Teraz jest 6 kwi 2025, 00:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 13:29 

Kup podstawke i sciagnij Fogotten Hope, czyli mod ktory pokzauje jak tworcy BF42 sobie wyobrazali swoja prace ale zabraklo im pary :lol: :lol:

Na Vietnam + BF42 + FH czasu miec nie bedziesz (24h/dobe to za malo) wiec zdecyduj sie wczesniej ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 15:22 

Menio napisal

Cytuj:
Witam

Banalne choc wazne dla mnie pytanie
Mam zamiar sprawic sobie cos do pogrania na dlugi czas ( glownie po necie ) no i moje oko spoczelo na Battlefield...mowiac brzydko nie sram kasa i zastanawiam sie czy warto kupic ( Podstawke + Vietnam ). Obejrzalem sobie pare trailerkow poogladalem screeny, no ale wiadomo ze to nie pokazuje wszystkiego Sadzac bo ogledzinach grafika wyglada na srednia ( a moze poprostu screeny byly brzydkie ), ale mam pytanie: czy przeszkadza ? moze jestem za bardzo przyzwyczajony do ladnej grafy ot chocby w Call of Duty... zreszta nie grafa jest w grze wazna a moim zdaniem grywalnosc, czytajac recencje BF dowiedzialem sie ze jest to naprawde grywalna gra...glownie na necie, no wiec warto wydac na nia te 150 zl ? ( BF + Vietnam ), a i jeszcze czy na necie sa jeszcze jacys poczatkujacy czy juz sami masterzy ? Prosze o szczere odpowiedzi

Powiem tak bf vietnam mi sie niepodoba wole zwyklego a jak uwazasz ze vietnam niejest taki cool jak classic to zawsze miozesz sobie instalnac moda EoD(tez w Wietnamie akcja sie toczy).Aha i niedawaj pytania czy warto kupic bf'a bo to oczywiste ze warto

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 16:04 

Hmm zacznijmy od tego z te 2 gry mimo ze oba to BF maja inny klimat...
42 jest lepszy pod wzgledem duzych bitew z duza iloscia sprzetu (Aberdechen, gazala, El-Alamein) natomiast wedlug mnie vietnam bardziej nadaje sie na walki typowo infantry oczywiscie tez sa mapki z czolgami, pojazdami no i smiglowacmi :), Vietnam ma jeszcze jedna zalete owe smiglowce :wink: kupuj co chcesz ale wiekszosc ma racje co do tego ze na 2 gry nie ma czasu...
PS
Prubowalem sie wypowiedziec bezstronie bo raczej texty typu vietnam suxx czy 42 suxx :wink: nic tak naprawde nie mowia...ja lubie obie gry jednag musialem sie zdecydowac i wybralem vietnama (chodz mam obie ale czasu nie mam :( ) a nie latwo wybrac...

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2004, 16:09 

boby7[PL] napisał(a):
kamillos napisał(a):
VIETNAM jest kiepski pod wzgledem grywalnosci.

Kiepski? Taaa... Jasne. Mógłbyś rozwinąć swoją złotą myśl?

IMHO do dobrej zabawy wystarczy kupić jedną z nich.
IMHO2 jeżeli chcesz sobie popykać na współczesnym polu walki i polizać przez szybkę monitora klimaty BF2... To kupuj BF42 i ściągaj (baaaardzo popularnego) moda DesertCombat.
Jeżeli wolisz zapach napalmu o świcie... I zdziebko lepszą grafikę... Bierz BF Vietnam.

ten boby7 to sie zna na zeczy :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2