Teraz jest 9 kwi 2025, 00:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 10:42 

Niestety trzeba sie przystosowac do społeczeństwa BF'a , najlepiej ustępować głupszemu :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 11:30 

ASEMBL napisał(a):
No mnie to często spotyka jak gram pod fuck nickami :(
A asembl to tez fake nick?

PostNapisane: 22 maja 2004, 11:57 

ZIMNY HERBERT napisał(a):
FranticPL napisał(a):
Zimny Herbert ze 3 razy zaliczyl glebe ale zlego slowa nie powiedzial

Oj, ale ile sie monitor ode mnie nasłuchał. :wink:

To Ty popłynąłeś aż w lewy górny róg? Trochę daleko i długo to trwało.

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:07 

Frantic jesteś załosny tyle ci powiem. Od razu porwales lotniskowiec nim pierwsi piloci zdązyłi wystartować. Dzięki tobie 2 spawny samolotów poszły na marne a wtedy już nadleciały samoloty AXIS (zaznaczam słowo wtedy) więc nie chrzań mi głupot że zrobiłeś to po ataku AXIS zrobiłeś to przed. Dzięki tobie cała przewaga poszła się walić. A wielu ludzi doprowadziłeś do szału. A odnośnie zabicia ciebie, była to forma zemsty za te jaja które wyprawiałeś z tym lotniskowcem. To tyle z mojej strony mam nadziej że inni którzy wczoraj grali jako ALIES na tej mapie wypowiedzą jak to się stało. :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:39 
Moderator forum

Zemsty? Gonzo - to nie piaskownica - tu obowiązują pewne zasady Fair Play. Mścić się możesz w swojej piaskownicy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:57 

Xena do niego nie przegadasz, trudno taki jest i koniec. Niekorzy maja czasami taki wybryki.. hehe! Gralem wczoraj, ale jak frantic zaczal plynac tym lotniskowcem do gory mapy to ja zdazylem zabrac na sbd maly desancik, z zimnym, byl tez pepsee :)) jak za dawnych lat... i na wulcan. A gdy odcholował go na polnoc mapy wtedy dopiero glebłem gdzies na polu bitwy.. nie bylo nic takiego ze na poczatku nie moglismy wystartowac.. bombowiec polecial, a corsair, ktorego kierowal nie pamietam ktos walną dzwona.. fakt zdenerwowalo to warszawe, bo nikt nie mogl pozniej wystartowac.. jak plynie lotniskoweic do przodu frantic to gorzej jest wystarowac airosom.. dlatego odstawia sie statek na dol mapy... powinienes to wiedziec.. nie chce mi sie wiecej pisac.. :)) btw czy moge gozno sie taak zemscic za twoje chamskie locki...? haha

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 13:28 

Mnie tam się podobało, śmiesznie było :) Ja byłem w jednym z tych nieszczęśnie startujących sbd (oczywiście na pozycji strzelca :) ). Pilot nie dał rady wystartować jak lotniskowiec dał rurę do przodu i zaczął spadać do wody. W ostatniej chwili wyskoczyłem z maszyny. Gdy znalazłem się w wodzie, obok pływa Kamikadze i bluzga :D Próbujemy dorwać się do drabinki na lotniskowiec, ale Frantic tak zapierdziela, że się nie dało. Pomimo, że w wodzie, to zostaliśmy na lodzie :D Ale jest i wybawca - spadak zapierdziela barką w naszą stronę. Kamikaze staranował, ale przy mnie udało mu się wyhamować :) Wskoczyłem do środka. Naciskam E, żeby na chwilę wyjść z pozycji barki, aby się uleczyć, ale od razu zginąłem, zmiażdżony chyba przez prąd powietrza :) Jaja były niezłe :)

dragon napisał(a):
Gralem wczoraj, ale jak frantic zaczal plynac tym lotniskowcem do gory mapy to ja zdazylem zabrac na sbd maly desancik, z zimnym, byl tez pepsee :)) jak za dawnych lat... i na wulcan.

Popieram. Desanciki na wulkan były wczoraj przepiękne.

P.S. A co do Kamikaze, to się do niego trzeba przyzwyczaić (albo wykikować :D). Zajebisty gość, ale cierpliwość nie jest u niego cnotą :) Mnie też zbluzgał, oczywiście bez powodu, gdy zajmowaliśmy lotnisko. Zaatakowało nas dwóch gości, z dwóch stron. I jeden z nich, którzy strzelał do mnie (i podobno do niego), zabił go, nim ja go zabiłem. Zostałem zbluzgany za zasłanianie :D A po prostu Kami to pierdoła i tyle :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 14:10 

