Teraz jest 9 kwi 2025, 01:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 16:57 

Mayek napisał(a):
Chcialem tylko powiedziec, ze pomimo coraz wiekszej ilosci calkowicie nieodpowiedzialnych graczy na polskich serwerach (vide 19.90 zl),

Ja teraz gram na 39.90 i nie uważam się jednak za nieodpowiedzialnego ;).
Mayek napisał(a):
to i tak scena BF-42 ma swoj klimat, zachowuje go, i mam nadzieje ze bedzie go zachowywac conajmniej przez rok jeszcze :)

Którego brakuje Vietnamowi (a fe cukierkowość)
Mayek napisał(a):
Forum jest uzupelnieniem sceny, nie jej trzonem. Podstawa jest sama gra, i caly czas nia bedzie.

Niektórzy o tym zapominają....

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 17:11 

cos ostatnio tez widze jakies Trolle za 20 złotych tworza topy ze mają problem z grą

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 17:20 

Czasami jak jest jakiś noob to nie łapie się w nowo poznawanej grze. Więc tak jak Mayek napisał o kaganku - trzeba im pomóc, aby czemprendzej ruszyli w bój. Ciekawe czy ty byś miał cierpliwość, jakby ci nagle jakiś psikus wyskoczył? :P ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 22:24 

Werminator napisał(a):
Heh, ja tam się mogę dołączyć - ale co to da? :roll: Jedni są mocni w gębie i piszą na forum, a drudzy lubią "czyny" - tych spotyka się na serverach. Pamiętam dobrze, jak Dowodce_Pawla wyzywało się od obrońców trolli i wcale się nie dziwię, że przystopował - wcześniej była taka kiepska atmosfera, że jego samego okrzyknęli by trollem :roll:

Wiechol - mi osobiscie sie wydaje ze to nie chodzilo tylko o sama obrone ,ale o cala otoczke tego. "Obronca trolli" - tu chyba nie chodzi o to zeby bronic kazdego trolla ,tylko wylapac tych inteligentynych ale nowych i popelnijacych gafy. Ich da sie "wychowac" i sprowadzic na normlny tor. trolli nalezy natychmiast odrzucic.

Moim zdaniem potrzebna jest alternatywna strona ,ale tylko dla vietnama.
Te gry juz oddalily sie od siebie i oddala sie jeszcze bardziej,dlatego ja bym ich nie laczyl.

A co do nowych ,to zauwazylem ciekawa rzecz. Otoz teraz kazdy chce nalezec do klanu ,ewentualnie go zalozyc. Rozwalila mnie dzisiejsza rozmowa na serwerze z niejakim Mateuszem ktory koniecznie chcial do klanu bo on "nie gra w to od wczoraj, ale od calego miecha!". Potem dodal ze on moze stawiac serwery bo przez LAN w inne gry byl serwerem i dzialalo ok.
A opcji szukaj naprawde warto uzywac. Mnie nie dziwi frustracja gdy po raz kolejny jakis osobnik woli komus zawrocic dupe anizeli samemu ruszyc sie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 22:34 

Nie chcę się wypowiadać na temat trolli :P . Mnie nie rusza to, jeśli ktoś ochrzani nowego, ja staram się im pomagać i tyle. I jeszcze jedna sprawa? - mam pęknięte dwie płytki Battlefield'a. Jeśli kupię sobię taką grę za 39.90 PLN to też będę nOOb'em? Ludzie, nie przesadzajmy, że ci, którzy kupili grę za 19.90 PLN są bleee i można ich odrzucić. Dobrymi przykładami są np. Halina Gwiazda lub Zbawca :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 23:19 

Legion napisał(a):
tu chyba nie chodzi o to zeby bronic kazdego trolla ,tylko wylapac tych inteligentynych ale nowych i popelnijacych gafy. Ich da sie "wychowac" i sprowadzic na normlny tor. trolli nalezy natychmiast odrzucic.

hmmm skąd ja to znam :)

z autopsji ; )

EDIT
Werminator pochlebiasz mi :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 23:26 
Moderator forum

Legion napisał(a):
Ich da sie "wychowac" i sprowadzic na normlny tor.

