Teraz jest 14 kwi 2025, 14:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 15:26 
Moderator forum

massca napisał(a):
nie , nie wymiekam, tylko czasami mi szkoda czasu na katowanie tego samego (chociazby nie wiem jak to bylo *******) kiedy duzo nowych rzeczy sie pojawia .

I ja się przyznam, że i owszem... zieff (znudzony).

Wersja classic już mnie od jakiegoś czasu nie kręci.
Od dawna "opętany" modem DC, w oczekiwaniu na BF:V, pocieszam się nowym EoD.
Jednak zachowanie się modelu lotu jakoś do mnie nie przemawia :(

Cóż ... niebawem także nowy dział na forum :D

Mimo wszystko nie powiedziałbym, że to będzie koniec BF1942.
Zostaną ludzie, którzy będą w to grać, a stara garstka dzielnych wojaków jeszcze nie raz powróci z sentymentem na znane nam wszystkim pola walki teatru WWII.

Zatem .. czekamy.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 15:27 

yavor --> szachy są bardzo nudne, jeśli w kółko w nie grasz.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 15:28 

EoD mi sie zajebiscie podoba, glownie klimat, BFV z filmikow *******, z opisow Cubiego ******* - zostaje przy BF1942 :lol:
Powod - moj komp. Na bf lubi przyciac, bfv pewno nie pociagnie.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 15:34 

sYs|yavor napisał(a):
Za to jakie te szachy musza byc nudne. Tyle tysiecy lat, a piony i pola wciaz te same...

To dedykacja dla lubiacych z kwiatka na kwiatek :P

BULL'S EYE !
Niemogłeś tego ując lepiej :D

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 15:42 

sYs|yavor napisał(a):
Za to jakie te szachy musza byc nudne. Tyle tysiecy lat, a piony i pola wciaz te same...

tak... tylko gracze inni.

a szachy nudne - przynajmniej dla mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 16:01 

to zazwyczaj inne gry sie szybko kończą. call of duty, max payne, ufo:A ... to te które sie dla mnei ostatnio skończyły massca. bf sie nie skończy, co najwyżej ewoluuje i bedzie grany.
taka carma.
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 16:29 

Cubituss napisał(a):
yavor --> szachy są bardzo nudne, jeśli w kółko w nie grasz.

Jedni graja w gry, inni z graczami. Ja gram z graczami i tak dlugo, jak dlugo przeciwnikiem jest czlowiek, istotny jest on. Interfejs, za pomoca ktorego gramy, przestaje byc w pewnym momencie widoczny. Nie rozumiem okreslenia "znudzony" w stosunku do gry sieciowej. Mozna byc znudzonym soba, tym, ze nie widac perspektyw rozwoju jako gracza, ale, na litosc boska, jak mozna byc znudzonym czyms, co jest tylko posrednikiem miedzy dwoma ludzmi? Kiedy konczylem zabawe z DN3D, nie konczylem dlatego, ze bylem znudzony, tylko dlatego, ze UT oferowal mi mozliwosc rozwoju jako gracza. Z UT zegnalem sie z powodu wyjatkowo kiepskiego kodu sieciowego, malo wyrafinowanej (czy moze wrecz przeciwnie, tyle, ze nie w tym stylu, jaki lubie) community i wreszcie dlatego, ze T2 oferowalo mi nowe mozliwosci rozwoju. Nie nowa bajerancka graficzke, nie cudownego spinfuzorka zamiast bazuczki. Nie zaluje, rzadko zdarza sie grac w tych samych warunkach taktycznych. Kazda rozgrywka jest diametralnie inna, kazda wymaga innych zmian w taktyce. Interfejs przestal byc istotny dawno temu (choc, nie ukrywam, gdy gram rozrywkowo lubie po prostu stanac i popatrzec na pole walki).

Dziwie sie ludziom, ktorzy w grach widza tylko gry, a nie przeciwnika. To jak z religiami: kaza dostrzegac boga, a zapominaja o dostrzeganiu czlowieka. No coz, de gustibus...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 17:15 

yavor - ciezko sie z toba nie zgodzic, owszem, wspomniana szachownica i pionki to tylko przybory do pojedynku miedzy umysłami dwoch ludzi, i duzo jest w tym prawdy co piszesz, ale ja odczuwam znudzenie .

ale nie znudzenie graniem po sieci, ale wlasnie znudzenie interfejsem. piszesz ze dla ciebie interfejs przestaje byc istotny - a dla mnie tak nie jest.

to ze sie znudzilem BFem nie oznacze ze uznaje go za kiepksa gre o kiepskiej grafice. gdybym wylądowal na bezludnej wyspie na ktorej jest tylko komp z internetem i zainstalowany BF ciąłbym jak głupi od rana do nocy.

chodzi tylko o wrażenie, ze grajac po sieci (a to mi sie NIE znudzilo - ba, wrecz przeciwnie) caly czas umyka mi obok duzo innych fajnych rzeczy. jest okres w zyciu kazdego gracza kiedy jest zajarany i napina tylko w tą jedna grę a przychodzi okres kiedy co innego zaczyna kusic. innym interfejsem, innymi zasadami, innymi mapami, innym trybem rozgrywki.

wspomniales "tylko gra a nie przeciwnicy". no a zobacz sam ilu dobrych graczy w CSa przeszlo do BFa bo byli zmeczeni nie tylko grą ale tez ludzmi ktorzy grali.

po prostu nie chce sie zamykac w obrebie jednej gry, tym bardziej ze moj romans z nia powoli sie wypala - bylem nowicjuszem, potem cos sie tam nauczylem, pogralem w klanie, zaistanialem w taki czy inny sposob na scenie, mialem maly udzial w rozgrywkach reprezentacji, poznalem w realu kolegow z klanu, spedzilem mily czas z BFem .... and that's it.

time to move on.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 20:59 

Hehehe, massca, tak sobie patrzac na Twojego awatara dochodze do wniosku, ze jest pewien typ interfejsu, ktory sie jednak nie nudzi... ;-P

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 21:31 
Oldboy Battlefield.pl

tyle ze ten interface popada w samodegradacje z czasem...
massca wlasnie bardzo dobrze ujoles to co mi chodzi po glowie

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 22:23 

Boshe, przez jakies BFVscena sie sypie... Wyglada na to ze jednak bede musial kupic BFV bo nie bedzie z kim grac vanille :?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 02:04 

Phaeton nic sie nie sypie.To że wychodzi BF:V niczego nie zmienia.Dobrym przykładem jest UT,mimo że wyszło już UT2003,niebawem 2004 nie zmieniło nic w starym UT,nadal masa ludzi w niego gra i nadal grać będą.To samo dotyczy BF1942,na razie jest zamieszanie ze względu na nowego BF'a,potem troche sie uspokoi i będzie git,choć oglądając te filmiki z nowego BF'a można sie dużo spodziewać. 8) :D .

Witam Yavora,mojego starego kumpla z czasów UT i pozdro dla całego klanu "Save Your Soul".RaTa,Avatar etc przesyła Rive. 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 02:21 

To BFV będzie dodatkiem do BF czy całkowicie nową grą :?: :wink:

Wie ktoś jakie będą wymagania :?:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 02:52 

MiSiEK jasne że całkiem nowa i zarazem oddzielna gra.W końcu kto by sie ekscytował dodatkiem,od tego są takie mody jak DC czy najnowsza wersja EOD.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 02:53 
Moderator forum

MiSiEK napisał(a):
Wie ktoś jakie będą wymagania :?:

takie ze "pala mozg wybija" jak to mowi moj kolega o niektorych pannach :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2