Teraz jest 20 lut 2025, 06:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:20 

ciesze sie =]
JESLI MACIE JAKEIS PYTANIE ZE SPRZETEM TO NA GG LUB PRYWATNA WIADOMOSC ZEBY NIE SMIECIC TU :p

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:22 

A co do tego posta z linkami, to mi sie powoli odswieza i ja zdazylem napisac "gdzie?co?pokaz..." zanim Twojego posta wogole zobaczylem. Tak wyszlo... :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:25 

czeba miec szybkie paluszki zeby umiec szybko pisac to jest tak jak na wojnie musisz szybko nacisnac za spust zeby przezyc :P
jakos tak to mialo byc

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:34 

mam szybkie paluszki, ale wolny modem :lol:

No coz, oto cytat:
KEY FEATURES

Six new maps from the Sicilian and Italian campaigns including Operation Husky (Sicily), and the battles for Anzio and Monte Cassino.
Eight new vehicles including the German BF-110 and British Mosquito fighter-bombers.
Two new fighting forces including the Free French forces and Italian army.
New hand-held weapons including the Italian Breda assault rifle, British Sten SMG and bayonets on rifles.
Proprietary Refractor 2 engine raises bar for graphics and 3D rendering.
Huge multiplayer component supporting up to 64 players that requires teamwork and cooperation from each member in order to achieve victory for the Axis or Allies.
Unique single player mode features no scripting, meaning the player gets different experience each time they play.

Wiec, najwazniejsze, moim zdaniem, to dwie nowe armie: Francuzi i Wlosi oraz brak "scriptingu" w single-playerze, czyli kazda rozgrywka za kazdym razem jest inna, bo boty nie maja ustalonej trasy i dzialan (ale to chyba w normalnym BFie juz jest?). No i oczywiscie nowa bron, wehikuly, mapy. Mam nadzieje, ze dodadza jeszcze mapy, ktore do tej pory mozna bylo zessac z neta i patch 1.2 :!:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:42 

tak boty w BF sa glupie =] maja jakby wyznaczona trane dzialania np midway bocik wsiada do bardki robil nawrut i plynie na wyspe przejmie pierwszy punkt wraca sie do punktu po lewej stronie potem idzie na punkt po prawej stronie i tak idzie polowa botow ma takie pole dzialania a w dodatku boty maja myslec jak ludzie czyli w jedej grze bot pujdzie sie utopic =] w 2 grze bot polecie do najdalszego punktu tak jak ludzie
mapki ma byc ich tylko 6 , 6 nowych mapek w dodatku hmm jak dla mnie dosc malo ale EA chyba stwierdzila ze gracze w BF graja np w 5 mapek na 15 czy tam na 20 czyli po co maja robic 50 mapek jak gracze beda grali w te fajen np 6 :P i 44 mapy pujda w sina dal wiec im sie to nie oplaca jak polowa graczy gra w marketa i jakies ine napewno nie graja na wszystkich =]

Tytuł: plyta
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:43 

plyta glowna to ecs k7s5a czyli nie bedzie problemow z radeonem?

Tytuł: glupoty
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:45 

ej ludzie celowniki snajper w roznych nacjach powinny byc inne widzial ktos wrog u bram? to wie o co chodzi

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:46 

a mapy beda takie :
Operację Husky,
bitwę pod Anzio
Monte Cassino
a premiera ma byc koniec lutego - poczatek marca sorka za blad =]
i beda 2 nowe pojazdy ......BF-110 i brytyjski dwusilnikowy bombowiec Mosquito..... niestety narazie na to bedziemy tylko liczyc =[
3 ine narazie sa nie znane zruddlo wp.pl =]

sniper nie nie bedzie to dobra plyta
Obrazek tak wyglada BF-110

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 11:51 

ale ja sie pytam czy bede mial problemy z radeonem bo ta pklyte juz mam rok

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 12:03 

chyba ci sie cos pomililo na screenie pokazany jest wlasnie Mosquito a BF-110 to jest niemiecki samolot

Unit: 9.SS-Panzer Sanitätssturmbann

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 12:07 
Moderator forum

snajper od problemow z radeonem jest dzial Problemy ... jak sama nazwa wskazuje...
nie zmieniaj topicu...
a swoja droga jak tylko znowu ruszy stronka bedziecie mieli dosc materialow po polsku o dodatku 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 12:19 

Kai napisał(a):
chyba ci sie cos pomililo na screenie pokazany jest wlasnie Mosquito a BF-110 to jest niemiecki samolot

jejku pomylily mi sie screeeny =]
sniper plyta i readon nie beda sie gryzly nie powino byc problemow a jesli by byly poczytaj na www producenta bo zgodnosc bedzie

ps:czemu na www bf.pl nic sie nie dzieje wyslalem fajnego screene i nie ma go !?

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 12:33 

A nawiazujac do dodatku to 6 nowych mapek to stosubkowow malo :| Zreszta i tak zassam z netu :) zanim dojdze do naszych sklepow ;]

Obrazek <-- Iron Cross

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 12:39 

Greg napisał(a):
A nawiazujac do dodatku to 6 nowych mapek to stosubkowow malo :| Zreszta i tak zassam z netu :) zanim dojdze do naszych sklepow ;]

marudzisz ;]poco ci 10 map jak ludzie na necie beda grac w 5 bedzie tak napewno lepiej zeby zrobili 6 mapek ale za to dobrym z klimatem i zeby byla akcja pomysl czy duszo ludzi gra w necie na midwey ? raczej nie bo tam nie ma akcji wedlug mnie a jak zrobia takie mapki obszerne grywalne z klimatem 2 wojny swiatowej to napewno ludzie beda w nia grac ja akurat czuje to na wake island jakos tak :P i mi tta mapka odpowiada albo cos w stulu skakania ze spadochronu na jakas wyspe i zrobic rozpierduche :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2002, 13:05 

--=Arcy=-- z tych 6sciu map na bank grywalne beda 3-4 mapy ;] pozatym mapy w stylu midway czy jakos tak - to totalna klapa :) wiecej map traktujacych o potyczkach niemcow - to wiekrza grywalnosc :) w koncu bylo to tak niedawno ~~ ;]

ps. zawsze musi byc ktos kto marudzi :D tym razem padlo na mnie :)

Obrazek <-- Iron Cross

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2