Teraz jest 9 kwi 2025, 09:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 09:14 

Powiedz, zażywasz jakieś leki?

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 09:20 

sluchaj a moze problem w tym ze zaponiales wlaczyc kompa?

Doktorze Holman mamy tutaj ciezki przypadek opetania przez totalna glupote, dajcie kaftan najlepiej rozmiar L, szykujcie pokuj bez klamek i gumowe sztucce!

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 09:44 
Moderator forum

Pinky napisał(a):
Doktorze Holman mamy tutaj ciezki przypadek opetania przez totalna glupote, dajcie kaftan najlepiej rozmiar L, szykujcie pokuj bez klamek i gumowe sztucce!

roger, ale jest problem doktorze Pinky...mam tylko siekiere, moze zatluc na miejscu zamiast marnowac miejsce w naszym elitarnym szpitalu?

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 10:04 

SeBBeK napisał(a):
Mam P4 2,4 Radeona 9800Pro 128mb 512ddr.

nie nooo co żeś za gówno dostał na tym nawet tetris nie pochodzi normalnie Obrazek a jak chodzi vietnam?? mówiąc normalnie to nikt ci nie łyknie tej bajki,albo żeczywiście niepotrafisz skonfigurować tego kompa(raczej mało prawdopodobne,chyba że mash jakieś pokrewieństwo z ireneuszem(bez w)ale chcesz się pozbyć BF bo np.ci się znudził.wymyślajac historię z kompem

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 10:13 

Holman napisał(a):
Pinky napisał(a):

roger, ale jest problem doktorze Pinky...mam tylko siekiere, moze zatluc na miejscu zamiast marnowac miejsce w naszym elitarnym szpitalu?

Eee nie ma miejsca w szpitalu...Szmaciak ma padake i wymaga 24 h obserwacji :? Ubić trzeba...
Holman celuj w szyje,na wypadek omckniecia sie siekiery-podac morfine.
Poczwórna dawka!

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 10:33 

sprzedam lewa skarpete.. uzywana.. ale metke z numerem seryjnym dolaczam.. troche smierdzi ale moze komus to nie przeszkadza. kontakt na maila plz.

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 11:18 
Moderator forum

ja kupie od ciebie tego bf...ostatnio sobie kupilem PlayStation 2 to moze mi na ps2 to pojdzie...zaplace ci 30 zl w jednym bankntocie...albo w dwoch po 15 zl..co ty na to ...podaj mi do siebie nr telefonu to obgadamy cala sprawe...

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 11:20 

Pan Szmata napisał(a):
sprzedam lewa skarpete.. uzywana.. ale metke z numerem seryjnym dolaczam.. troche smierdzi ale moze komus to nie przeszkadza. kontakt na maila plz.

ja dorzuce buty na żepy i skórzane majty na zamek!

Doktorze Holman mysle ze trzeba zastosowac metode anihilacji, czli ubic i zakopac ewentulanie przekazac profesorowi Qubix'owi i przerobi na mydlo!

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 13:50 
Moderator forum

SeBBeK napisał(a):
Nie myślałem że takie z was cioły. Myślałem że potraktujecie sprawę normalnie, ale się przeliczyłem. Mam P4 2,4 Radeona 9800Pro 128mb 512ddr. Defragmentowałem dysk i gówno to daje.

To trochę nie tak. Ludzie tutaj mają szerokie spektrum sprzętu, często modernzowanego pod kątem BF właśnie. Twój sprzęt wydaje się być całkiem całkiem i powinien umożliwiać spokojne granie po sieci. Chociaż ja bym się nie zamienił :) No może na grafikę.... Tym bardziej wywołuje lekkie zdumienie, że bez walki poddajesz się i sprzedajesz BF.

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 14:27 

EST_PL napisał(a):
SeBBeK napisał(a):
Nie myślałem że takie z was cioły. Myślałem że potraktujecie sprawę normalnie, ale się przeliczyłem. Mam P4 2,4 Radeona 9800Pro 128mb 512ddr. Defragmentowałem dysk i gówno to daje.

To trochę nie tak. Ludzie tutaj mają szerokie spektrum sprzętu, często modernzowanego pod kątem BF właśnie. Twój sprzęt wydaje się być całkiem całkiem i powinien umożliwiać spokojne granie po sieci. Chociaż ja bym się nie zamienił :) No może na grafikę.... Tym bardziej wywołuje lekkie zdumienie, że bez walki poddajesz się i sprzedajesz BF.

hmm.. to ja jednak powalcze o moja skarpetke.. nie sprzedam !!

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 14:40 

Wojtas napisał(a):
ja kupie od ciebie tego bf...ostatnio sobie kupilem PlayStation 2 to moze mi na ps2 to pojdzie...zaplace ci 30 zl w jednym bankntocie...albo w dwoch po 15 zl..co ty na to ...podaj mi do siebie nr telefonu to obgadamy cala sprawe...

ale czyto jest nowka sztuka lekko smigana ? bo jezeli tak to ja ja kupie ;)

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2