Teraz jest 9 kwi 2025, 02:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 00:51 
Moderator forum

FranticPL napisał(a):
Ja SSR zycze jak najlepiej - jak cos to walcie do mnie - ugadamy jakiegos spara, trening etc .

Postawa godna pochwały :D. Ze swojej strony dodam: w dobrych klanach często nie ma miejsca w składzie dla słabszych graczy, a ci pewnie też by chcieli się pobawić w drużynie, na prawdziwym meczu.
GL SSR - mam nadzieje że wam się uda zbudowac grupe zdolną do walki z europejskimi klanami.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 16:05 

Dziękuje wszystkim którzy tak nas 'ciepło' przyjeli.Nasz klan nie ma nic wspólnego oprócz przypadkowej nazwy

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 16:43 

Dlaczego nikt tu nie lubi nowych :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 16:45 

Bo się wytworzyła grupa trzymająca władzę ;)

nie to tylko joke, wcale tak nie myślę :)

PostNapisane: 13 cze 2004, 16:49 

NosekzKoszalina napisał(a):
4.Po co nowy klan na scenie?

no teraz to zadałes inteligentne pytanie jak chca zakładac to niech zakładaja

PostNapisane: 13 cze 2004, 16:51 

p3cz3k napisał(a):
NosekzKoszalina napisał(a):
4.Po co nowy klan na scenie?

no teraz to zadałes inteligentne pytanie jak chca zakładac to niech zakładaja

Właśnie komu to przeszkadza, i tak jest już bardzo mało poksich klanów kótre grają BF1942. Nawet dobrze jak jeden więcej będzie :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 17:58 

Witam wszystkich graczy jestem =[^*SSR*^]=*CL* Yaro =[^PFC^]= jak widać jestem Cl'em clanu SSR. Dziękuje bardzo wszystkim którzy z chęcią przyjmują nowy clan. Widze że bardzo często jest zadawane pytanie "Po co nowy clan??" otóż zauważcie że w Medal of Honor gra 136 clanów. Początkowo zakładałem ze znajomymi taką grupkę i galiśmy w Medal of Honor: Allied Assault. Ale mam jeszcze kolegę w klasie [Mk_Defendera] który gra w Battlefielda 1942 Więc dałem mu rangę vCL i został dowódcą dyvizji Battlefield. Zakładam tą Dyvizję dlatego że jest za mało polskich clanów grających w BF'a. W planach clanu jest jeszcze założenie dyvizji Call of Duty i jeżeli dobrze się wszystko ułoży to kolejnej dyvizji America's Army. Ale to tylko plany niewiadomo jak się wszystko ułoży Rekrutacje prosze zgłaszać na e mail clanowy ssr_clan@vp.pl prosze niezgłaszać rekrutacji na GG. W e mailu prosze napisać swój Wiek, Miejscowość zamieszkania, nr GG i Nick pod którym się gra.
Pozdrowienia od sqadu clanu =[^*SSR*^]=

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 19:15 

o fajnie wyglada dość sympatycznie ale mam nadzieje, że będą jacyś sadyści ............znaczy to jestem chętny ale dopiero jak sie wakacje zaczna musze format c: :evil:

ps. to ktos jeszcze gra w MOHAA myślałem, że ta scena dawno umarła i odrodziła sie ale w CoD :?: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 20:33 

Ale nazwa tak jakoś mi nie leży. Byłem przy zakładaniu Immediate Response Squad jak i wymyślaniu tej nazwy. Nazywajac nowy klan Siły Szybkiego Reagowania to tak samo jak by ktos teraz jeszcze stworzył nowy klan o nazwie "Wszyscy Johnny Walker" czy "Nieznani Wojownicy" aka UKF - Unknown fighters.

