Teraz jest 5 wrz 2025, 09:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 13:44 

(NeW)Ambo napisał(a):
Ja tam żadnego nowego loga nie widze,zrobiłem tak jak Shaggy mówił i nadal widze to co było. :roll:

Jeżeli masz w przeglądarce własne ustawienia proxy - przestaw na domyślne/automatyczne. Potem możesz ustawić spowrotem swoje - logo już będzie cały czas.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 13:57 

No,teraz już widze :D .Logo miodzik i również uważam że powina powstać nowa stronka z nową domeną np: vietnam.pl lub też bfv.pl.

Aha,zgadzam sie z cougarem,każdemu komu nie podobał sie BF będzie Vietnama kojarzył właśnie z tą grą,a w końcu chcemy żeby scena BF:V zyskała jak najwiecej porządnych graczy jak i ludzi.Stara gwardia wiadomo że będzie ale potrzeba nam nowych talentów,polska scena BF:V musi zarządzic. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:38 
Moderator forum

oki to tak może uściślijmy

BF1942 i VIETNAM będą na jednej stronie - powód jest oczywisty scena bd1942 jest niewielka w porównaniu do innych, stąd na party zapadła decyzja ze połączymy stronki. Spowoduje to wzrost oglądalności oraz wzrost samej sceny BF (i tak na początku większość"dziadków" będzie pogrywać i w jedno i w drugie).

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:47 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
BF1942 i VIETNAM będą na jednej stronie na party zapadła decyzja ze połączymy stronki.

Czy to ostateczna decyzja ?
Kto podjął taką decyzję ?
Kto występował w roli decydenta ?
Zapomnieliście o nieobecnych.
Shaggy ma świetny pomysł.
Niech powstanie ankieta badająca "rynek".
Od siebie przystaję za nowym forum, całkowicie podporządkowane nowej grze. Wiem ... pobożne życzenie, mimo wszystko jeśli będzie tu nowy dział poświęcony Vietnamowi, moderowaniem topiców niech zajmie się osoba bezstronna, wszechstronna, pogodna i otwarta na wszelkie dyskusje np. Night, Shaggy, lub inny pełno-sprawiedliwy :wink:

Jeśli będzie inaczej ... trudno.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:50 

[Night]MaX napisał(a):
oki to tak może uściślijmy

BF1942 i VIETNAM będą na jednej stronie - powód jest oczywisty scena bd1942 jest niewielka w porównaniu do innych, stąd na party zapadła decyzja ze połączymy stronki. Spowoduje to wzrost oglądalności oraz wzrost samej sceny BF (i tak na początku większość"dziadków" będzie pogrywać i w jedno i w drugie).

Ja tam nie wiem czy to taka dobra decyzja.Będzie trzeba podzielic serwis na kategorie,bo przecież nie będziesz na jednej stronie pisał newsów do BF1942 jak i do BF:V bo nikt nie będzie sie domyślał który z newsów dotyczy BF'a a który Vietnama.Dlatego sugerowałbym zrobienie nowej strony lub też podstrony na której będą znajdować sie pliki do Vietnama.

Btw...z czasem może sie okazać że scena Vietnama będzie znacznie wieksza niz BF1942,bo z tego co czytałem na polskich forach wiele osób chce kupic nowego BF'a,także raczej zmartwienia co do wielkości sceny BF:V są przesadne moim skromnym zdaniem.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:53 

dochodzi jeszcze jeden problem. Mozna ofkoz zrobic forum Ogolne dla Vietnam na tym samym forum, ale co z reszta? Edycja, Problemy, Hyde Park itp. Wszzystko podwojnie? troche za duzo tego bedzie a nie zbyt mi sie widzi np wspolne forum Problemy dla obu scen.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:54 

