Teraz jest 9 kwi 2025, 05:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 19:54 

Takty sami ukladali, ale troche im dalismy naszych uwag, ale chlopaki bardzo duzo sami zrobili.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 21:17 

Slaj napisał(a):
Nabija sie z czyjej twarzy a sam pewnie niema lepszej... :roll:

ja sie z niczyjej nienabijam :roll: ,
prywatnie moge ci powiedzieć że mam ładną buśke :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 21:55 
Oldboy Battlefield.pl

z mej strony powiem tyle cubituss jesli beda sie obrazac w odpowiedziach ludzie to bede im te wypowiedzi kasowal/edytowal, a jesli bedzie ich w tremacia coraz wiecej to bede go zamykal.
czemu? zastanow sie ok?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 22:11 

.......ale okota....nam to odpowiada. Podejrzewam ze zarowno obrazającym jak i obrażanym :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 22:24 
Oldboy Battlefield.pl

moze i wam odpowiada ale ja to widze inaczej po ilosci raportowanych postow a maillboxie i zgloszen na gg...
ale ponoc punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 22:41 

Clone - spoko - nic wielkiego sie nie stało. Pepe ma swoje zdanie - tego mu nie mozesz zabronic.

Koledzy moi drodzy - ja was ładnie prosze - przestancie sie w koncu jechac bo to sie nudne robi. Ja wiem - moderatorzy to zli i niedobrzy ludzie ktorzy są tylko po to zeby zatruwac zycie...Ale jezeli chcecie zeby moderator przestał moderowac - spoko...po paru dniach wam sie znudzi czytanie ********* typu " prosze o seriala".
Aha - te wasze avatary obrazają ludzi - więc ładnie poprosze - ZMIENCIE

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 23:18 

No dobra nie mowie tu o całkowitym braku moderowania. Niech (proszę) tylko trochę popuszczą.... więcej luzu.

Okota domyślam się że się skarżą(bo chyba o to chodzi?), ale czy zawsze musisz reagowac?
Co do twojego moderowania to nie uwazasz ze za bardzo wykorzystujesz swoją pozycję admina? Często jest tak ze jak ktoś zaczyna jezdzic po twojej osobie to zamykasz temat, ale z lubością obrażasz innych...
No hard feelings oczywiscie i nothing personal...

Cytuj:
Aha - te wasze avatary obrazają ludzi - więc ładnie poprosze - ZMIENCIE

Jeżeli chodzi o mnie, a pewnie chodzi, to niech Xena da tylko znak jeżeli go uraźiłem - zmienie. Avatarek nie mial na celu obrażania nikogo :(

Cytuj:
poko...po paru dniach wam sie znudzi czytanie ********* typu " prosze o seriala"

Śmiem wątpić... :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 23:49 

el_piocho napisał(a):
p.s ze jest obrzydliwy to moje prywatne zdanie a że jest za duzy to już twój problem

Trafne spostrzeżenie.

Oczywiście podtrzymuję to co napisałem w pierwszym poście. Dodam tylko, że każdy ma prawo na czymś, czego nazwa posiada przymiotnik "publiczne" pisać swoje pozytywne/negatywne wypowiedzi. Nie można robić tego w sposób jedynie wulgarny, ale jest to sprawa umowna, za którą pewnie bym się i tak nie opowiadał.

Zgadzając się z przedmówcą chciałem dodać, że przecież forum jest dla LUDZI/GRACZY a nie dla ADMINÓW. Co więcej; co za tym idzie; Admini są dla graczy.

Dlatego kogokolwiek nazywam dzieckiem, bo nie potrafi tego zrozumieć tej prostej zależności.

Nikogo nie chcę w ten sposób obrażać, bo ADMIN to jest skomplikowana i trudna praca, wymagająca wiedzy itd. Ale wedle powyższych, niektórych opinni słowo ADMIN na tym forum zyskał zbyt duże znaczenie. A to jest trochę bez sensu.

Reasumując: forum nie mogłoby istnieć bez jednych ani drugich, więc niech ani jedni ani drudzy nie wybijają się ponad swoje obowiązki/przywileje.

Ostatnio edytowano 2 sie 2004, 18:29 przez mcmt, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 00:07 
Moderator forum

Zaatakowales mnie personalnie mcmt wiedz czemu nie odpowiadasz na moj post tylko Piocho? Nie potrafisz dyskutowac? Czy brak ci argumentow? A moze zrobic ankiete kto sie z toba zgadza a kto nie?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 00:14 
Moderator forum

Ten awatar mnie nie zbytnio nie rusza - gorsze rzeczy jusz widywałem (także i na tym forum). Jestem wręcz deko zaskoczony, że ktoś go przerobił. Mnie by się nie chciało. Anyway - nie mam nic przeciwko - sam kiedyś miałem podobnie przerobiony właśnie ten awatar.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 00:23 

No więc dzięki, własciwie to chwilami zastanawiałem się jak zareagujesz :)
Ale miło ze bana nie dostałem.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 00:25 

Ja też przyłanczam się to zdania Xeny mi ten avatar nie przeszkadza a zwłaszcza że niektórzy na tym forum nie będe wymieniał z jakiego klanu i kto dokładnie ale mają też avatary z jakimś paskudnymi mord***. Wiec nie rozumiem czemu MCMT miał by zmieniać avatar ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 01:17 
Moderator forum

Po pierwsze NIE POSZŁO o WYGLĄD avatarka (ja tylko prosze kolegów z SSR ładnie żeby zmienili :D), ale o jego wielkość. Poszło o zachowanie kolegi mcmt, które było poniżej krytyki. Koleś jest całe 10 dni na forum i juz wszystkich poucza i daje własną wykładnie jego działania. Szkoda że usunięto tamten temat, bo można by sobie zobaczyć jak to było. Co do tego co można a co nie można na publicznym forum, to praktyka kształtuje się pod wpływem społeczności a nie jakiegoś watażki który stwierdzi - tak jest git, liberum kur... veto, jedziem z grubej rury. To chyba nie jest ok?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 01:21 

Niedlugo dojdzie do tego, ze ktos z obecnej sceny BF1942 bedzie pouczal Wietnamcow i ex- 1942'owcow - do czego sluzy Sherman!! :lol:

I dodam tyle: Avatar swiadczy o tym jak jestescie postrzegani przez wspolgraczy i innych ludzi. Wole byc kojarzony z Cobra niz z powybijanymi mordami.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 01:57 

Hynol: Uznałem, że koleś "jest DENNY" na podstawie jego wypowiedzi. Nie tylko ja tak uważałem co z innych komentarzy wynikało. Nie będę rozgryzał o co poszło, bo nie o to chodzi. Ja uważam tak, ty uważasz inaczej, więc możecie ze sobą porozmawiać ;).

Apstrachując: Część ludzi też mnie akceptuje, a część uważa, że jestem denny, więc o co chodzi? :>.

Mogę tylko dodać, że śmieszy mnie to wszystko trochę. Za bardzo we wszystko wszyscy się angażujemy może?

Mój avatar ma się podobać przede wszystkim mnie i tak jest ;). Jeśli się z tym nie zgadzasz to... ;)

*jestem po wiskey, oblewam PRGK vs enclaveSE, normany będę jutro, albo nawet po jutrze :|

Ostatnio edytowano 2 sie 2004, 02:32 przez mcmt, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2