Dziekuje wszystkim ktorzy wspieraja ten pomysl. Wierze jednoczesnie ze jest on jak najbardziej do zrealizowania. Jestem w trakcie rozmow z osobami ktore moglyby mi pomoc, jednak spotykam sie z duzym sceptyzmem. Jednak postanowilem, ze filmik ten powstanie i nie mam zamiaru odejsc od tego postanowienia. Produkcja filmu nie ruszy bardzo syzbko, ale postaram sie zrobic to ASAP - jest do zalatwienia troche formalnosci.
Zeby przekonac ludzi podam kilka przykladow co mam zamiar zrobic aby to jednak wypalilo:
- 60 osob jest potrzebne tylko do fazy samego desantu z barek i walk na plazy, do krecenia infiltracji bunkrow wystarczy mi gora 10 osob
- krecenie desantu to jedno spotkanie, scena nie bedize trwala dluzej niz 3-5 minut wiec krecenie to nie bedzie wiecej niz godzia (a i to to gora)
- TSa nie bedzie - aktorzy zostana podzieleni na grupy, z ktorych kazda bedize miala jakies zadanie, ktore omowie z kazda grupa na kilka dni przed kreceniem filmu. Na TSie beda tylko kluczowe dla akcji osoby, jak np. obsluga km'ow ktora musi wiedziec czy kosic jeszcze ludzi czy strzelac obok (ktos w koncu musi przezyc

) i ofkorz kamerzysci
- dyscyplina w grze bedzie prosta - ktos zaczyna sobie robic jaja to kick. Przy 60 osobach roznica ta nie ebdize zauwazalna
Prosze o troche optymizmu. Badzmy szczerzy - ten projekt jest do zrealizowania, trzeba tylko sie wziasc do kupy i nie mowic "to nie wypali" tylko swoja osoba dac przyklad reszcie, ze jednak mozna. Licze wiec, ze wszyscy sie w to zaangazuja. Jesli nam sie uda bedzie to naprawde imponujacy wyczyn!!