Zbawca napisał(a):
yacub napisał(a):
PoD h, na szczęście nie ma nic wspólnego z "Tym POD'em"
A juz myslalem ze macie przerabane, bo co jak co ale z nimi to bym nie chcial grac
Przeanalizowałem ich strony www szukając jakiegoś powiązania, ale na szczęście żadnego nie znalazłem

Ta sama skrócona nazwa jest po prostu przypadkowa, bo oba zespoły mają różne pełne nazwy, choć zaczynające się od tych samych liter.
mjr. Sergyey napisał(a):
chciałbym tylko napisać ze UKF ma naprawde miłą grupe
rizla 5 miejsce , der.q 8 , GO 18 , UKF 29 , rawMEAT nie grali nic w ladderze infantry i zapisali sie do cupa tylko z 3 graczami wiec nie wiem jak beda grali 4v4

Generalnie plan minimum macie pewnie identyczny jak SPQR (oczywiście plan maksimum to wyjście z grupy na pierwszym miejscu

). Mianowicie: wychodzą z grupy dwa pierwsze miejsca + najlepsza ósemka z miejsc trzecich. Tak, więc najgorsza do zaakceptowania pozycja to "mocna trzecia". Czyli musicie wygrać mocno (obiema rundami) z GO i rawMEAT. Macie wtedy już 6 punktów. Wtedy nawet porażki z rizlą i der q nie powinny przekreślić wyjścia z grupy (jeszcze lepiej jakbyście w przypadku przegranej wygrali choć jedną runde - zawsze dodatkowy punkt

).
Co do grupy SPQR. Tutaj PoD wydaje się najsłabszym przeciwnikiem. Koniecznie trzeba z nim wygrać dwoma rundami, inaczej będzie bardzo cienko

RED to zespół może nie rewelacyjny, ale trzyma poziom. Spotykałem ich assaultów na serwerach i są niezli, choć nie rzucają na kolana. Tym samym też trzeba wygrać obie rundy. Z puppies graliśmy już dwa razy w ladderze i jest co raz lepiej. W pierwszym meczu rozgromili nas okrutnie. W drugim przegraliśmy, ale głównie z powodu własnej niedyspozycji, bo mecz spokojnie można było wygrać, o ile byłaby odpowiednia forma. Dwa razy ich zamykaliśmy, ale nie postawiliśmy przysłowiowej kropki nad i

Miejmy nadzieję, że stanie się zadość powiedzeniu "do trzech razy sztuka" i teraz ich pojedziemy. Najbardziej się obawiam Mystify, bo klan nie był w ogóle w ladderze infrantry i niewiadomo jakby sobie radził. Ale można podejrzewać, że to będzie bardzo ciężki przeciwnik, bo każdy klan, który zakwalifikował się do EuroCupa to zespół nie w kij dmuchał