Teraz jest 7 kwi 2025, 01:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 23:21 
Moderator forum

A to info dla SPQR i team enclave. Graliśmy wczoraj spara z Deadly Alliance. Przypadkiem. Z warbota się znaleźli. Battle of the Bulge. Otrzymali konkretny łomot, nie stawili żadnego oporu, nie zajęli jako axis wszystkich flag, rozwaliliśmy ich, gdy grali jako allied. Jedyne ich usprawiedliwienie, to że podczas drugiej rundy Bulga (grali allied) rozłączył się jeden, a później drugi. Pierwszą jednak grali w dziesięciu. Nie wiem, jakim cudem są na 19 miejscu w CB.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 23:31 
Moderator forum

EST_PL napisał(a):
A to info dla SPQR i team enclave. Graliśmy wczoraj spara z Deadly Alliance. Przypadkiem. Z warbota się znaleźli. Battle of the Bulge. Otrzymali konkretny łomot, nie stawili żadnego oporu, nie zajęli jako axis wszystkich flag, rozwaliliśmy ich, gdy grali jako allied. Jedyne ich usprawiedliwienie, to że podczas drugiej rundy Bulga (grali allied) rozłączył się jeden, a później drugi. Pierwszą jednak grali w dziesięciu. Nie wiem, jakim cudem są na 19 miejscu w CB.

Pocieszające :) Priorytetem teraz jest pokonać Obrazek soFragged (potężny przeciwnik z b.dobrymi skillowo graczami), Obrazek .START.Claypigeons BF1942 wydaje się być silny, ale dostali straszne baty od JGKeyweb i KsR, więc chyba są do pojechania. Nadal są szanse, że z grupy wyjdą 2 Obrazek Polskie klany, przy czym 1 na bank :-)

-= W imieniu Imperium Rzymskiego życzę wszystkim klanom biorącym udział w OC powodzenia! Przyda się ;) =-

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 23:42 

(21:15:27) (@[CB]stx) **Group C**
(21:15:30) (@[CB]stx) ----------------------------------------------------------
(21:15:32) (@[CB]stx) The Skunks in an Alliance of Mass Destruction
(21:15:35) (@[CB]stx) Freakproject
(21:15:38) (@[CB]stx) UnKnown Fighters
(21:15:40) (@[CB]stx) [89th] Infantry Division
(21:15:43) (@[CB]stx) DeathBeforeDisHonour
(21:15:45) (@[CB]stx) Pl.Rec.Gry.Komputerowe II
(21:15:48) (@[CB]stx) [SALTKRĺKAN]

Z wypowiedzi Esta wynika że w tej grupie jest PRGK-BF?

Ale najśmieszniejsze dla mnie jest miejsce team enclaveSE.
Czy w drugiej dywizji są tylko z racji nazwy (oczywiście nic nie ujmując enclaveSE)??? Bo przecież nic w CB nie grali nawet - ach ten stx :evil:

(21:15:51) (@[CB]stx) ----------------------------------------------------------
(21:15:53) (@[CB]stx) **Group D**
(21:15:57) (@[CB]stx) ----------------------------------------------------------
(21:15:58) (@[CB]stx) Team LeGion II
(21:16:00) (@[CB]stx) Tooting Popular Front
(21:16:03) (@[CB]stx) Arcor
(21:16:06) (@[CB]stx) Division Wuestenfuchs
(21:16:08) (@[CB]stx) Team Enclave SE
(21:16:11) (@[CB]stx) Stosstrupp Steiner KG Condor
(21:16:13) (@[CB]stx) IdLe - HR Battlefield Clan

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 23:50 

mjr. Sergyey napisał(a):
Ale najśmieszniejsze dla mnie jest miejsce team enclaveSE.
Czy w drugiej dywizji są tylko z racji nazwy (oczywiście nic nie ujmując enclaveSE)??? Bo przecież nic w CB nie grali nawet - ach ten stx :evil:

Magia nazwy działa ;). Miejsce dostali w prezencie, mam nadzieję że tanio skóry nei sprzedadza, bo cieżkie boje przed nimi.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 23:58 

EST_PL napisał(a):
Nie wiem, jakim cudem są na 19 miejscu w CB.

Wydaje mi się, że oni jakiś kryzys obecnie przechodzą. Bodajże cztery ostatnie mecze z rzędu przegrali. Wcześniej byli całkiem, całkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 00:01 
Moderator forum

mjr. Sergyey napisał(a):
Pl.Rec.Gry.Komputerowe II

Z wypowiedzi Esta wynika że w tej grupie jest PRGK-BF?

Tak. Nie wiedzieć czemu podczas losowania użyto nazw Pl.Rec.Gry.Komputerowe II i Pl.Rec.Gry.Komputerowe zamiast PRGK-BF i PRGK-42.

Pancho napisał(a):
EST_PL napisał(a):
Nie wiem, jakim cudem są na 19 miejscu w CB.

Wydaje mi się, że oni jakiś kryzys obecnie przechodzą. Bodajże cztery ostatnie mecze z rzędu przegrali. Wcześniej byli całkiem, całkiem.

No to fajnie, że trafiliście na dobry moment.

Podpis nieczytelny...

