Teraz jest 4 kwi 2025, 13:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 04:08 

punktu 11 nie ma :lol:

Arcy : mocne nerwy wymagane -po to, żeby cię później kości nie bolały :wink:

You not ready, young Skywalker, you not Jedi yet! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 13:50 

ja nie spamuje !

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 15:40 

hmmm, robicie nabory, a jak ktoś się zgłasza, to go olewacie :(
no to przedstawie sie z lepszej strony:
1 mam grę (ofkorz originalka)
2 mam 17 lat (werzcie mi, od tak dawna, że nawet sam nie pamiętam od kiedy 8) )
3 mam nerwy ze stali (mogę jakąś q-we rzucić tylko jak mnie jakiś teammate w plecy z bazooki trafi, ale i to tak co drugi raz)
4 naprawde dobrze się na screenach prezentuje :)
5 nie mam złych nawyków, każecie mi być sniperem, BĘDĘ!, każecie być anti tankiem, BĘDĘ, każecie być jak Tommy Lee Jones w Ściganym, BĘDĘ!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 17:14 

właśnie zostałem zjechany z góry do dołu przez chłopaków z SPQR, za to że błaznuje na forum. ok. sorry. nie spodziewałem się ,że to kogoś ruszy, ale ruszyło, więc oficjalne SORRY za stwierdzenie że "olewają". SPQR rulez!

niżej podpisany autor powyższego postu

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 17:53 

Ehhh thomx, nikt sie nie obraza, nikt nic nie olewa.
Napisales jakis wesoly post pod tematem i sie dziwisz ze nikt go nie potraktowal powaznie.
Forum BF.pl nie jest miejscem do dyskusji o sprawach klanowych, dlatego w temacie postu zostal umieszczony link do ankiety.
Po wypelnieniu taki "delikwet" jest obserwowany, z niektorymi rozmawiamy (jesli powaznie podchodzi do sprawy :wink: ) i sprawy dzieja sie dalej innym tokiem.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 18:19 

Tak gwoli wyjaśnienia thomx : jak zwala się 100 majli od jakiś franków, juzków i ryśków, których nikt nie widział i zapewne nie zobaczy na serwerze, to po prostu nie reaguję, bo nie chce mi się sprawdzać i szukać, który to dowcipniś robi sobie kawały... A że czasem w tej stercie majli zawieruszy się jakis poważny, to na to nic nie poradzę. Zresztą, jak komuś zależy, to się będzie dobijał.

[update]
przypomniało mi się, a nie chce śmiecić to dopisuję:

proszę już nie podsyłać nam szpiegów. Wcześniej czy później i tak się wyda. A następnym razem narobię obciachu komuś.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 19:27 

a ja przeszedlem Reksia i jestem Master Blaster :lol: moj sperzet to p90 32 ram i grata graficzna zintegrowana na plycie glownej :twisted: bf troche sie rwie ale spoko sie gra :wink: moge byc np Kamikadze albo moge robic za mieso armatnie (to ostatnie najbardziej mi pasuje :P )

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 20:02 

hey, chłopaki, ja się nie obrażam o "olewki". ja byłem pewien ,że nie zajmujecie się każdym kolem, który chce się przyłączyć. nie spodziewałem się też, że nagle odpowiecie na mój postawiony tak a nie inaczej pościk. drugi wsawiłem też raczej dla podtrzymania tematu i ze złośliwej przekory :twisted: . z mojej strony absolutelly spox. zareagowałem ostatnim postem dlatego, że dostałem priva, z którego wywnioskowałem ,ze ktoś od was mógł się poczuć urażony moimi żartami i przeprosiny były szczere, mimo ich formy. wiem ,że robicie to poważnie i stwierdziłem, że jeżeli ktokolwiek mógł odnieść wrażenie po moim poscie, że może być inaczej, to jestem wam winien publiczne sorki, co niniejszym uczyniłem.

no to teraz jak już się sprawa wyjaśniła, to już musicie mnie przyjąć. i to najlepiej od razu na głównego kwatermistrza. możecie mi mówić MILO (Paragraf 22 rulez!!!!) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 20:06 

Grey napisał(a):
a ja przeszedlem Reksia i jestem Master Blaster :lol: moj sperzet to p90 32 ram i grata graficzna zintegrowana na plycie glownej :twisted: bf troche sie rwie ale spoko sie gra :wink: moge byc np Kamikadze albo moge robic za mieso armatnie (to ostatnie najbardziej mi pasuje :P )

stary, ty jesteś moja bratnia dusza. razem, z jeepem napakowanym bańkami z mąką moglibyśmy narobić sporo zamieszania w szeregach przeciwnika.
w przyszłości moglibyśmy nawet wytrenować do perfekcji sztukę wyskakiwania z pojazdu zanim uderzy w przeszkodę :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 20:29 

ej, no nie róbcie offtopicu.
Idźcie pogadać o Rexiu na Hyde Park :lol: , tutaj tylko o Szariku można i to nie zawsze, tylko w niedzielę o 4 am :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 20:39 

thomx napisał(a):
Grey napisał(a):

stary, ty jesteś moja bratnia dusza. razem, z jeepem napakowanym bańkami z mąką moglibyśmy narobić sporo zamieszania w szeregach przeciwnika.
w przyszłości moglibyśmy nawet wytrenować do perfekcji sztukę wyskakiwania z pojazdu zanim uderzy w przeszkodę :lol: :lol: :lol:

oczywiscie :P Kamikadze laczcie sie (juz spokojnie nie bede w tym topicku wiecej o tym pisal wiec dopn't worry :P )

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2003, 12:34 

Hmm jezeli w klanie jest wyzszy poziom grania to sie nad tym zastanowie. Mam sporo propozycji od zachodnich klanow ale jednak wolalbym grac dla polskiego klanu. Kto gral raz ze mna to wie na co mnie stac.Ostatnio jestem pod nickiem Player008 wczesniej Yuri.Zaleznie od mapy gram albo dla teamu lub gram aby zdobyc jak najwieksza ilosc punktow. Powiem tak gram w ta giere online od poczatku istnienia od d teraz. Dziennie okolo 4-6 godz. Mam dobre lacze DSL bez limitu czasowego i niezle pingi na zachodnich serverach.Problem w tym ze niemam jeszcze oginala i narazie gram na zcrackowanych serverach, w najblizszym czasie kupuje jednak orginala plus dodatek bo ta gra jest tego warta.

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2003, 12:51 

Yuri napisał(a):
... w najblizszym czasie kupuje jednak orginala plus dodatek bo ta gra jest tego warta.

gratuluję postawy, a co do dodatku to myślę że szybko go nie ujżymy :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2003, 13:04 

Ej a ja bym sie nadawał do klanu co ????? :roll: Bo chciałbym być w 2 klnach :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2003, 15:19 

FaTaLWoLf napisał(a):
Ej a ja bym sie nadawał do klanu co ????? :roll: Bo chciałbym być w 2 klnach :roll:

Taaa ...a ciekawe po ktoorje stronie bys gral jakby bylo SPQR vs ONZ ? ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2