Teraz jest 17 kwi 2025, 21:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 12:09 

dobra pora rozladowac naladowane energia pokemony :P :wink:

mati :arrow: nie znalem cie od tej strony :wink:
ja tez kilka (3) razy dostalem tak kick'a bez powodu, no i co...czy robie z tego powodu jakies klopoty :wink: :arrow: nie wiec odpusc sobie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 13:10 

:shock: Ladny nerw tu panuje :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 13:55 

no prosze bardzo - kilka dni temu mati latal za mna na serwie i notorycznie robil TK - wiec chyba mozna nazwac to wiesniactwem :?:

qubix - lol , dawno sie tak nie usmialem - dobry text - ide sie gdzies zamelinowac :wink:

wojtas - nie chce burzyc twojego wyidealizowanego spojrzenia na twojego wodza , ale mysle ze zmienilbys zdanie gdybys go zobaczyl w "akcji' :roll:

shagi - jestem sobie frantic i jak widze ze waszego wielkiego wodza tak zlekcewazono a on taki wspanialy to musialem napisac cos z osobistych przezyc z tym wspanialym czlowiekiem.

szalom mati - cokolwiek to znaczy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 14:31 

FranticPL napisał(a):
szalom mati - cokolwiek to znaczy :lol:

no bez jajek.. :P ciemnota.. ;) no offence

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 14:59 

ha luxor...
Wielkie triada, zawsze razem :D

Wojt chlopie, nie wydziwiaj, ty nie widziwiales jak byles pod swoim "starym" nickiem ?
MaleWo - z takimi textami to do swoich kolegow z podworka... ok ?
Mati pokazal charakter :> To jest prawdziiiwy huligan :D tak trzymaj :>

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:04 

Boze ale robicie afery. Mati dostał kicka za złe zachowanie i drprzem za kampienie. I co z tego? Bydwaj winni i tyle. A wy tu robicie afere.
A tak swoja droga to Mati - przeczytaj swoje posty i popatrz ze Ci nadal chamstwa nie brakuje. Rozumiem ze jestes wnerwiony ale bez przesady. Jedziesz po wszystkich jak Ci sie podoba? Troche szacunku ok?

Jednym słowem jak się na to patrzy z boku to to jest jeden wielki brak kultury. Sorry ale naprawde tak to wyglada.

:arrow: Hia KasereK dobre sobie :D
Ciekawe jaki charakter? Chamstwa i rozdrażnienia. To chyba nie najlepiej świadczy o nim samym.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:13 

mati.pl napisał(a):
sram ogolnie cobys zrobil

I ty się dziwisz, że dostajesz kicki?

Na przyszłość pisz do mnie PM w takich sprawach, bo odbieram ten topik jako próbę sił, na którą nie mam ochoty. Wytłumaczyłem swoją decyzję i uważam, że mam rację. Jeśli się nie zgadzasz, pozostaje ci napisanie maila do Piaska o odebranie mi admina, tylko uważaj, on w przeciwieństwie do mnie ma logi.

EOT z mojej strony, choćbyś nie wiem jak się pieklił.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:17 

Nareszcie ktoś coś mądrze powiedział :)
Do porozmawiania o tych sprawach macie gg. irc itd a nie publiczne forum. To nie jest miejsce gdzie się ubliża innym ani kłóci.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:20 

hehe wiadomo że są równi i równiejsi ostatnio też mi się zdarzyło dostać kicka gdy zadarłem z jakimś znanym klanowiczem .

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:33 

Xseler napisał(a):
hehe wiadomo że są równi i równiejsi ostatnio też mi się zdarzyło dostać kicka gdy zadarłem z jakimś znanym klanowiczem .

A słyszałeś o elicie bezklanowej?

EOT please.
Nienawidze takich sytuacji kiedy ktoś chce pokazać :
"jaki jestem biedny bo dostałem kicka a on nie" :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:06 
Oldboy Battlefield.pl

Zalosnosc i durnota wychodzi wam z butow jak sloma... wszystkim... poziom tego tematu dawno przelecial przez bruk i spadl nawet nizej niz kanalizacja... Pamietacie temat o strzelaniu w plecy tylko dlatego ze ktos nie poczekal z pontonem? pamietacie poziom tamtego? to ten jest jeszcze nizszy... chyba poprosze Aiva aby zrobil forum Zsyp gdzie bedzie sie wzucac takie tematy - ku przestrodze...
Cubitus - pochwalam w 100% twa reakcje - zrobil bym to samo.
Szmata Czemu objechales Frantica? za co? bo sypnol sola w oczy? czy Frantic nie moze wyrazic swej opinii?
Ogolnie ostatnio obserwuje drastyczny spadek poziomu wypowiedzi klanowiczow/boardowiczow, coraz bardziej opryskliwie sie zachowujecie.. Co jest? ciche noce u wlasnych pan/panow zalapaliscie czy co ze wam tak sperma na lby bije? Mozecie sie opanowac? jak nie to zapraszam do Hyde parku tam napiszcie sobie jakies opowiadanie w ktorym bedziecie sie wywyzszac nad innych (ale jak bedziecie kogos opierdalac za bzdury to wywale). :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:13 
Moderator forum

