yacub napisał(a):
dedido napisał(a):
A zawsze się dziwiłem że nikt Rizli nie lubi

Ale BTW hasełko mają fajowe

Fajowe to ma intro strony KingSize Rizla
http://www.clan-ksr.com/
Niezłe, podoba mi się... szczególnie ta muzyczka
A jeśli chodzi o to NoCD, to jeśli będzie to tylko na cupach obowiązywało - to jeszcze jakoś można to ścierpieć, ale jeśli zrobią tak jak napisali (że używanie tego typu programów poza cupami także będzie sankcjonowane) to sorry, ale... niech mnie cmokną, ew. niech mi sponsorują co miesiąc nowego BFa, bo swojego to ja na pewno nie będę dzień w dzień używać i ryzykować porysowanie go!
Po*$&^*&*$% debile
Btw. kim ku#W# oni są żeby nam mówić takie rzeczy? Jeśli oni będą obstawać za takim rozwiązaniem, to może.... powinniśmy napisać jak my to widzimy i co naszym zdaniem powinno być zabronione, a co nie i.... niech każdy klan się pod tym podpisze... jak zbierzemy wystarczająco dużo takich 'podpisów', to może zamiast pier%$% od rzeczy, może trochę pomyślą i porzyznają nam rację...
Można by było także porozmawiać z innymi klanami (zagranicznymi), przesłać im kopię naszej petycji i może by więcej klanów podpisało się pod tym - wtedy rizla musiałaby się dostosować od większości...
P.S. przepraszam za słownictwo i ton wypowiedzi, ale... 2 tygodnie nie grania i później czytanie takich rzeczy robi swoje...