Teraz jest 9 kwi 2025, 06:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 11:54 
Moderator forum

No to dobrze a jakby taka sytuacja że ty 2 ludzi kontra czołg. I ten czołg nie dawał by wam przejmować flag i spokoju (może by kampił? :wink: ) i napewno by Cię zaczęło to denerwować :roll: A więc pomyśl że to dobrze że panuje taka zasada bo mi to przeszkada stanowczo utrudnia mi grę gdy jest czołg kontra mało ludu. A więc Stalkerze przemyśl to i powiedz samemu czy to nie dobry pomysł :?: :)

P.S. Tak samo dzieje się w BF'V.
Kurcze ale już wcześniej przede mną zjechali go fachowo :lol:
I tu z Holmanem się zgadzam :)

Ostatnio edytowano 18 sie 2004, 12:00 przez Piospi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 11:59 

Po raz trzeci musze się zgodzic z Holmanem :wink: . Większość chce bez czołgów, ty jesteś w mniejszości i musisz się podporządkować - to się nazywa tyrania większości i mi to pasuje, bo w tej większosci zazwyczaj jestem :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 12:10 

Dokładnie :lol: to co napisał Holman. Te zasady są odpowiednie i są praktycznie od początku istnienia sceny bf.pl, bo jak jest tylko 10 osób albo i mniej to nie ma sensu czolgiem ich masakrować chyba ze statsiarz jestes :lol: no ale co tu dużo mówić nie podporządkujesz sie= wylatujesz z serwa :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 12:17 

Hmmm a może by tak wogóle usunąć te linijki z czołgami z tych 2 mapek na serwie?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 12:38 

O! Dobry pomysł :) Taki polski Arcor... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 13:15 

Idz spać ... jak chcesz bana (moze banana co ?) to rób tak dalej ...

STFU !

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 13:33 

jesli chcesz sobie pojezdzic czolgami to wejdz sobie na aberdeen(tam raczej takiego zakazu nie ma :D )i nie rob problemow

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 14:28 

Sta1ker napisał(a):
Sory, ale to debilne jest. JA mam zmienic serwer bo CHCE grac czolgami? Nie sadzisz ze powinno byc na odwrot?

Odwróć jednak sytuacje. Jeśli na serwerze jest 5 osób ktore chce grać bez czołgów, wchodzisz ty na serwer i nie zgadzasz się (masz 1/6 głosu), to po prostu opuszczas serwer i szukasz z tankami. Dlaczego ty jednen masz narzucac pozostalej piątce gre z czołgami? Proste jak drut...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 15:03 

Wyłamując się totalnie, powiem, że zgadzam się ze Sta1kerem w 100 procentach. Jak słyszę "no tanks" to krew mnie zawsze zalewa, bo co mnie niby obchodzi, że jest 5 osób. 5 osób na Berlinie? No to 3 w czołgach, 2 na piechotę, proste. Jak ktoś chce grać bez czołgów, to niech je sobie wysadza, albo idzie na serwer z wyłączonymi czołgami.

Ode mnie nikt kicka za jazdę czołgiem nie dostanie, zacietrzewieni obrońcy "klymatu" już prędzej.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 15:11 
Moderator forum

Sta1ker napisał(a):
Ja mam propozycje:

Zalozcie sobie serwer "Berlin n stalingrad no tanks, madics, engeeiners, grenades" i tam sobie grajcie. Ale nie zmuszajcie kazdego do przyjecia waszych DEBILNYCH zasad.

Ja mam propozycje dla ciebie- załóż sobie serwer i graj na nim tylko mapki czołgowe. Ja wiem że fajnie się masakruje ludzi na Berlinie, statsy idą w góre itd. Jak tak kochasz czołgi to wejdź sobie na serwer czołgowy, zobaczymy czy będzie ci się podobać jazda czołgiem jak ci się Frantic z Clone'em do dupska dobiorą.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 15:15 

Hynol --> w grze BF1942 używa się pięciu klas i kilkunastu pojazdów. Czemu niby parę osób, które nie umieją sobie radzić z pojazdami, ma zmuszać kogokolwiek do stosowania się do innych założeń, niż defaultowe?

Żeby nie było - jak jest kilka osób i mam humor, i ktoś rzuca "bazooka only", to chętnie biegam z rurą. Ale nie odsądzam od czci i wiary, gdy ktoś mnie przy tym zbombarduje, bo gra to zakłada i tego właśnie od niej oczekuję.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 15:26 

Ja sie w pelni zgadzam z Clonem zalezy od cie bie i wojej kultury czy sie podporzadkujesz wiekszosci. A jezeli chcesz jezdzic czolgiem to nie ma sprawy przy 10 osobach na serwerze duzo nie pojezdzisz wystarczy jedna bazooka lub engi :D

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 16:15 
Moderator forum

Cubituss napisał(a):
Hynol --> w grze BF1942 używa się pięciu klas i kilkunastu pojazdów. Czemu niby parę osób, które nie umieją sobie radzić z pojazdami, ma zmuszać kogokolwiek do stosowania się do innych założeń, niż defaultowe?

Ja nie przepadam za grą "bez czegoś". Ale wiem że jak jest mało osbó na serwerze i w dodatku po jednej stronie są nie najlepsi gracze, to jeden koleś w t-34/85 może zrobić taką masakre że płakać się chce. Poza tym wiadomo że np. na Stalingradzie czołgi ustawione na dobrych pozycjach po prostu tworzą sytuacje przesrania dla drugiej strony. Z piechota jest ciekawiej. Na berlinie też IMHo gra się po prostu ciekawiej bez czołgów. A ja osobiście zawsze dostosowywuje się do większości na serwerze, bo mam wrażenie że skoro 1 tylko osoba chce grać z czołgami a 6 bez, to tak należy postępować.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 16:28 
Oldboy Battlefield.pl

reasumujac:
jesli wchodzisz na server z kilkoma osobami i od nich slyszysz ze graja bez czolgow to z czystej grzecznosci nie powinienes do takowego wlazic a napewno juz nie powinienes miec potem do nikogo pretensji ze cie wykopali/zbanowali
wiesz jest cos takiego jak kultura i netykieta
to ze tobie jednemu sie cos niepodoba nie znaczy ze powinno to byc zabronione dla innych
tu nie sa stany zjednoczone ameryki polnocnej! tu jeden nie wymusi na innych swej woli... no chyba ze jest w samoobronie...
zamykam ta bezsensowna i wielokrotnie walkowana kwestie..
jesli ktos ma cos do dodania - ale sensownego to prosze na gg (jak znowu zacznie dzialac) to otwoze i bedziecie mogli dopisac
zreszta to jest gra i najwazniejsza jest swietna zabawa... jesli 10 sie swietnie bawi a ty 11 nie to poprostu zmien server a nie rob burdelu!

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2004, 17:07 

Okota, to, że Tobie dyskusja się nie podoba, nie znaczy, że możesz ją zamykać w połowie. Otwieram.

Co do Twojej teorii, że "czystą grzecznością" jest słuchanie, że gra się bez czołgów, to się całkowicie i totalnie nie zgadzam. Czystą grzecznością jest granie wobec reguł gry, a nie grupy, która akurat ma jakąś małą umowę między sobą. Gdy Gore mnie aresztował (bo mieliśmy umowę, że do siebie nie strzelamy), to nie miałem pretensji o to, że ktoś inny mnie zabił.

Co do wymuszania swojej woli na innych: w tym wątku mamy właśnie przykład "jednego" (Ciebie), który wymusza swoją wolę (zamyka wątek) podczas gdy trwa dyskusja "większości" (reszty graczy). Opanuj się czasami.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2