Teraz jest 6 kwi 2025, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 22:19 

hehe rzeczywiscie denerwujace ja tam zdaje sobie z tego sprawe i ustepuje... ale zazwyczaj tylko klanowicza i tym ktorzy wiem ze sa dobzy bo jak kogos nie znam to jak mam wiedziec czy oplaca sie dac mi samolot kiedy na wlasnosc mozna miec :wink: a taxi zeczywiscie wkurzajace ale jeszcze bardziej jest kiedy cie ktos jeszce przejezdza przy okazji pruby dostania sie do samolotu...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 22:28 

Soud a ja jestem ciekawy za ile ty kupiłes BF-a :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 22:50 

Ja mam taka propozycje.
Jak bede na serwie to oddawajcie sprzety w moje rece :)
Po co sie macie klucic :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 22:58 

Slaj napisał(a):
Soud a ja jestem ciekawy za ile ty kupiłes BF-a :twisted:

Ja sie zainteresowalem bfem miesiac przed promocja ale pomyslalem po co trafic 129 zl skoro mozna kupic za 39.90 i chwile poczekac wiec bfa mam za 56.90 z kosztami wysylki :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2004, 23:07 

skad zes ty to kombinowal skoro 16zl przesylka?z meksyku?? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 00:47 

i jak zwykle temat zszedl na to kto za ile BFa kupil :roll:
Ja kupilem za 39zl i jestem lama wiec nie dawajcie mi sprzetu

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 01:03 

Dumch napisał(a):
Calavero: kolejki to były za komuny, a że nie umiesz dostać czegoś to już twój problem :wink: Tylko jak dobiegna pierwsi to nie wal im w co tam ci wzieli jak to coraz więcej osób robi :evil: :evil:

Bosh... zebyscie wiedzieli co zrobilem pewnego "pieknego dnia".... za zadna cholere nie moglem dopchac sie do czolga pomimo ze na niego czekalem.. i widze ze jeden jakis "nieznany" gosciu znowu mi pop###la sprzeta.. zlozylem sie z inzynierki.... alez pieknego headshota mialem :D :oops: Ale .. to byl 1'wszy i ostatni raz.. obiecuje :oops: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 02:14 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
Soud taki problem to nie problem , no sniper w czolgu podazajacy uparcie pod gore to zeczywiscie kicha ale tak to wyglada i nikt tego nie zmieni.To mniej wiecej tak jak by za przekroczenie predkosci w miescie gdzie jest ograniczenie do 30 a ty jechales 40 zabierali prawko i konfliskowali samochod - bzdura nie :?: (a tak pozatym to 50 w terenie zabudowanym to chamstwo :? ) Jedno jest pewne jak jestes w klanie to juz problem znika wiec moze jakis klan cie przygarnie i skoncza sie twoje potworne meki :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 09:05 

Cavalero - 2 things

Możliwe, wpadłem ostatnio... ech, tak się z tym złotem obnoszę :lol: (później wlazłem na server 3C i strzelałem sobie z flak'a do 2 mustangów i b17 w bazie na bocage, ale jakiś mądrala z 3C wjechał mi w cel 'lekko bitym' VW i podarował mi tk, za co wyleciałem z serva, 1. koleś już z 2 m dalej dostał by od któregoś z lotników bombkę (nawet może kulkę :) ), ale po cóż miał wsiąść do pelotki ,2. -2 i lecisz z serwa - TRAGEDIA na polskich serwerach! )

Wiadomo, prawo dżungli, jeśli chcesz mieć sprzęt - stój pod spawnem i trzymaj 'E' :D Po za tym jeżeli tyle czekasz, to rush'ujesz :P ;) Ja nigdy nie czekałem i dlatego jestem zajebistym piechociażem w wersji multi without sniper :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 12:02 

A ja sie nie chwalac dostalem "BANA" na 3C :lol: bo pewna admina przezywala chyba pewne zalamanie... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:10 

nie wiem dlaczego ale ludzi ktorzy kupili gre za 39 zł (m.in. ja) za jakis "gorszych" od tych ktorzy kupili za 119 :roll: ja nie widze roznicy miedzy tymi dwoma przypdakami i nie spotkalem sie z wiekszymi "incydenatami" na polskim serwie ( oprócz cholernego kamperstwa :evil: )

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:16 

hmm, teoretycznie moga miec gorszego skilla z racji krotszego okresu grania w gre :]

ale to tylko teoria

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:20 

dokladnie to tylko i wylacznie teoria

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:30 
Maskotka BF.pl

Zbawca napisał(a):
i jak zwykle temat zszedl na to kto za ile BFa kupil :roll:
Ja kupilem za 39zl i jestem lama wiec nie dawajcie mi sprzetu

A ja w ogóle nie kupiłam, tylko gram na czyimś i jestem kobietą, więc - mi to nie dość że nie powinniście dawać żadnego sprzętu, to jeszcze jak zobaczycie że czymś jadę, to powinniście mi go podpierniczyć/zniszczyć od razu, póki jeszcze nikogo nie przejechałam :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2