Teraz jest 9 kwi 2025, 00:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 00:52 

Klan IRS się nie rozpadł, a został przeprowadzony zamch stanu. Zdradziecka grupa dowódzców w tajemnicy przed ich krytykującymi omawiała sprawę za ich plecami. W istnie permanetny sposób komunikowali się z 'wybraną' częścią klanu. Tajemnica była tak ścisła, że nawet ja największy krytyk sposobu zboczonej bezowocnej totalitarności prowadzenia klanu przez naszego CLa nic nie wiedziałem. Wciąż wyrażałem swoje krytyczne uwagi, ale choć toczyłem piane musiałem wytrzymać gdyż CL ma zawsze rację. Nie raz proponował mi abym sobie odszedł jest tyle klanów. Byłem wsiekły na wyniki i wieczne reformy. Kneblowano mnie, nie odeszłem od klanu gdyż lubiłem moich kumpli, okazało się że większość lubiła mnie 'umownie'. Choć ja z ejw nic wspólnego mieć nie chciałem, nie chce i nie będę chciał, gdyż wiele jego członków przez cały czas grania uraziło mnie, wręcz obrażało, na odpowiedź czy ja mogę też iść, dostałem 'nie bo jesteś za nerwowy' tak oto pozbyli się słów krytyki Wypoor'a i mają w końcu spokój. Poszli na gotowe, mają taktyki sposoby i inne, nic swojego nie wniosą bo do tej pory nie stworzyli, zostawili IRS na lodzie w białych rękawiczkach. Ja jestem wściekły na siebie, że zachowałem się naiwnie, a rozsądne słowa krytyki należą się nawet CLowi. Ja krytykowałem z myślą o klanie, a on uciszał mnie z myślą o innym klanie. Zachowali się w klasycznie 'francuski' sposób. (bez skojarzeń) :D Musiałem się wyżalić. GL & HF Paiten.

Inny szyld nie wyniesie was na olimp, jedynie sumienna praca!

Chciałem jeszcze podkreślić, że nie gniewam się na większość grupy, która poszła do ejw, tak samo wcale nie gniewam się na nowych peergieków :D.

Jeszcze jedną rzecz wyżej zauważyłem - układów z PRGK nie było. :)

Ostatnio edytowano 13 maja 2004, 11:14 przez Wypoor PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 06:44 
Moderator forum

Nie ma co ukrywać, że PRGK dowiedziało się o tym rozpadzie od was. Ponieważ jeszcze od czasów A69 i FS mieliśmy dobre układy zaproponowaliścmy połączenie (a raczej dołączenie), aby wam pomódz znaleźć się po tamtej "awarii". Mam nadzieję, że wyjdzie to nam wszystkim na zdrowie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 08:52 

PRGK nie knulo, nie knuje i knuc nie bedzie. Parowkowym skrytozercom mowimy stanowczo: NIE!

Over.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 13:57 

Dla mnie to sami są sobie winni gdyrz przyjmowali zadużo nowych :evil:
Powinno być tak że jak ktoś olewa treningi itd to z klanu powinno sie go wywalić i dopiero przyjąć następnych 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 14:05 

No wiesz GOGITO to że ASEMBL został przyjęty do nas do klanu a ty nie to nie moja wina, ale co ty możesz o tym powiedzieć, jeżeli nie grałeś z nami.

Ostatnio edytowano 13 maja 2004, 14:09 przez Najemnik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 14:09 
Moderator forum

~~~_~~~ napisał(a):
Powinno być tak że jak ktoś olewa treningi itd to z klanu powinno sie go wywalić i dopiero przyjąć następnych 8)

Co racja to racja...

Ja jednak nie o tym... czy możesz jakoś fonetycznie zapisać, jak się wymawia Twojego nicka :?: :roll: :lol:

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 10:03 

Tak Wypoor masz 100% racje. Ja zle, ty dobrze. ja uzalac sie nie bede bo nie jestem osoba ktora robi wywody na tym forum. Dobrze, ze nie podales przykladow ze swoimi bledami, ktore uskuteczniales, bo bradzo mozliwe ze wtedy ze swoim postem nie zmiescil bys sie na jednej strone tego forum.

To tyle. pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 15:57 
Moderator forum

Najemnik napisał(a):
No wiesz GOGITO to że ASEMBL został przyjęty do nas do klanu a ty nie to nie moja wina, ale co ty możesz o tym powiedzieć, jeżeli nie grałeś z nami.

@~~~_~~~~: Assembl jest teraz rekrutem PRGK-42 i wysoce prawdopodobne, że jusz niedługo stanie się pełnoprawnym klanowiczem. Z tobą zaś nawet nie mam ochoty nawet o tym rozmawiać. CYA.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 17:17 

Tołdi napisał(a):
niestety tak wyszło ze tak dobry klan tak szybko odchodzi w zapomnienie
chlip chlip urzekła mnie twoja historia
btw. dziekuje FS'owi ze nie wzieli mnie do IRS :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 20:37 

I co Zulus, mama sie bardzo ucieszyła?? :D Weź daj mi już spokój. Baw się, mnie i tak już nie możesz oszukiwać. Moje błędy? Chociaż było ich dużo, jakie ja miałem znaczenie w klanie o Panie I Zbawco. hehe :lol: A propos wygodnie Ci w Vichy, przysłowiowy 'panie i zbawco'? (pytanie jest retoryczne i nie oczeguje odpowiedzi od niekolegi Zulus'a)

Ostatnio edytowano 14 maja 2004, 20:54 przez Wypoor PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 20:44 

Nie mieszaj do tego Zbawcy :twisted: :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 20:50 

No właśnie chciałem dopisać - 'bez skojarzęń' :) Nie mieszam do tego Zbawcy befowego, no i tego na chmurze. :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 21:50 

Panowie naprawde nie ma sensu drazyc dalej tej sprawy. Stalo co sie stalo i sie nie odstanie. Powrotu nie ma. Mozemy jedynie zaakceptowac terazniejszosc i co najwyzej powspominac przyjemny czas spedzony z IRS'em. Pozdrawiam,
OceloT

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 22:24 

Wypoor PL napisał(a):
Panie I Zbawco

Wypoor wiedzialem ze wkoncu uznasz mnie za pana :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 00:21 

Fragin babe, fragin. :D Jeżeli ktoś będzie jeszcze drążył tę sprawę zacytuje tu fragment 'Boskiej Komedi' Dantego o grzechu zaniechania. ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2