Chyba troll? Wybaczcie - nie mogłem się powstrzymać :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, 00:15 

ja powiem tyle - scena to nie jest tylko forum... to tez nie jest tak, ze nie mamy juz o czym ze soba gadac, wiec nie piszemy nic na forum - wiekszosc z nas ma poprostu dosc czytania i tym samym - jak sie otwiera klape od barki, albo gdzie jest lodz podwodna... czy tez czytania o tym, jak to powstaje nowy klan (raz na tydzien jeden, tylko jakos ich hmm nigdzie nie widac) - a sena wg. mnie ma sie bardzo dobrze, czego najlepszym przykladem bylo lanparty, ktore bylo zdecydowanie lepsze (pomijac wzgledy techniczne, rulesy etc.) od poprzedniego - gdzie sie wszyscy integrowali przy piwku razem, gdzie byla wspaniala atmosfera, ktorej nie da sie zapomniec... gdzie jakos nie potrafilem znalezc tych wszystkich wad wymienionych przez wszystkich przedmowcow... wg. mojej opini i mam nadziej, ze opinni czesci osob - scena ma sie dobrze... a przynajmniej jej spora czesc..

PS. Co do kampienia w bazie i locka - w vietnamie nie ma takiego pojecia - to jest normlana taktyka i nie mozna zarzucac komus, ze jest to lame... tak poprostu nalezy grac...

PS2: Proponuje, aby "Parasole EJW" czy tez jakie tam byly inne nazwy uznac, za oficjalne miejsce spotkan sceny w okresie wakacyjnym i wskrzesic tradycje naszych warszawskich spotkan :P

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, 01:22 

Mayek napisał(a):
Wystarczy zebrac sie wieczorkiem w gronie sympatykow tej gry i sie bardzo przyjemnie gra.

Ta jest. Dzisiaj od 23:30 - 1:00 na Asterze i na Bulge zebralo sie paru emerytow (np. Pepsee), paru znanych i mniej znanych graczy i zajefajnie sie gralo.

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, 01:43 
Moderator forum

CloneTrooper napisał(a):
Mayek napisał(a):
Wystarczy zebrac sie wieczorkiem w gronie sympatykow tej gry i sie bardzo przyjemnie gra.

Ta jest. Dzisiaj od 23:30 - 1:00 na Asterze i na Bulge zebralo sie paru emerytow (np. Pepsee), paru znanych i mniej znanych graczy i zajefajnie sie gralo.
A potem jeszcze było Battleaxe z paroma naprawde fajnymi dogfightami. :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, 03:52 

Ja tam na tym forum jestem od samego początku,a dokładnie od dema BF194(fakt,wcześniej miałem innego nicka ale tą kwestie możemy pominąć :lol: ).Co do sceny to nie uważam żeby całokształt sceny oddawało forum lub też polska strona o BF1942,BF:V,w końcu pewnie znacza część polskich graczy nie wie że takowy serwis istnieje,nie czyta forum lub też gra tylko i wyłącznie na zagranicznych serwerach.

Moim zdaniem podział sceny będzie widoczny dopiero po ukazaniu sie BF2,który w co nie wątpie wprowadzi wiele zamieszania.Wiadomo jak chce sie być bardzo dobrym graczem w jedną gre to trzeba spędzać jak najwiecej czasu grając w nią,wtedy BF1942 i BF:V zejdą na drugi plan,zresztą wychodze z założenia że co za dużo to nie zdrowo. 8)

Aha mam nadzieje że BF2 będzie godnym następcą BF:V i że nie zrobia z niego gniota bo EA z BF'a powoli robi komercyjną dziw**(Sorka za określenie ale inaczej tego ująć nie można).

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, 10:38 

Masz całkowitą rację co do 'określenia'. Poczuli żyłę złota i ciągną nie dbając o subkulturę beefa. :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, 10:45 

bcj napisał(a):
PS2: Proponuje, aby "Parasole EJW" czy tez jakie tam byly inne nazwy uznac, za oficjalne miejsce spotkan sceny w okresie wakacyjnym i wskrzesic tradycje naszych warszawskich spotkan :P

Jak będziesz wracał taxi to zawsze ;> Bo dojazd nocnymi mam z dupy że hej :?

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, 11:18 

Gorefest napisał(a):
bcj napisał(a):

Jak będziesz wracał taxi to zawsze ;> Bo dojazd nocnymi mam z dupy że hej :?

no na moja wies tylko tak si eda powrocic w nocy :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 00:51 
Moderator forum

sirPandora napisał(a):
Forum pada od czasu pojawienia się zjebanego Vietnama,

Się chyba po raz drugi w "mej karierze" muszę z Pandorą zgodzić :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2