Teraz jest 6 kwi 2025, 22:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 17:16 

Może ktoś sprecyzować zasady panujące na tymże serwerze? Wcześniej EST poinformował mnie że można latać samolotami,zabronione jest bombardowanie. Potem ktoś wymyślił że nie można desantować się z miną na czołg. Przed chwilą dostałem bana za wylądowanie w bazie wroga ;/ Więc jak to jest? Może poprosić po prostu CloneTroopera czy kogokolwiek kto zna się na Battlecrafcie by usunął te dwa cholerne samoloty i nie będzie problemu? Bo na takich umowach to można źle wyjść jak widać.. :?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 17:25 

Bana nie masz co do latania to chyba ci tłumaczyłem ze polatać mozesz sobie ale nie desantu sie w bazie wroga ani nie atakuj czołgów a ty i tak swoje a wiec nie dziw się ze dostałeś bana tymbardzie ze wszendzie pisze że latanie bedzie karane. A co do mapy jak ktos ją przerobi i wywali samoloty podmienie ja na serwie moze doda coś za to jakieś budynki

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 22:22 

Po pierwsze primo:
bez problemu moge wykasowac samoloty na uberdeen, jeepy tez?

Po drugie primo:
Ej mam propozycje, wstrzymajmy sie z 2-3 dni ze zmianą tej mapki na serwerze. Ja znajde kilka mapek, ewentualnie pokasuje z niektorych samoloty i zrobimy mappacka do tego serwera co?

Np. mam pomysl zeby uzyc mapki z konkursu EA (Kasserine) po skasowaniu samolotow.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 22:43 
Oldboy Battlefield.pl

ech... nie robmy dziwolagow z map... niedosc ze chcecie posciagac mapy czyjes, nieznane to jeszcze przeedytowac je - (macie zgode autora?)
clone.. poprostu zrob mape kursk jeszcze raz 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 22:49 

CloneTrooper napisał(a):
jeepy tez?

Nieee, błagam, jak będziesz przerabiał to jeepy oszczędź! Chociaż jeden dla mnie zarezerwuj :wink:.
Walka czołgów, między którymi jeżdżą jeepy coś dodaje do gry. Fajnie jest jechać zygzakiem między czołgami i przeżyć :). Tego mi na Aberdeen brakuje.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 23:24 

Okota nie rob sie swietoszkiem. Nie mam zamariu podpisywac sie pod mapami, ze to moje. To ze mapy beda "zywe" dzieki nam to chyba jest plus. Widziales mape Operation Barbarossa? czy Battle for Bastogne? pewnie nie. Moglbys je zobaczyc, a autor jesli je spotka moze sie tylko cieszyc :). To cos jak modinfantry, co w tym zlego ze zrobimy modtank ;).

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 23:33 

Ok, narazie wstrzymuje sie z pracami modyfikacyjnymi, bo moze jest wiecej osob z pogladami Okoty. Jakie jest zdanie pozostalych graczy na ten temat?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 23:41 
Moderator forum

Moje poglądy są zgodne z poglądami ClooneTroopera. Róbmy czołgowy mappack. Dwie zasady
:arrow: bez samolotów
:arrow: minimum 4 tanki po każdej stronie.

i już...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2004, 23:49 

Clone wreszcie masz jakies zajecie :) do roboty leniu patentowany :P
btw pomysl gicio tylko nie wiem czy serw wytrzyma inwazje tankow :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 12:32 

Clone rob, rob :) swietny pomysl :]

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 12:52 

:shock: A tobie co Okota? Moze sam sie ruszysz i cos zrobisz a nie negujesz pomysły i co gorsza prace innych.

Rób Clone.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 12:54 
Moderator forum

Do dzieła Clone...Okota smucisz :)
Taki mappack czolgowy sie przyda kazdemu, a sadze ze wiele osob z przyjemnoscia pojezdzi bez "asysty" samolotow :-)

Pozatym skoro mamy możliwosci technicze to nalezy je wykorzystac i stawiac tank mapy ....a nie szukac dodatkowej dziury w calym !

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 13:12 

COW napisał(a):
:shock: A tobie co Okota?

Nie przejmuj sie nim.Jemu zawsze "coś". :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 13:19 
Moderator forum

#1. Okota smuci jak zawsze. Nie słuchaj go za dużo jeżeli chcesz czerpac radość z życia. :wink: :wink:
#2. Jeżeli nie chcecie pakować się w czyjeś prawa autorskie można przeedytować istniejące mapy. Na przykład na Kursku wywalić lataczy, dodać w bazach po 2 czołgi i po 2 PaK-i (do obrony bazy przed lockami). Wywalić zamienić samoloty na czołgi na Kharkowie, El Al i Ghazali. To by było coś - El Al z 8 czołgami na strone. Można także dać szanse wielbicielom Japońskiego złomu i na Guanalcanal zamienić samoloty na czołgi. Ważne IMHO by zmian nie było za wiele - mapy te same, jedynie sprzęt inny. Oszczędziłoby to Clonowi pracy. Możnaby te mapy inaczej ponazywać - były mapy "UN" (UN_BERLIN na przykład) te byłyby na przykład "TB" (Tank Battles - TB_Ghazala). Potem po przerobieniu ich zrobiłoby się zbiorczego mappacka (takiego, co sam by się właściwie rozpakowywał) i umieściło gdzieś na FTP. Jeżeli szybko by to zrobić - byłaby szansa zgrać tę akcję z ladderem Czołgowym w CB - może by któraś z nich do niego weszła?

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 13:24 

Clone znajdz jakies mapki zrobione efektowanie (ładne tereny, texturki itp) najlepiej jakies zwycięzkie z konkursów zagranicznych wiem, że były takowe i z nich zrób przeróbki czołgowe. I koniecznie jakieś mapy zimowe. Zerknij tu na tą zimówkę http://bf.filefront.com/file/4_Maps_4_T ... Pack;18768 i tu kolejna http://bf.filefront.com/file/Bastogne;21947

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2