Teraz jest 6 kwi 2025, 00:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 01:35 

Ja pierdziele ale sie niektórzy panoszą , jakby byli u siebie w domu ...

(patrz post wyżej)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 02:18 

Co do postu wyzej... Nie ma to jak "grupa trzymająca władze". A jak ktos (chociazby przypadkowo) najedzie na kogos z grupy... to juz trzeba objechac goscia no nie? Bo tutaj przeciez (chociaz to nie vietnam) prawa dżungli panuja... A jak Panowie mają jakies pytania i sprawy do przedyskutowania, to zapraszam na GG. A nie na forum spamowac :evil:.

Teraz juz wiem dlaczego tak zadko odzywam sie na forum, chociaz jestem tu praktycznie codziennie. Bo sporo nieinteligentnego małoletniego motłochu spamującego tutaj.... a jak juz ktos zacznie po kims jechac.. to juz kazdy kolejny musi... bo inaczej "nie wypada". Eh... młodzieńcy... :roll:

Jeszcze raz SORRY Gofer... jezeli grasz w 3C, to z pewnością nadajesz się na administratora... i odwołuje wszystko to co napisałem wczesniej :) 8)

Pozatym... czyż nie dobry pomysł rzuciłem odnosnie rozwiązania problemów administratorów? ALe tego oczywiście (prawie) nikt nie zauważył.....

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 03:52 

WHAT-A-SHIT Obrazek
calavero napisał(a):
A co do goferka... khm.. no to sorrry chopie jezeli CIe uraziłem :twisted: ale jakos nigdy nie rzuciłeś mi sie w oczy na serwerze.... :P :P

To mało grasz :roll: ...

Co do tematu, może adminem powinna być osoba wybrana przez obydwa klany grające mecz?

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 04:24 
Moderator forum

Może tak zerwalibyście się co poniektórzy z tego topiku z bzdurnymi gadkami-szmatkami ? Co mnie to obchodzi co sądzi jeden o drugim ? Jeśli macie problem, to na http://www.czateria.interia.pl z pewnością was wysłuchają. W ostateczności załóżcie sobie osobny topik, na pewno nie będę wam go offtopikować.
To był chyba konkretnie podany temat, więc dajcie sobie na luz...

Przypominam, poszukujemy adminów do Ligi Polskiej. Zgłosić się może każdy człek, posiadający legalną wersję Beefa 1942 i mający ochotę na adminowanie meczy. Każda kandydatura tu zgłoszona zostanie przegłosowana na spotkaniu Rady Ligi. Nie będziemy przy tym brać pod uwagę tego, czy osobnik jest klanowiczem, czy też nie.

Wybrani admini będą mogli zapisywać się na poszczególne mecze Ligi. Drużyny biorące udział w danym meczu mają prawo odrzucić porzed meczem admina, który ich zdaniem nie jest odpowiedni. Bez konieczności tłumaczenia się.

Do obowiązków takiego admina (mecz raz na dwa, trzy tygodnie, chyba że będzie chciał częściej) należeć będzie adminowanie meczu, przez co rozumie się wyznaczenie terminów spotkań w razie sporów, napisanie raportu z meczu, decyzje w trakcie meczy typu: teraz gramy tę mapę i wy jako allied, jeśli drużyny nie będa chciały dojść do porozumienia.

W zamian za to obiecujemy fajną zabawę i możliwość obejrzenia na żywo zmagań polskich klanów.

I nie offtopikować mi tu więcej...

Na razie zgłosili się :
3C|G0fer
Tołdi

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 08:18 
Moderator forum

Mayek sie zglasza o ile nie macie problemow z moim "czitowaniem" :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 15:14 

calavero napisał(a):

A co masz do 2 i 3? Szczególnie "pan" denciu się nadaje... ot chociazby zobacz sobie temat http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... sc&start=0 .... i wez przestan mnie wkurzac bo jeszcze pomysle ze tez nalezysz do tej grupy

przymknij sie calavero dobrze ??bo gówno wiesz za ile bfa qpiłem

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 15:16 

Mayek napisał(a):
Mayek sie zglasza o ile nie macie problemow z moim "czitowaniem" :roll:

Legionista Mayek :).

Gdy nikt z wyzej wymienionych nie bedzie mogl, mozecie liczyc na mnie, o ile nie bede gral wlasnie meczu.
Damy rade.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 16:39 

Slaj napisał(a):
przymknij sie calavero dobrze ??bo gówno wiesz za ile bfa qpiłem

A może tak troche kultury prosze Pana, ok?

Po 1. Powinnismy nie zasmiecac tego topicu tak jak prosił EST, ale sorry EST, nie moge przemilczeć tych otwartych, publicznych i bezpodstawnych ataków na moją osobe. Sam chciałem załagodzić spór i uderzyłem w pojednawczy ton, jeżeli coś.. zawsze można przedyskutować ze mna różne sprawy na GG. jednakże Panowie wolą inaczej...? OK.