Juz nie przesadzajmy, ze nie bedzie mozna odroznic newsa bfv od bf1942. A ze chca kupic nie znaczy, ze kupia. Mimo wszystko ja by zrobil dwie rozne stronki i np. strone tytulowa, poprzez ktora mozna trafic do bf1942 lub do bfv. czyli jak wlazimy na http://www.battlefield1942.pl mamy do wyboru bfv lub zwykly bf.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:56 

wydaje mi się zę po prostu powinien być odnośnik na stronce BF1942.pl skierowujący na oddzielne forum vietnamu inaczej kaszana powstanie,jak wsio będzie w jednym

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:05 

Zobaczymy co Aiv wymysli wpierw potem najwyzej sie pomysli ale on to napewno ladnie pouklada :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:57 

cougar napisał(a):
dochodzi jeszcze jeden problem. Mozna ofkoz zrobic forum Ogolne dla Vietnam na tym samym forum, ale co z reszta? Edycja, Problemy, Hyde Park itp. Wszzystko podwojnie? troche za duzo tego bedzie a nie zbyt mi sie widzi np wspolne forum Problemy dla obu scen.

A czym miałby się różnić HydePark dla bf1942 od tego dla BF:V :D Zresztą wiele problemów to też jakieś głupoty lub prośby o doradzenie w sprawie kupna nowego kompa, karty graficznej itp. Spokojnie jeden topic dla dwóch gier wystarczy. A co do Edycji... to trzeba dopiero zobaczeć jak dużo osób będzie się bawiła edytorami BF:V. I tak ten dział jest dość mało odwiedzany, więc jak otworzy się go też dla BF:V to nie powinno być wielkiego burdelu. Na dzień dzisiejszy, wydaje mi się, że oddzielne Ogólne dla BF:V wystarczy w zupełności.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 16:09 
Moderator forum

ależ panowie cała sprawa właśnie wyszła od aiva konsultował to z redakcją na party - tzn może jeszcze uściślę:

stronka będzie jedna natomist co do forum to jeszcze nie było o tym mowy - zresztą nawet będzie to raczej wskazane żeby zrobić 2 fora.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 18:57 

Czytam to i czytam i nic nie rozumiem :roll: . Mógłby ktoś rozrysować jakie są propozycje :?:

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 19:33 

Ja proponowałbym propozycje, która była już tutaj zaproponowana. IMO jest to chyba najlepszy pomysł.

1. Stworzenie jednej strony do Battlefield
2. Stworzenie dwóch, kompletnie odzielonychod siebie for. Ja widze to tak - wchodzimy na battlefield.pl (wystarczy zmienic domene, tzn. odjąc cyferki 1942), wszystko ok, newsy są, zdjecia sa, mozna na dole, po lewej stronie dodac do Bf: V, oprocz Galeria, opis broni i innych takich dupereli. Po lewej stronie, gdzie jest dział Forum, zamiast Index, Ogólne, Problemy, Edycja, Clan Base, Desert Combat, Forgotten Hope, Hyde Park, Aiv mógłby zrobic: Battlefield 1942 oraz Battlefield: Vietnam. I w tych działach byłoby osobne Problemy, Edycja itp...

Nie znam sie za bardzo na Flashu, HTML'u i innych rzeczach potrzebnych do obróbki stron "dabljudabljudablju", tym bardziej brak mi jakichkolwiek znajomosci designu, ale tutaj wydaje mi się, że jest to mozliwe do wykonania - jesli nie, t omoze nastepny propozycje. Nie tylko Aiv musi podjac decyzje i chcialbym zauwazyc, ze forum jest dla userów, więc prosze bez obrazalstwa :roll: :wink:

P.S Prosiłbym jakiegos moderatora, o przeniesienie wątku do Uwagi do boarda, czy jakoś tak :P - tam bedzie bardziej sie nadawał
P.S 2 - Czy tylko mi zniknęło nowe logo?

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 19:59 
Moderator forum

ja tez uwazam ze strona powinna zostac jedna a fora powinny byc 2 oddzielne

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 20:08 

Oczywiście ze forum Vietnam i forum BFa Classic muszą zostać odseparowane!!!
I to łacznie z Hyde parkiem !!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2