Teraz jest 14 kwi 2025, 14:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2004, 14:32 
Moderator forum

Witam nowy cel :]

Xavier|pl napisał(a):
3. Czytając recenzję na wp nie trudno było zauważyć fragment o tym, że czołgiem nie można rozjechać piechura. Proszę wyprowadźcie mnie z błędu ;)

Na WP piszą wiele ekstremalnie głupich rzeczy - polecam Onet :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 16:30 
Moderator forum

No to dorzuce swoje trzy grosze Xavier

Gra jest bardzo taktyczna - grupa dobrze zorganizowanych ludzi, gdzie każdy wie co ma robić może rozbić każdą niezgraną grupę prowadzącą chaotyczne ataki.

Ambo - W tej grze jeśli się chce wygrać to nie ma sensu atakować w pojedynke - jedynie skoordynowany atak większą ilością sił jest w stanie wywalić z flagi ogranych przeciwników.

Co do wielkości mapek to są różne. Zdarzają się giganty gdzie trzeba się ostro najeździć jeepkiem, ale są również mniejsze - tam przy 20 graczach jest totalny amok

Grałem w CS i MOHa - musze powiedzieć że żadna nie dała mi na siecie tyle radości co BF - więc nie zwlekaj - BF po 39 PLN, vietnam na dniach. Jeżeli masz troche keszu na zbyciu to polecam oba te tytuły, jeśli nie to może lepiej zaczekaj na vietnam, bo nie wiadomo jak będzie z frekwencją na serwerach BF1942 po jego wydaniu :)
Aha - na koniec - na moim łączy średnio się grało w MOHA, za to BFa można grać spokojnie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 18:35 

siemka :)
zacznij szybko szkolenie specjalizacji. wybież fach i sprzet, którym gra ci sie najlepiej.
w tej grze nie można być omnibusem. liczy sie wygrana teamu, a nie twoja statystyka.
peace :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 19:29 

Dzięki wszystkim.

@ trb
Ja bym tak nie przesadzał, przykładowo w MOHu posługiwałem się każdą bronią z bardzo dobrą skutecznością, a tutaj dużo więcej ich nie ma.

@ Hynol
Już zamówiłem BF :) więc idźcie sobie na Vietnam to będą mniejsze pingi :P .

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 19:39 
Moderator forum

Xavier|pl napisał(a):
Ja bym tak nie przesadzał, przykładowo w MOHu posługiwałem się każdą bronią z bardzo dobrą skutecznością, a tutaj dużo więcej ich nie ma.

tak nie ma :lol: przekonasz sie jak sie grubo mylisz, w BF nawet jeep jest bronia 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 20:01 

Najwieksza bronia w BF'ie jest BIG PIARD po grochowce :D Czysci nie tylko dupsko ale wszystko w promilu kilometra :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 20:16 

Xavier jakbyś nie zauważył to tu jest jeszcze w ch*** sprzętu typu czołg, samolot itp. w MoH tego nie masz. nie będziesz uniwersalny

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 20:49 

Xavier|pl napisał(a):
Dzięki wszystkim.

@ trb

@ Hynol
Już zamówiłem BF :) więc idźcie sobie na Vietnam to będą mniejsze pingi :P .

...ktoś sie w końcu musi wyświetlać w celownikach :twisted: ,
ale takich uniwersalnych też tu trzeba :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 21:56 

No mówiłem tylko i wyłącznie o broni palnej. Z pojazdami miałem niewiele do czynienia (pare czołgów tylko) to się o nich nie wypowiadam. Ale już się boję na mój pierwszy lot samolotem :) to będzie porażka :shock: .

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 22:39 

Nawiązując do topicu ,a nie waszej rozmowy... Polska scena BF1942 znacznie się poszerza z uwagi na to ,że cena "oficalnego" BF1942 znacznie spadła ... i teraz każdy może go mieć za mniej niż 50 zł.... powiązanie ma też internet ,którego ilość użytkowników może nie wzrasta drastycznie w naszym kraju ,ale jest ich znacznie więcej i ciągle przybywa.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 22:54 

Xavier ale ty samą bronią palną dużo nie zdziałasz. a co do samolotów to trzeba dużooo ćwiczyć :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 23:13 

Xavier|pl napisał(a):
No mówiłem tylko i wyłącznie o broni palnej. Z pojazdami miałem niewiele do czynienia (pare czołgów tylko) to się o nich nie wypowiadam. Ale już się boję na mój pierwszy lot samolotem :) to będzie porażka :shock: .

no fakt. poczatki latania nie nastrajaja optymistycznie :wink: ale już po 3-4 miesiacach na dobrym joyu mozna sobie jakotako radzic 8) radze sie nie poddawac na poczatku.
do nauki dogfightów polecam coral sea, battle of brit
do bombardowania - el al'a
przydatna profesja - eng /zawsze mozna maly sabotage na tylach zrobic, heh/

na innym zlomie sie nie znam, wiec sie nie wypowiadam, ale do zestawu (pilot/eng) można też dorzucić obsługe artylerii i oferujemy już pelne wsparcie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 23:56 

NIewiem czemu porównujecie moha z bf przeciez to sa zupełnie inne gry tu możesz wzywać wsparacie z powieterza z morza a tam tylko chodziłeś i waliłem w wiare i to sie szybko nudzi

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2004, 11:48 

Siemka :!:
Mowiles zeby porownac to do cs'a, hmm
Mysle ze moge ci pomoc, gralem w cs'a 3,5 roku i porownujac cs'a do bf'a, uwazam ze BF to tak jak cs tylko dynamika tej gry jest troszke wolniejsza, oczywiscie chodzi o assfaltowanie. Jesli chodzi o strzelanie jest tu troszke inaczej niz w cs'ie:
snajper - w cs'ie wystarczyl tylko jeden strzal z awp gdziekolwiek (wiem nie zawsze), tutaj jeden strzal w glowe co nie jest takie latwe jak w cs'ie gdzie strzelales z zoomem w kolesia stojacego przy tobie :wink:
ass - w bf'ie bron medyka to tak jak polonczenie mp5 i m4 (2 head'y i koles nie zyje) ass to tak jak m4, ak47, siege, aug (2 heady)
eng - posiada bron NO4 co mozna prownac do siege i aug z zoom'em (1 head)

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2004, 13:38 

No o takie coś mi chodziło. Dzięki :) .

@ trb
Dobrego joya już mam więc pozostaje tylko ćwiczyć.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2