Ostatnio edytowano 16 wrz 2004, 00:03 przez EST_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 00:03 

Cos o DA - jeszcze grajac w SPQR gralismy 2 razy z DA - fakt sa lamy nieprzeciete sa do pokonania na wszystkich mapach oprocz jednej - Berlin. to dzieki tej mapie maja tak wysoka lokate w CB - nie wiem jak to robia ale maja takie "myki" na Berlinie ze potrafia zniwelowac nawet 250 ticketow roznicy - nie ma sie wiec czego obawiac z ich strony.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 00:17 
Moderator forum

mjr. Sergyey napisał(a):
Ale najśmieszniejsze dla mnie jest miejsce team enclaveSE. Czy w drugiej dywizji są tylko z racji nazwy (oczywiście nic nie ujmując enclaveSE)??? Bo przecież nic w CB nie grali nawet - ach ten stx :evil:

Z tego co pamiętam EnclaveSE dało sobie całkiem niezły rating, nie grali żadnych meczy, admini pokojarzyli ich z Team Enclave i stąd ich miejsce w drugiej dywizji.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 00:27 

Nom grupy hehe :) jak zwykle beka (polskie klany grajace ze soba :D )

Co do naszej grupy to mysle ze moga byc problemy z N-Danes i so-Fraget (do pojechania spokojnie przez oba polskie klany, wystarczy dopre przygotowanie ;) )

Co do grupy enclaveSE to macie ARCOR i jakis odlam StS wiec cieezko bedzie
Grupa PRGK no powiem ze nie bedzie łatwo Syndicate, 515 i Certamen (z tymi ostatnimi gralismy i wygralismy - pamietam ze ostre becki na kharkovie dostali ale skillowo calkiem dobzi sa)
Panowie z Syndicate to dunczycy zdaje sie. Czesto grywajac na zagranicznych serwach (glownie na jednym boomtownie) widzialem graczy Syndicate i przyznam ze reprezentuja przyzwoity poziom. To chyba tyle :)

ps. Titek szykuj dupe :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 00:39 

Przy korzystnych ukladach w tabeli zawsze mozna wykrecic jakis przekret, zeby przeszly 2 polskie klany :D.

W naszej grupie chyba tka ustawilbym pod wzgledem skilla od najlepszych:
#soFragged (wygral z Certamenem w poprzednim OC w 1/8 playoff)
Start (dawny IG4U)
Deadly Alliance
Easy Company
Swedish Foreign Legion
Notorious Danes

moge sie mylic :). Na ircu jakis wegir juz pyszczył , ze grupa D jest najlatwiejsza (najsłabsza).

PRGK-42 bedzie mialo ciezka przeprawe, mimo wszystko trafili chyba do mocnej grupy. Mam nadzieje ze opowiecie nam cos o tajemniczych Ruskach :) z Legionu (czy dobre czity maja ;) - sprawdzcie czy PB jest enabled :) ) .

Ostatnio edytowano 16 wrz 2004, 00:48 przez CloneTrooper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 00:48 

Swego czasu pamietam jak pierwsze zwyciestwo mojego pierwotnego klanu VPKI wygrało swój pierwszy mecz w CB właśnie z legionem na berlinie i czyms tam jeszcze wtedy my bylismy strasznymi lamkami i pamietam ze zyskalismy kolo 100 pktow.

Natomist w UKFie sprawili nam niezle baty. Nie wiem na czym recz polega ale sa dziwni.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 01:04 

CloneTrooper napisał(a):
Magia nazwy działa ;). Miejsce dostali w prezencie, mam nadzieję że tanio skóry nei sprzedadza, bo cieżkie boje przed nimi.

Ehhhz... Z przykrością śmię przypuszczać, że enclaveSE wycofa się z OC, :| bo nie mamy jeszcze taktyk na wszystkie mapy i mamy nie dużo czasu. Pozatym chcemy najpierw dokończyć Clanligę Gamestar'a a potem sprawdzić się w czymś większym. Przynajmniej tak chcą nasi CLowie i w zasadzie... zgadzam się z nimi w sytuacji, kiedy nasz podstawowy squad nie będzie miał czasu to będzie bez sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 07:25 

soFraged sie rozpada bo ich CL poszedl do EVO a na "rynku" pojawili sie ich gracze.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 07:28 
Moderator forum

mcmt napisał(a):
Ehhhz... Z przykrością śmię przypuszczać, że enclaveSE wycofa się z OC

Z przykrością informuję, że wycofanie się z OC teraz dyskwalifikuje Was z kolejnych rozgrywek (Rules -> Clans and players -> 1. "Clans and Players Clans who quit the cup are likely to be excluded from the next cup season."). Radzę przemyśleć decyzję.

Team LeGion to zbieranina tchórzofretek - od dobrych 5 miesięcy staramy się ich wyzwać w Infantry i Conquest. Za każdym razem olewają wyzwanie, nie odzywając się ani słowem. Oni czatują na słabsze klany... Na szczęście w OC nie ma takiej możliwości. Żałuję, że nie trafili do grupy D ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2004, 11:25 

mjr. Sergyey napisał(a):
Natomist w UKFie sprawili nam niezle baty. Nie wiem na czym recz polega ale sa dziwni.

ale z kolei w zeszlym OC - dostali od nas mocno w dupe - anyway jest to dziwny klan, rade uwazac... aha... slowo fairplay nie istnieje w ich jezyku :/

@Enclave SE

przemyslcie decyzje - lepiej juz dostac niezle w dupe - zdobyc jakies doswiadczenie, niz pozniej stracic szanse w grze w kolejnych OC...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2