Teraz jest 9 kwi 2025, 02:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 00:02 
Oldboy Battlefield.pl

eee to sie zbanuje i bedzie spokoj...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 00:57 
Moderator forum

Nie czujecie klimatu :) W końcu Hun to Hun - może nie Atylla, ale zawsze :D. Fajnie że sa nowe klany - pytanie tylko czy jest szansa że rozegraja jakiś mecz z kimkolwiek, kiedykolwiek...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 01:08 

BUeeueeaeeuee. Kropka.

Zakładam klan -=Chu*=- W"ó"jcio sam ciem potrzebujem.
Robimy bardzom zlorzone tattkyki napzyklad jedna grópa leci po flage a dróga czeka i dalej leci terz po wlage tzecią. Albo z wykozystaniem smigilowca terz mamy - jedna grópa bieze hułeja i leci po flage a druga grópa bierze terz hułeja i leci na czyciom flage.
TymKil barrzo wskazany

Ps. Dlaczego nie ma zadnego info o tym klanie?! Duchy czy coś?

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 01:13 

ehh - ledwo czlowiek zalozy klan i juz mu taktyki kradna - wsydz sie pan panie Mastah Killah :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 07:14 

sam zem je wymyslił! TO oni mi ukradi! Widzialem ich jak ją uskuteczniają na serwerach!

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 12:20 
Moderator forum

Jak ty, skoro PRGK-V tak gra. ZŁODZIEJE :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 12:37 
Moderator forum

Jasna cholera, zaraz miesko poleci i w morde ktoś dostanie...:D
coraz ciekawiej, coraz ciekawiej Panowie :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2004, 13:08 

Kuna fak, ale chyba nie stosujecie taktyki pt. "tenks bejz rejping end kemping"? Bo jezeli tak to widac ktory z was o zlodziej

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2004, 16:53 

Nie rozumiem dlaczego niektórym z was nie podoba się tworzenie nowych klanów? To zupełnie naturalne, że wielu graczy pragnie skosztować gry klanowej, jakże odmiennej od standardowej rozgrywki. A pomysł dołączania do już istniejących ekip, zamiast tworzenia nowych, jest według mnie żałosny. Przecież oczywistym jest fakt, iż przeciętny gracz nigdy nie zdoła dostać się do klanu złożonego z ludzi, którzy gniją nocami nad Battlefieldem. Niektórzy mogliby zariposotować, iż te klany nie mają szansy zaistnieć w Europie, czy choćby w Polsce. Ludzie obudźcie się, Battlefield to tylko gra komputerowa, dla wielu jedna z kilkunastu form spędzania wolnego czasu i właśnie dla takich ludzi powstają nowe klany, dla zwykłej niezobowiązującej zabawy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2004, 17:06 
Moderator forum

Zgadza się. Ogólnie. Tylko że czasem osoby wstępujące do klanu mogą różnie definiować "zabawe". Poza tym zabawa zaczyna się przy starciu z innym klanem, co chyba rozumiesz. A do tego trzeba troche przećwiczenia, taktyki, zrozumienia. Bez poświęconego czasu to sie raczej nie uda.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2004, 17:22 

Scorpion napisał(a):
Nie rozumiem dlaczego niektórym z was nie podoba się tworzenie nowych klanów? To zupełnie naturalne, że wielu graczy pragnie skosztować gry klanowej, jakże odmiennej od standardowej rozgrywki. A pomysł dołączania do już istniejących ekip, zamiast tworzenia nowych, jest według mnie żałosny. Przecież oczywistym jest fakt, iż przeciętny gracz nigdy nie zdoła dostać się do klanu złożonego z ludzi, którzy gniją nocami nad Battlefieldem. Niektórzy mogliby zariposotować, iż te klany nie mają szansy zaistnieć w Europie, czy choćby w Polsce. Ludzie obudźcie się, Battlefield to tylko gra komputerowa, dla wielu jedna z kilkunastu form spędzania wolnego czasu i właśnie dla takich ludzi powstają nowe klany, dla zwykłej niezobowiązującej zabawy.

