Teraz jest 17 kwi 2025, 21:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 14:45 
Moderator forum

Mayek napisał(a):
b3d, tweak, itp. Mozna powiedziec, ze na trolla to w 100% on sie nie nadaje :D Wrecz przeciwnie... :)

Niejeden z tu "trollujących" do pięt mu nie sięga.
Nie mówiąc o wiedzy z zakresu sprzętu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 15:09 

Ach zapomniałem o jednym. Qkill! Witamy na wspaniałej scenie!

Nie przejmuj się, jak dostaniesz strzał znikąd ze snajpy, to znaczy, że na serwerze jest PanSzmata, albo GaretJax, albo co gorsza obaj.

Nie przejmuj się, jak twój czołg nagle wyleci w powietrze, to znaczy, że na serwerze jest Mayek.

Nie przejmuj się, gdy jakiś medyk zabije cię z kilometra dwoma strzałami, to znaczy, że na serwerze jest Nazin.

Nie przejmuj się, jak ktoś cię znienacka zbombarduje, a samolot sekundę później będzie już nad chmurami, to znaczy, że na serwerze jest Vegeta.

Nie przejmuj się, jak dostaniesz z kilometra z bazooki w jeepa jadącego zygzakami, to znaczy, że na serwerze jest Kangur.

Nie przejmuj się, jak zginiesz od bomby, która spadła nie wiadomo skąd, to znaczy, że na serwerze jest Kibol.

Nie przejmuj się, jak zginiesz od artylerii, której nawet nie widzisz, to znaczy, że na serwerze jest look.

Nie przejmuj się, jak zginiesz w wielkim zamieszaniu jako ostatni z zabitych, to znaczy, że na serwerze jest Pepsee i znowu ma farta.

Nie przejmuj się, jak dostaniesz w czoło od czołgu jadącego po irracjonalnie głębokich wertepach, to znaczy, że na serwerze jest miłosz.

Nie przejmuj się, jak twój samolot nagle stanie w płomieniach od ognia z AA, to znaczy, że na serwerze jestem ja. (wybaczcie, musiałem ;) )

Nie przejmuj się, jak na serwerze trwa karczemna awantura i zasadzanie się na siebie nawzajem, to znaczy, że na serwerze są dobrzy znajomi, ale cel gry pozostaje taki, jaki powinien być. No i można się pośmiać ;)

No i wreszcie - nie przejmuj się, jeśli na początku będziesz miał wyniki rzędu -1:15. Każdy miał takie, nawet Warsaw, chociaż twierdzi, że zawsze był zajebisty ;).

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 15:36 
Moderator forum

@Qkill - serwery, na których grywam najczęściej:

.pl UKF Clan Server Classic BF|54ms|193.219.28.143:14567
[PRGK-42] Clan Server|30ms|213.241.3.152:14567
TuRBuLEnZ`s Only /Stalingrad |50ms|213.202.194.121:14567
Catch-Gamer.no BF#1 Infantry|88ms|81.0.145.249:14567

@Okota - zaczynasz ewoluować, a na końcu tej drogi jest postać trolla...

@Cubituss - errata: Jeśli zginiesz znienacka, od jednej kuli wystrzelonej cholera-wie-skąd - na serwerze jest BadBoysSniperTeam-Member :twisted:

Ostatnio edytowano 20 lut 2004, 01:47 przez yacub, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 15:55 

Cubi pisał o tym , ze czasem ktoś kto uważa , że jest niezły moze sie zdziwic jak mozna zginąć od bazooki na przyklad kiedy sie pedzi na pelnej zygzakiem. w takiej sytuacji nie ma wytłumaczenia innego niz - "o kufa kangur!!" ;-]

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 19:17 

Pepsee napisał(a):
Ja tam używam favourites w ASE.

Wydaje mi sie wygodniejsze takie zaznaczenie jak moje, a nie skakanie i odwiezanie po katalogach Favorites 1, 2, 3... zeby zobaczyc gdzie w tej chwil gra najwiecej osob z Polski, a ktory jest zahaslowany :P.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 20:08 

Clone...wcale nie musisz otwierać katalogów 1,2 itd... all servy polskie dodajesz do np. favorities 1 ..i wtedy klikając na ogólnym favorities(nie otwierając podkatalogów 1,2,3)i mash all servy PL to jest bardzo wygodne

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 21:24 

zapomniales dodac. nie przejmuj sie jezeli ktos stanie przed toba a ty w niego wladujesz cały magazynek i nic a on sie odwroci tylem do ciebie i walnie ci heada -----to znaczy ze na serwie jestem ja i czituje :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2004, 23:54 

