Teraz jest 20 lut 2025, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2003, 19:40 

eXar napisał(a):
cityman napisał(a):
może ktos z waszych znajomych wraca z nart, lub mieszka blisko granicy niemieckiej.

Ja mieszkam blizko Niemiec, tylko ze wole poczekac az bedze w Polce ... niechce dawac zarobic szwabom i niechce rowzniez miec gre po Niemiecku!!!

Grałem w RtR kupionym u naszych braci (Europejczyków) zza Odry. Gra była w wersji angielskiej.

Co ciekawe, to jej cena w Niemczech oscyluje w granicach 15 EURO, czyli taniej niż spodziewana u nas :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2003, 19:52 

Przeszkodą są umowy pomiędzy producentami gier i dystrybutorami ze względu na poltykę cenową.

Czyli standardowo - jak nie ktos inny, to my sami sobie tworzymy setki problemow...

Amazon DE jak i US wysyłają do Polski. Napewno książki i płyty CD.

Wysylaja do Polski ksiazki, DVD i mozliwe, ze muzyczne CD (jesli takie tam maja). Gier do Polski nie wysyla -ZADEN- Amazon.

Jak koniecznie wam sie spieszy ze sciagnieciem dodatku do gry, ktora nadal wyglada, jakby byla we wczesnej fazie beta, to polecam:
http://www.dvdboxoffice.com
http://www.cdromshop.com
http://www.outpost.com
Zaden z tych sklepow nie miesci sie w Europie... Na tym kontynencie w ogole nie ma godnych zaufania sklepow, ktore wysylalyby jakiekolwiek gry na to nasze zadupie.

Co do naszego polskiego RTR, to podobno stoi gdzies w magazynach daleko za granica i na cos czeka... Na co czeka, to niestety nie wiem. Moze na to, az wszystkim odejdzie ochota na granie w R2R/kupia piraty/kupia gdzie indziej.

FYI: Jak sciagacie cos zza granicy i wyniesie was ponad $100, to dowala clo.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 12:05 

--=Arcy=-- napisał(a):
mozna juz zkladac zamowienia na http://www.wimsoft.pl :P ale dopiero wysla ci potwierdzenie jak wejdzie dodatek do sprzedarzy .. ja juz mam dodatek :P pirat :D a tak to mozesz sobie poczekac :P

Arcy ty piracie jeden :P

Na strone cenegi z zapowiedzi znikna RTR czyli albo jest bardzo zle albo juz wydali ale raczej to pierwsze obawiam sie tego :(

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 13:40 

Każdy kto ogląda serwisy i interesuje się EA wie że bardzo zaczyna zgrzytać miedzy EA a Cenegą. Nie chodzi tylko o RtR bowiem to nic w porównaniu z tym co zrobiłokilka dni wcześniej. James Bond 007: NightFire został wydany przez LEM a nie Cenega. Jeśli ktoś nie wierzy to: http://www.lem.com.pl/db.php?produkt=385 Więc chyba EA bardzo się obraziło na Cenege bo jak dotąd każda gra na PC była wydawana przez Cenege (wiem wiem najpierw był IPS puźniej IM Group ale to ta sama wciaż firma). Są dwie możliwości: 1. EA obraziło się za coś na Cenege i szuka nowego dystrybutora. 2. Każdy chyba słyszał o tym że EA chce zrobić odział w Polsce więc może wreszcie EA wchodzi właśnie w ten plan? Miło by było zobaczyć "Dystrybutor: EA Polska" przynajmniej dla mnie :). Wiem żę ktoś zaraz powie że na tym naszym "zadupiu" na nic takiego nie można liczyć ale ja jestem optimistą ;).

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 13:49 

mialo byc http://www.timsoft.pl

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 13:56 

A ja się tylko zastanawiam czy jak już wyjdzie R2R to czy polskie serwery zostaną na standardowym BF'ie czy będzie R2R only i kto go nie ma ten na .pl nie pogra ? :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 13:59 

Dowodca_Pawel napisał(a):
Miło by było zobaczyć "Dystrybutor: EA Polska" przynajmniej dla mnie :). Wiem żę ktoś zaraz powie że na tym naszym "zadupiu" na nic takiego nie można liczyć ale ja jestem optimistą ;).

Podejrzewam że takiego dytrybutora nie będzie - raczej przedstawicielstwo handlowe.
Wydaje mi się, ze konczy sie na polskim rynku wylącznośc dystrybutorów na gry. Mam nadzieje, że po otworzeniu przedstawicielstwa oprzez EA, przestaniemy byc uzaleznieni od kaprysów i klopotow cenegi ktora miala dotychczas wylączność.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 14:30 

Ja byc moze bede mial Road 2 Rome w przyszly wtorek. Jednak troche sie wacham czy go zakupic... Arcy podziel sie z nami wrazeniami z gry :!: :twisted: Co jest w dodatku ciekawego? Warto bedzie wybulic 80 zeta?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 15:00 

Miłem ten problem do niedawna (CZekałem na R2R)
Ale teraz to po porblemie.
Dam Wam Radę: Ludzie!!! Jest taki wynalazek jak NET!
A konkretnie KAZAA! Ściagacie sobie obraz i nagrywacie lub idziecie do Korszarza :wink: i kupujecie u niego. A kiedy już wyjdzi PL-ORGINAŁ to dzida do sklepu. A czekani nie będzie wam sie dłużyć.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 15:39 

Chyba że ludzie pograją w pirata i dojdą do wniosku że nie warto kupować oryginału :)
Ja już r2r ma od jakiegoś czas i zakres zmian i dodatków jakie ona zawiera wycieniał bym gdzies tak na 25-30zł :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 15:40 

Dla mnie to nie jest rozwiązanie ta gra to multiplayer i gra w sieci daje satysfakcje. Tak wiec czekam na oficjalną sprzedaż bo wtedy i nasze serwery sie przestawią

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 15:52 

No a kto ci każe grać w singla ? Na piracie możesz przecież pograć na scrackowanych serwerach zagranicznych.
Ja mam 2 katalogi z BF'em. Jeden z oryginalnym BF do grania w standardowego BF'a. Drugi to BF+R2R+cracki do grania na cracowanych serwerach r2r.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 16:09 

To milo slyszec. Widze, ze w SPQR nic sie nie zmienia.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 17:08 

Konrador, zamknąłbyś w końcu jadaczkę, bo ja też jestem w SPQR, mam oryginała i nie życzę sobie by byle osioł pisał źle o moim klanie.

Guzik mnie obchodzi z kim miałeś kiedyś na pieńku u mnie w klanie ale teksty typu "w SPQR nic się nie zmienia" to możesz sobie w kole gospodyń wiejskich publikować.

Uważam, że ktoś w PRGK powinien ci zwrócić uwagę, że zupełnie niepotrzebnie psujesz powietrze między klanami.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 17:33 

Tylko sie nie pozabijacie Lasern ma racje niewolno uogólniać. Bo nieswiadomie krzywdzi sie caly klan. A Phoenix był chyba troche za szczery w swoich dobrych intencjach.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2