Cytuj:
Wojt nie graj..
- powiem po raz xxx- nie zagranm z toba po jednej stronie- nie musisz mi tego przypominac
Cytuj:
Scaevola jestem #$%jem i przyczyna klesk SPQR, ciesze sie ze nie przenioslem tego pecha do DAK
- nie wazne jak facet zaczyna- wazne jak konczy. Twoj koniec byl zalosny-pozostawiles po sobie tylko smrod, a nikt z nas nie wywleka tego jak "piekne" bylo twoje rozstanie z nami bo nikt by nie gral juz z @#%%# po jednej stronie, wiec przestan juz podskakiwac i udawac luzaka bo jestes kim jestes i lepiej dla ciebie zeby nikt sie nie dowiedzial kim jestes.
Cytuj:
Wystawcie nowo przyjetych , graja lepiej i moze nie maja zlych wspomnien ( w koncu to dzieki mnie sa w SPQR ).
- dzieki za rade a "nowi" sa ci na pewno wdzieczni- starzy tez
Cytuj:
i cos na temat: bardzo mi sie podobaja te podzialy na pary klanowe, zwlaszcza polaczenie WA z FS
- taaa- w koncu cos na temat tylko jesli ktos nie wie (tzn.-nie kuma bo jest tepy) to caly ten post to na razie tylko propozycja i dopiero jak sie dogadaja CL klanow bedzie mozna mowic o konkretach- wec przestan sie nabijac ze ktos ma pomysl i chce cos na tej scenie robic bo przez "takich" juz pare fajnych pomyslow padlo.
Sry reszte za wywlekanie spraw nie zwiazanych z tematem.