Jezu jacy wy jestescie biedni. Znowu ktos placze. Wiec grajcie pod swoimi nickami nie bedzie problemu. Jak bys byl Franticiem/Wojtem, pewnie niepolecialy by .... w Twoja strone, bo nie jestes anonimowym graczem. Pamietaj tez o drugiej stronie medalu. Wczoraj np. "kampilem" grajac jako Allied na Tobruk i odbijalem flage z pierwszej linii :D. Za co anonimowy gracz goo.... coś tam zapodał kicka dla mnie. Zabilem go smiechem, Warsowa tez trzeba bylo wysmiac i z glowy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 14:47 

Monitor najlepszym powiernikiem emocji Zimny ;) bo idac za tokiem myslenia Gonza to : skoro ja zle plynolem lotniskowcem to on mnie zabil , skoro on mnie zabil to ja mu spuszcze wpierdol przy jakims spotkaniu , skoro ja mu spuszcze wpierdol to on mnie zabije ....... czy o to chodzi w grze ?? - kto tu jest zalosny Gonzo ????????

el_piocho - zapewniam cie ze ja wtedy bylem najmniej zestresowany :lol: .

Clone - jak Warsaw nawet ze stojacego w miejscu lotniskowca nie umial wystartowac i sie rozbil to musial pokazac ze to nie jego wina tylko jakiejs lamy :lol: a jak mu poradzilem zeby lepiej wziol barke ( i nawet udzielilem instrukcji jak sie nia otwiera :wink: ) stwierdzil ze najlepiej bedzie mnie wykickowac :lol: - koles chyba nie ma poczucia humoru :roll: .

MSZ - oj wypijemy :twisted:

A moze jednak mimo wszystko uzupelnimy "przewodnik po grze" massci i dodamy pare ptk.
Oto moj propozycje:

1 - Jesli jestes nowy - nie bierz sprzetow - zostaw je klanowicza jesli jacys sa na serwie - oni wiedza najlepiej co z nimi zrobic.

2 - Graj tak zeby wszystcy byli szczesliwi ze jestes u nich w temie : biegaj z apteczka za mastachami tej sceny , naprawiaj ich czolgi , wbiegaj pierwszy do budynkow pelnych wrogow aby przyjac na siebie pierwsze kule.

3 - Moze jak sie sie zastosujesz do 1 i 2 to jakis mastach napisze ci THX - ale nie licz na to .

4 - Staraj sie od razu po kupnie gry dojsc do jakiegos klanu - nie bedziesz anonimowy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:17 

Wszystko zalezy od danego gracza, wiec bardzo prosze nie pisac ze caly klan aaa. jest be, a klan bbb. jest fajny. Nieraz nie ma czasu zeby napisac thx, brakuje mi np. komendy w radiu "Thank You". Nieraz naprawiajac kogos zostajesz z kluczem na srodku pustyni, bo wlasnie Gal Anonim odjezdza twoja bryką.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:22 

Alez ani ja ani nikt tu z piszacych nie pisali nic zlego pod adresem jakiegokolwiek klanu - wszystko dotyczy pojedynczych osob.
Co do reszty - wiadomo - live

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:28 

OMG odkryliście amerykę, przecież wiadomo że na polskiej scenie gra masa fajansiaży wielkich gwiazdorów z zapyziałego zadupia Europy. :D Bycie gwiazdami na parkietach podmiejskich DISCO im już nie wystarcza w beeefa też muszą 'pokazać' :) Z tym nie powalczysz, gdyż o razu Cię ktoś zbeszta. Ktoś Cię obrazi na serwie, proszę zmień serwer na jakiś 'nie prywatny tego bufona' i sprawa załatwiona. Jednak swoją drogę też się pienię jak ktoś mi rusza carrierem a ja chce wystartowac, z resztą przecież zawsze się da wystartować z lotniskowca... :lol: Do formy zemsty przez TK wogóle się nie odnoszę - WTF :!: :!: :!: btw teraz upajam się ogromną kulturą na serwerach FH, wszyscy są dla siebie mili i wogóle. I nie ma jakichś zapyziałych gwiazdorów. Thats All! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:35 

Wypoor PL napisał(a):
<bla><bla> Thats All! ;)

I pamiętaj przy wejściu na serwer pisać "Hi all : )" bo inaczej będziesz bufonem 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:36 

CloneTrooper napisał(a):
Wiec grajcie pod swoimi nickami nie bedzie problemu. Jak bys byl Franticiem/Wojtem, pewnie niepolecialy by .... w Twoja strone, bo nie jestes anonimowym graczem.

Troszke mnie rozbawiał twoja wypowiedz bo wynika z niej że każdy gracz który nie należy do klanu bądż nie mam znanego nicku to lamka i że wszyscy znani nie maja sie co bać o uwagi w swoją strone z racji tylko tego że są znani :/

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 15:37 

Gore... Widzę, że pomału uczysz się moich zasad. 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2