To może ja tez swoje 3 grosze, albo 12 groszy

....
To forum kiedyś było inne bo byli inni ludzie - nie obrażając nikogo - chodzi mi o to, że była grupa ludzi stale bywających na forum i nieczęsto dochodzili nowi gracze wiec się wszyscy znali i gadali itp.
Później nastąpił podział na dwa fora i na dodatek znudzenie grą tymi, samymi tematami itd.
Pamietacie kiedyś były dwa a nawet jeden serwer, na którym siedziała cała scena i wszyscy grali razem i faktycznie zabawa była przednia.
Tego sie już nie da odtworzyć i wątpię aby dwójka połaczyła scene na dobre - to raczej nierealne.
Osobiście rzygam już clasiciem i nie chce mi sie w niego grać, czekam na BF2 i mam nadzieje, że choś w 70% wciągnie mnie tak jak Clasic.
Miałem przyjemność grania z najlepszymi na polskiej scenie i dziękuję tym wszystkim za czas wspólnie sedzony i załuje że nie zagramy już w tym samym składzie nigdy. Generalnie najmilej wspominam stary skład PRGK-42 kiedy jeszcze nie znało sie wszystkich sztuczek i gra otwierała ciągle coś nowego przed nami. Zresztą moze byłoby inaczej gdyby wciaż wychodziły nowe patche - nie wiem.
Co by nie mówić o graniu i o tym ile to sie marnuje czasu przy kompie to nie załuje ani chwili spedzonej z wami na serwerach zarówo tych miłych jak i tych kiedy dostawoało sie haeda za to, że było sie pierwszym do samolotu

, sam tez nie raz tak po świńsku posałem kogoś na glebę
Poznałem dzieki tej grze b. duzo Świetnych ludzi, z którymi utrzymuje
i bedę utrzymywał kontakt, dlatego cieszę się, że wziąłem w czymś takim udział jak, że byłem/jestem częścia polskiej sceny BF-a
A co do forum, Pepsee to zwisa mi lacha na to co się z nim stanie
i czy znamienny wpływ bedzie miało powstanie sekcji BF2
Pozdrawiam wszyskich aktywnych i nieaktywnych