Nie o to chodzi.
Powstaly w mniej wiecej podobnym czasie az 3 nowe klany ,plus 3C ,ale ono rekrutuje tylko graczy doswiadczonych wiec skupmy sie na HuN, SSR i PPS. Na scenie jest malo ludzi , badzmy szczerzy - ci lepsi juz dawno graja w jakis klanach a nawet mozna zaryzykowac stwierdzenie ze w klanach nie graja ci co nie chca albo maja wybitne usposobienie. Tych dobrze grajacych i normalnych graczy jest znikomy procent. Teraz zalozmy sytuacje ze jest ich powiedzmy 20. Wiadomo 3 klany , co najmniej z 15 osob w kazdy , razem 45. Nie ma sily zeby starczylo personelu dla kazdej formacji . Reszte zalogi trzeba czyms wypelnic ,a wiadomo na kogo trafic najlatwiej. I okazuje sie ze te klany biora pierwszych lepszych osobnikow z tak zwanej lapanki. Sceny z serwerow gdzie wystarczylo ze jedna runde zagrales na plusie i juz miales oferte grania w klanie ,widzial chyba kazdy. I na skutek takiej sytuacji , kazdy z powstalych klanow dostal przynajmniej paru takich partyzantow. Obnizaja oni range klanu (ktorej jeszcze nie ma) i wywoluja negatywne emocje u innych (tak jak niejaki D. z HuN). Moje zdanie jest takie ze to nie ma sensu. Nie ma sensu robic czegos tylko po to zeby bylo. Stworzyc z tego jeden mocny klan - tak! , ale nie 3 odpadki ktore prawopodobnie (czego nie zycze) tak samo szybko jak sie pojawily to znikna ze sceny.
Takie jest moje skromne zdanie.
Moze nie mam racji ,ale ja wychodze z zalozenia ze nie liczy sie ilosc ale jakosc.

Pozdrawiam i zycze powodzenia!

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2004, 17:46 

Tak, Legion. SSR ma sie dobrze, narazie nic nie wskazuje na rozpad klanu. Co do nowych klanów: racja, w wiekszości jest to łapanka, ale jak ma być inaczej? Jak zaczynało SPQR, jak zaczynało ejw? Czy byli to ludzie, ktorzy od razu wymiatali? - nie! Szkolili sie przez długi czas i my też będziemy powiększać swoje umiejętności.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2004, 17:59 

wiechol napisał(a):
Tak, Legion. SSR ma sie dobrze, narazie nic nie wskazuje na rozpad klanu. Co do nowych klanów: racja, w wiekszości jest to łapanka, ale jak ma być inaczej? Jak zaczynało SPQR, jak zaczynało ejw? Czy byli to ludzie, ktorzy od razu wymiatali? - nie! Szkolili sie przez długi czas i my też będziemy powiększać swoje umiejętności.

Tego ja zaczynal SPQR i ejw to nie wiem i podejrzewam ze Ty tak samo , wiec odstawy to na bok.
Nie zrozumiales mnie. Mi nie chodzi o poziom skillowy graczy , bo wiadomo ze nic od razu i trzeba troche czasu poswiecic aby moc godnie sie prezentowac na koncowym zestawieni na serwerze.
Chodzi mi o poziom ,powiedzmy inteligencji , ludzi ktorzy zostaja przyjeci.
Chodzi mi o to jak sie zachowuja na serwerach , co prezentuja swoim zachowaniem itd. I z tym jest wlasnie nie najlepiej.

A wierz mi ze to nie jest lapanka. Zaufaj mi i uwierz ze to nie jest taki hop-siup.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2004, 18:08 

Legion napisał(a):
wiechol napisał(a):

Tego ja zaczynal SPQR i ejw to nie wiem i podejrzewam ze Ty tak samo , wiec odstawy to na bok.
Nie zrozumiales mnie. Mi nie chodzi o poziom skillowy graczy , bo wiadomo ze nic od razu i trzeba troche czasu poswiecic aby moc godnie sie prezentowac na koncowym zestawieni na serwerze.
Chodzi mi o poziom ,powiedzmy inteligencji , ludzi ktorzy zostaja przyjeci.
Chodzi mi o to jak sie zachowuja na serwerach , co prezentuja swoim zachowaniem itd. I z tym jest wlasnie nie najlepiej.

A wierz mi ze to nie jest lapanka. Zaufaj mi i uwierz ze to nie jest taki hop-siup.

Hop siup, zmiana dup, tak? :) . Masz rację, nie wiem, ale orłami napewno nie byli. Co do poziomu inteligęcji nie chcę sie wypowiadać - zawsze znajdzie sie jakas wpadka :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2004, 18:53 
Moderator forum

Nieważne... jakbyście potrzebowali jakiś serwer na treningi, to o ile nie będzie to kolidować z planami PRGK, to wystarczy poprosić, a udostępnię i zamknę dla was Blue4U. I trzymam kciuki, a może wyrośnie z was porządny klan ?

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2