Dla mnie nieistotne jest kto jakiego ma taga. Za pierwszym razem ostrzegam, potem kopię. Chamstwa na serwie tolerowac NIE BĘDĘ (zarówno w zachowaniu, jak i w słowach). Tak więc zamiast płakać i pisać teksty typu "jak on śmiał" radzę przemyśleć lepiej swoje zachowanie i starać się poprawić. Obaj dostali do myslenia i obaj powinni to przemysleć, a nie wypłakiwać na forum publicznym swoje żale. EOT :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:37 
Moderator forum

Dżizas - przecież to nie jest takie skomplikowane - zachowujesz się jak prostak na serwerze - dostajesz buta (nie bierzcie tego do siebie, to ogólnikowe zdanie). Każdego do czasu do czasu ponoszą nerwy, ale jest czas aby ochłonąć w momencie ponownego ładowania gry :wink:

@Okota - sorry, ale Wy na IRS macie ochotę kopać ludzi zawsze wtedy, kiedy grają nie po Waszej myśli. Przykład: kiedyś zrobiliśmy na Tobruku z Buciejem wypad do bazy Axis na zakupy. Ja wskoczyłem do Tigera, bcj dobiegał do PIV i nagle zrespawnował się jeden z Waszych (nie pamiętam czy Szwagier czy Szwagi czy ktoś tam, kogo częściej widać na serwerach - trochę czasu upłynęło) i został potraktowany lewatywą z taką siłą, że mu nosem wyszło - przecież na minę czekać nie będę. Od razu podnosi się raban: "yacub!!! to jest bascamping!!! kicka?!?! Co?!?" | "za to, że biorę sprzęt?!" | "no to co? papa?". Oczywiście w analogicznej sytuacji nie byłoby mowy o jakichkolwiek uwagach na ten temat. Więc nie ucz, proszę innych adminowania. Zacznij od swoich klanowiczów, bo są czasem nadpobudliwi.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:42 

Okota napisał(a):
Co jest?

As I said one day....people need war!!!
Jakby nie potrzebowali to była by idyllla,swiat zapełniony stadem snujących sie po ziemi Ellojów....mozna by było pasc z nudów....
Nieistotne jest to co spowodowało konflikt ,lecz to jak on zostanie rozwiązany!!!

Któregos dnia jakis trampek o nicku "Agnieszka" zasadził mi 2 pociski w plery(prawie czyniąc TK)...stał w hagarze...ja sie wqrzyłem i F6F4...koniec.. :evil: :twisted:
No a trampek jak w exstazie,po respie wyszedł z hangaru, schował sie gdzies, odpalił konsole i klepie kicka...po chwili napisał na ogólnym "kick him"...no i zamiast kicka poleciał ban... :roll: :roll:
A to na wszystko na prgk 42 serwer!

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:49 
Oldboy Battlefield.pl

yacub napisał(a):
@Okota - sorry, ale Wy na IRS macie ochotę kopać ludzi zawsze wtedy, kiedy grają nie po Waszej myśli. Przykład: kiedyś zrobiliśmy na Tobruku z Buciejem wypad do bazy Axis na zakupy. Ja wskoczyłem do Tigera, bcj dobiegał do PIV i nagle zrespawnował się jeden z Waszych (nie pamiętam czy Szwagier czy Szwagi czy ktoś tam, kogo częściej widać na serwerach - trochę czasu upłynęło) i został potraktowany lewatywą z taką siłą, że mu nosem wyszło - przecież na minę czekać nie będę. Od razu podnosi się raban: "yacub!!! to jest bascamping!!! kicka?!?! Co?!?" | "za to, że biorę sprzęt?!" | "no to co? papa?". Oczywiście w analogicznej sytuacji nie byłoby mowy o jakichkolwiek uwagach na ten temat. Więc nie ucz, proszę innych adminowania. Zacznij od swoich klanowiczów, bo są czasem nadpobudliwi.

yacub. to ze tygrysem nie wyjechales z bazy odrazu tylko zaliczyles pare fragow jest base campingiem. ale jesli tego nie zrobiles i po respawnie ludzi w celach obronnych zabiles ich i wyjechale/uciekles zdobycznym sprzetem to to nie jest basecamping. jak bylo niewiem nie obserwuje wszystkiego. a czy zostales wywalony z servera? jakos sobie tego nie przypominam. a teraz czy ty tez mogl bys przestac nazekac!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2