Ale zawsze łatwiej jest przetłumaczyc niż wymyśleć coś nowego.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 20:54 

Nie jestem w klanie SSR od początku ale myślę że twórca tego klanu wogóle nie myślał o tym co znaczy IRS tylko chciał wymyslić nazwę dla klanu i tyle-a to że wy o tym mówicie wynika tylko z tego że chcecie znaleźć coś na ten klan i się ponabijać :(
Według mnie zamiast mówienia że nazwa została ściągnięta od pewnego wspaniałego klanu-powinniście napisać nam co mamy robić aby grać dobrze by ten klan nie upadł.Mam nadzieję że jeśli powstanie kolejny klan nie będziecie doczepiać sie do niego. :D
Nie wszyscy są przeciwko nam więc dziękuję tym którym nie przeszkadza nasz klan i życzą nam dobrze .Jeszcze raz dzięki!!! :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 21:02 

Zulus napisał(a):
Ale nazwa tak jakoś mi nie leży. Byłem przy zakładaniu Immediate Response Squad jak i wymyślaniu tej nazwy. Nazywajac nowy klan Siły Szybkiego Reagowania to tak samo jak by ktos teraz jeszcze stworzył nowy klan o nazwie "Wszyscy Johnny Walker" czy "Nieznani Wojownicy" aka UKF - Unknown fighters.

Ale zawsze łatwiej jest przetłumaczyc niż wymyśleć coś nowego.

Spoko, Zulus :wink: . SSR nie jest reaktywacją IRS, btw: IRS (Immediatly Response Sqad) to Siły Natychmiastowej Reakcji, a to różni się od Sił Szybkiego Reagowania. :) Poza tym, klan został założony przez osobę, która ma więcej wspólnego z MohAA niż z Bf'em, więc ów osoba mogła nie znać nazw klanów grajacych na poslkiej scenie. Jeśli nazwa IRS rani twoje uczucia i przypomina stare, dobre czasy FS i Anarchy 69 to ... musisz to jakos przeboleć. :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 21:49 
Oldboy Battlefield.pl

sily natychmiastowego reagowania...
i nazwe podalem ja :P na wzor dawnego klanu Action Quake2 - IRS :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 21:49 

Moglibyśmy długo polemizować czy IRS był wspaniałym klanem, ale jesli według Ciebie Grigorij był, to dzięki za miłe słowa, a co do przebolenia , to nie w tym sprawa, mnie to naprawde nie boli, wypowiedziałem tylko swoje zdanie. Na pewno nie jest moja intencją wypowiadania się na temat "po co nowy klan" itp, mnie to naprawde rybka, według mnie każdy nowy klan na scenie wnosi coś nowego i dlatego zawsze robi sie ciekawiej.
Więc akurat w tej kwestii zupełnie nie zrozumiałes moich intencji Grigorij. Ja z nikogo się tu nie nabijam. Nie każdy na tym forum szuka zaczepki, a z drugiej strony głupio się bać czegoś powiedzieć bo istnieje szansa że mnie ktoś zle zrozumie.

Siła z Wami.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 21:51 

Zulus napisał(a):
Moglibyśmy długo polemizować czy IRS był wspaniałym klanem, ale jesli według Ciebie Grigorij był, to dzięki za miłe słowa, a co do przebolenia , to nie w tym sprawa, mnie to naprawde nie boli, wypowiedziałem tylko swoje zdanie. Na pewno nie jest moja intencją wypowiadania się na temat "po co nowy klan" itp, mnie to naprawde rybka, według mnie każdy nowy klan na scenie wnosi coś nowego i dlatego zawsze robi sie ciekawiej.
Więc akurat w tej kwestii zupełnie nie zrozumiałes moich intencji Grigorij. Ja z nikogo się tu nie nabijam. Nie każdy na tym forum szuka zaczepki, a z drugiej strony głupio się bać czegoś powiedzieć bo istnieje szansa że mnie ktoś zle zrozumie.

Siła z Wami.

Niech moc będzie z tobą - aBe, ty coś o tym wiesz :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2004, 21:59 
Moderator forum

Po pierwsze - witam świeże mięcho na polu bitwy. Wielu sukcesów, nie koniecznie w CB ;)
Po drugie - co to za idiotyczne teksty z "dupnymi klanami"? To dobrze, że scena się rozrasta. Nowych graczy przecież przybywa - w czym więc problem? Trzeba im życzyć powodzenia, wielu treningów oraz zgrania. All :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2