Teraz jest 20 lut 2025, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2003, 22:11 

czy to jest freelancer ????

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2003, 22:24 

Niee to nie jest Freelancer...
Ale gierka zapowiada się super - gram w demo i jestem pod wrażeniem - można ładne walki w kosmosie poprowadzić...szkoda że sobie na planetach postrzelać nie można no ale coś za coś...kupuję na 100% (mówiłem o Freelancerze :P)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2003, 23:17 

ja tam mysle ze to jakas gra online za ktora trza bulic :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2003, 23:17 

--=Arcy=-- napisał(a):
czy to jest freelancer ????

nie, to anarchy online, cos 12$/miesiac :(, jezeli dobrze pamietam kosztuja ta zabawa.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 00:41 

Przeciez napisalem, ze to Neocron, a nie zaden Freelancer, czy AO :\ Ale tak, to jest MMORPG i placi sie ~$10. Warto.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 00:58 

konrador napisał(a):
Przeciez napisalem, ze to Neocron, a nie zaden Freelancer, czy AO :\ Ale tak, to jest MMORPG i placi sie ~$10. Warto.

no fakt, zakrecilem sie jak swinski ogon :)
btw 10$ wolalbym wydac na ww2online lub aceshigh +5$ :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 01:15 

hie, hie, hie, jak chciałem rozkręcic kiedyś temat na temat mmorpg`ów na gamepub.org, to jakoś nikt się nie kwapił, a tu na battlefield nagle aczęło się ciekawie robić :lol: tylko żeby na mnie nie było, ja się tylko pytałem gdzie gracie w BF`a 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 01:48 
Moderator forum

jak dla mnie ten neocron to cos niesamowitego...sciagam demko wlasnie ale to pewnie nie to samo co online...
screeny mnie powalily!
zajeajny klimat musi byc....

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 02:45 

Garet tak sie sklada, ze dwie osoby sprzedaja teraz swoje konta + cd za jakies 40-50 zl :\ Do gry niby potrzebna jest karta kredytowa, ale jakbys sie zdecydowal, to moge ci podeslac kontakt do nich.
Z demka to niestety niewiele zobaczysz... Grafika to nie to co BF1942, ale (online) gra sie naprawde fajnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 11:48 
Moderator forum

niestety Konrador nie dam rady teraz....za malo czasu mam ostatnio i nie wyrabiam nawet z BFem...
jak sie uporam z moim zyciem moze dolacze do waszego swiata bo wydaje sie pasjonujacy

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 14:18 

Neokronek, świetna gierka. Aż żal dupe ściskał jak kończyły się darmowe beta testy a co za tym idzie darmowe granie :(

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 16:07 

O właśnie - wie ktoś może coś więcej o WW2Online? Szczerze mówiąc nie spotkałem demówki ani nawet zbyt wielu screenów ale zapowiada się dośc ciekawie...(zwłaszcza że w Polsce tego nie wydano :( )
Jedyna ciekawa rzecz o której wiem to mapa gry generowana w czasie rzeczywistym na oficjalnej stronie gierki...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 16:41 

Gorefest napisał(a):
O właśnie - wie ktoś może coś więcej o WW2Online? Szczerze mówiąc nie spotkałem demówki ani nawet zbyt wielu screenów ale zapowiada się dośc ciekawie...(zwłaszcza że w Polsce tego nie wydano :( )
Jedyna ciekawa rzecz o której wiem to mapa gry generowana w czasie rzeczywistym na oficjalnej stronie gierki...

http://www.gry.wp.pl tam chyba jest full wersja

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 17:44 

eee mnie jakos ten Neocron nie wciagnal (w bete gralem).. podobnie z Freelancerem (trial) jakos mnie te klimaty nie ciagna.. za to Asherons Call 2 proponuje pograc.. to jest piekna gierka (i to nie tylko graficznie)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 19:30 

Heh... Szmata, nie kus nikogo, bo jeszcze sie wpakuje w tego gniota i wyda niepotrzebnie pieniadze na zakup. Znam pare osob z Polski, ktore mialy watpliwa przyjemnosc zagrac w AC2 po premierze (bo w closed/open bete to i ja gralem) i nie sa wcale zadowolone (wczesniej graly w AC1). Gra jest maksymalnie uproszczona, nie ma tam nawet statsow typu dex/str itd., z RPG ma niewiele wspolnego i jedyna rzecz, ktora oferuje jest wspaniala grafika. Niestety grafika to nie wszystko, poprzygladac sie na ladne screeny mozesz za darmo, a placic za to $10+ niestety nie warto.
Sam gralem w Asheron's Call jedynke i tamta gra byla i nadal jest nieporownywalnie lepsza od sequela. Sa questy, jest wiekszy wybor umiejetnosci, wieksza wolnosc jesli chodzi o rozwoj postaci.
O ile mi wiadomo, w AC2 gra jakies 2 tysiace osob. Jest to STRASZNIE mizerna liczba, jesli chodzi o MMORPGi. Porownaj to z ~200,000 w Ultimie Online, ~250,000 w EverQuest, grubo ponad 100,000 w Dark Age of Camelot....
Jesli od laserow i statkow kosmicznych wolisz miecze i smoki, to powinienes raczej zwrocic uwage na Dark Age of Camelot.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2