 
Moderator forum

Ja mam płyte do P166MMX spaloną przez przepiecie z jarzeniówki. Trudno uwierzyć, a jednak. A qmplowi kiedyś płyta padła, bo chomik wdarł się do środka i spowodował zwarcie. Podobno chomik przeżył. Tesz brzmi niesamowicie, a jednak.

A tam to Tołdi zapewne sobie jaja robił. Na swój sposób...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 01:17 

no wlasnie.. ale ty tego nie sprzedajesz... a jaja na swoj trollowy sposob robi.. ale w sumie nic do niego nie mam, zawsze odrobina rozrywki w te nudne, szare, zimowe wieczory ;)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 01:24 

_XENA_ napisał(a):
MK napisał(a):

zbyt poważnie to przyjąłeś...pytał się" czy ja jestesm trollem co nie ma oryginała?" no to mu odpowiedziałem :D taki joke..ale jak mówiłem Tołdi był ogrem tak naprawde :D
zobaczcie inne aukcje które wygrał Tołdi..LOL

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 01:34 

a kto chce kupić żyletki z anglii?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 03:12 
Oldboy Battlefield.pl

ok pozartowaliscie a raczej pospamowaliscie... a ja uwazam ze tołdi sie bardzo poprawil a wy popsuliscie! :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 10:09 

Pan Szmata napisał(a):
... ale w sumie nic do niego nie mam, zawsze odrobina rozrywki w te nudne, szare, zimowe wieczory ;)

Mowisz ze w tym nudnym jak pizd4 forum ?
:)
PS. Troll... fajne pseudo :D tez tak chce :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 11:49 

tołdi poproś swojego koleszke żeby przeczytał porady początkującego gracza bo bardzo nie elegancko sie zachowuje i sprowadza server prgk na psy. byłem przy konfrontacji tego katarga z dobrym chłopaczyną z Nbrigade. Nb nie wytrzymał i powiedział ze pierd.li gre na takim servie. jak chcecie żeby dobzi gracze przychodzili na servery to trzeba dbać o czystość.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 12:48 
Oldboy Battlefield.pl

ty ty ty.. o czystosc to my juz jedna wojne mielismy.... :?
Toldi czy on sie odezwie na forum?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 14:55 

Toldi popros swojego kolege o wypowiedz w tej kwestii bo ja z poslancami nie rozmawiam.

Druga sprawa ja tej osoby nie znalem , nie znam i nie chce poznac bo ostatnio jak gralem na serwerze PRGK i zobaczylem kolesie co gra z tagiem [WILD_A] i zachowuje sie jakby conajmniej ukonczyl przedszkole to mnie az sie slabo zrobilo.

Nie tylko Khatgar przedstawial w zlym swietle nasz klan psujac nasz wizerunek ale rowniez negatywnie wplywal na atmosfere panujaca na serwerze obrazajac paru graczy.

over & out

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 15:24 

michał --> co do kolesia z Nb, to była sytuacja patowa: gość z NBrigade zastrzelił biegnącego do samolotu Khatgara, a Khatgar wysadził w powietrze gościa z NBrigade. Obaj twierdzili, że to ten drugi zaczął (a oni się dopiero zemścili), a ja nie miałem zamiaru faworyzować kogoś z NB tylko dlatego, że jest z NB. Wkurzył się i poszedł? Z Bogiem, obowiązku grania nie ma. A "mścicieli" kopię i tak, nawet jak rzeczywiście ktoś im TK zrobił wcześniej.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 15:25 
Moderator forum

Khatgar wczoraj, tj. w niedziele 15.02.2004, gral pod fake nickiem :) Nie pamietam jakim, ale w kazdym badz razie zachowywal sie nieprzyzwoicie. Nie dosc ze spamowal teamsaya komendami i swoimi glupimi tekstami, to jeszcze bawil sie expackami, podkladajac je pod lezacego i ukrywajacego sie kolege z teamu... Do eksplozji nie doszlo - Khatgar (bo pozniej wrocil do swego nicka) zostal wykopany i zbanowany. Oczywiscie probowal sie wytlumaczyc na gg u Piaska, ale mysle ze nie powinno sie go odbanowywac - moze jak dorosnie to wtedy...
Reasumujac - bez urazy do naszych mlodych graczy, gdyz sa to chlubne wyjatki :) , ale do takiej gry trzeba dorosnac - 13latki pokroju Khatgara same to udowadniaja :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2004, 16:34 

Cubituss napisał(a):
michał --> co do kolesia z Nb, to była sytuacja patowa: gość z NBrigade zastrzelił biegnącego do samolotu Khatgara, a Khatgar wysadził w powietrze gościa z NBrigade. Obaj twierdzili, że to ten drugi zaczął (a oni się dopiero zemścili), a ja nie miałem zamiaru faworyzować kogoś z NB tylko dlatego, że jest z NB. Wkurzył się i poszedł? Z Bogiem, obowiązku grania nie ma. A "mścicieli" kopię i tak, nawet jak rzeczywiście ktoś im TK zrobił wcześniej.

widziałeś to cubi ? jak byłes w drugiej drużynie ? ja bardziej wierze NB niż kolesiowi który ma już na sumieniu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2