MK napisał(a):
Clone...wcale nie musisz otwierać katalogów 1,2 itd... all servy polskie dodajesz do np. favorities 1 ..i wtedy klikając na ogólnym favorities(nie otwierając podkatalogów 1,2,3)i mash all servy PL to jest bardzo wygodne

No to moim "ogolnym favorites" jest: haczyk 1.6, haczyk Poland.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2004, 00:01 

No i teraz się qfa zacznie, że każdy bedzie pisał "a jak pojawi się np. wiechol to wyładuje w ciebie magazynek i nic Ci się nie stanie a ty walniesz mu headshota z garanda - to znaczy, że jesteś normalny - wszyscy tak robią" :wink: (joke) Tak na serio pisze wyprzedzajac wasze posty - darujcie sobie bo pojawi się zaraz sznureczek takich postów. Cubi napisał, było śmieszne, ale nie każdy musi się popisywać teraz swoją wiedzą na temat wymyślania zdań na dowlony temat (dzizes, czasami moja głupota mnie przerasta - mam 170 wzrostu :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: )

PostNapisane: 20 lut 2004, 00:41 

Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego wiekszosc tak agresywnie podeszla do tematu :)
Mimo to serdeczne dzieki za pomoc adresiki sobie wszystkie spisalem i teraz zamierzam troche pograc :)
Mimo to wydaje mi sie ze troche malo jest serwerow DC w PL ale moze poprostu u nas ten dodatek nie cieszy sie jakims specjalnym powodzeniem.
No to do zobaczenia na polu walki :)
Pozdr.

PS. bede strzelal w plecy :)

PostNapisane: 20 lut 2004, 01:43 
Moderator forum

Cytuj:
Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego wiekszosc tak agresywnie podeszla do tematu :)

Jest okazja popisac się swoim ego to ludzie z niej korzystają.

Cytuj:
Mimo to serdeczne dzieki za pomoc adresiki sobie wszystkie spisalem i teraz zamierzam troche pograc :)

Po co spisywać. Dodaj do ulubionych w ASE i jazda. Jak cos się sanie (reinstal systemu itp.) przywrócenie (ponowne przefiltrowane i dodanie do Favorites) zajmie ci max 10 minut. Poza tym warto od czasu do czasu zlookać w ASE czy nie ma nowych serwów - co pewien czas się pojawiają...

Cytuj:
Mimo to wydaje mi sie ze troche malo jest serwerow DC w PL ale moze poprostu u nas ten dodatek nie cieszy sie jakims specjalnym powodzeniem.

Mało graczy/klanów, mało serwów. Po co więcej jak zwykle jest jeszcze na tym jednym (IMO całkiem niezłym) miejsce?

Cytuj:
PS. bede strzelal w plecy :)

Złe podejście. W plecy się wbija rożen (wróg i tak nie patrzy)...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 02:18 

Jak zobaczysz ze na servie ktos napisal ROAR to sa dwie mozliwosci:
1. Jest to Norweg, fanatyk Roar`a Ljoekoelsoya (skoczka narciarskiego)
2. Jest to Ater i jego powitanie... tak wiec uwazaj bo jest on czarnym szamanem z rosji i moze Cie sprowadzic na zla droge...

PostNapisane: 20 lut 2004, 02:20 

Cytuj:
Po co spisywać. Dodaj do ulubionych w ASE i jazda. Jak cos się sanie (reinstal systemu itp.) przywrócenie (ponowne przefiltrowane i dodanie do Favorites) zajmie ci max 10 minut. Poza tym warto od czasu do czasu zlookać w ASE czy nie ma nowych serwów - co pewien czas się pojawiają....

Mowiac spisalem mialem na mysli wszystkie dopisalem do EYE :)))

PostNapisane: 20 lut 2004, 08:57 
Moderator forum

Qkill napisał(a):
Mowiac spisalem mialem na mysli wszystkie dopisalem do EYE :)))

Ty lepiej już nie pisz o ASE, bo znowu będzies miał 2 strony instrukcji jak tego używać :P

BTW, OT: Jak idzie latanie Hindem ? :P

PostNapisane: 20 lut 2004, 10:12 

Qkill napisał(a):

Bo taka jest natura całej gry i jak sam zobaczysz odzwierciedla to formu :lol:
Jeszcze idealnie podszedł co poniektórym topic i już wogóle muszą pokazać się od najtwardszej strony ;)

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2