Po 2. SLaj -> Jezeli ja wykazalem sie "noob'ostwem" nie kojarząc Pana Gofra, to Ty wykazales sie tez "noob'ostwem" nie kojarząc że np. pan Grig (harnaś), czy tez Dencio [do ktorych osobiscie nic nie mam] sa "trollami", stawiając moją teze pod znakiem zapytania. Jak widzisz, udowodniłem Ci (za pomocą linka do ciekawego topic'a) ze Dencio jednak ma zachowania swiadczace o trollostwie, chociaz nawet i on.. przyznał sie do błędu i postanowił się poprawić. "Zaatakowałeś" mnie, moją wygłoszoną opinie, a ja udowodniłem Ci ze mam racje i.. pozatym moze nie zauważyłeś Slaj " :wink:"... to wszystko było w zartobliwej formie powiedziane.... Pozatym, nigdzie nie dałem do zrozumienia SLay za ile kupiłeś BF'a. Chyba Ci sie tematy pomyliły :P :D.

Po 3. Widze ze niektorzy pomylili sie i zapomnieli na jakim polu walki powinni walczyc. Przypominam Panowie, że tytół gry to "Battlefield 1942", a nie "Battlefield battlefield1942.pl"... pozatym gra ta ma nam dostarczac przyjemności, a nie okazji do pokazania, że skoro jesteśmy nieco lepsi skillowo to juz wszystko nam wolno.

Po 4. Est.. teraz masz dopiero 4 adminów: Mayek, Mcmt, Gofer, Tołdi. (Przy czym wątpie żeby 4 kandydatura przeszła przez głosowanie :D - chociaz kto wie :roll: ) W obecnej sytuacji admini Ci musieliby adminować 2 mecze w tygodniu... a to ich najdalej po 3 tygodniach zabije. Także jakby nie bylo wystarczajacej ilosci.... to tylko przypominam o mojej propozycji :). Ew. Mozna zrobic tak: z kazdego teamu 1 admin obowiązkowo + Ci ktorzy sie zgłoszą.

Po 5. Jeszcze raz orzepraszam EST za offtopicowanie.. no ale nie mogłem tego przemilczec. No i jeszcze raz - sorry Gofer :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 17:01 
Moderator forum

[PTS1939] wystawi napewno jednego admina.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 17:10 
Moderator forum

Calavero - Ty jakiś nie do końca normalny jesteś. Wpadasz znienacka na forum, ciskasz się jak fretka po połknięciu chilli, śmiecisz topic i jeszcze masz pretensje, że się po Tobie "jedzie". Człowieku, myśl choć trochę :roll: I nie kłam, że grasz regularnie, bo ja jestem codziennie i w ogóle Cię nie kojarzę.

Z Team Enclave chętnie podejmę się adminowania raz w miesiącu ;) Poza tym zachęcam "ludzi z kontaktami" do pomocy w pozyskiwaniu sponsorów nagród (choćby symbolicznych). Proponuję się spotkać w ten weekend na TS i omówić tą kwestię - może pojawią się jakieś pomysły. Moje pertraktacje na razie utajniam Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 17:32 

Calavero udzelam sie malo na forum ,hm... sam nie wiem dlaczego . .lecz na nie zaglondam często.A zaczolem grac w bf w wakacje.Do administracji tak patrzac na posty zgłaszajacych sie adminów to se pomyslalem moze ja sie zglosze .Osoba która uzywa plytki jako postawkie do kufla z mlekiem :lol: Dzęki Tin za wsparcie .Wow to moj drugi post .Calavero zanim sie obejrzysz bede ich mial wiecej :D

Pozdrawiam :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 18:26 

mayek --- jak ktoś tu zarzuci że niechce miec admina bo ma niejasną :wink: przeszłość to mu tu expacka wrzuce na chatę.

masz moje wsparcie mayek--- jesteś doswiadczonym graczem i nie jeden mecz ligowy za sobą.....pozatym chyba tylko tobie udaje się zobaczyć tinaminki a z takim wzrokiem to tylko na admina ...kto wie czy nie wyzej :lol: ( prezydent?)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 19:13 

g0fer na admina!

ps.penero oddaj mi ksiazke! :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 21:47 
Moderator forum

Dzieki Tinozaur za wsparcie :* Ze swojej strony proponuje Tina na admina, bo jako jednemu z niewielu ;) udaje sie walnac mi heada za pierwszym razem z No4/K98... i dogania moje expacki :shock: Z taka szybkoscia, ktora moze wykazac zapewne w adminowaniu, zadna sytuacja podbramkowa w Lidze mu sie nie wymknie :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 00:24 

Z tym że ja jush mam sporo roboty w klanie i nie dam rady wiecej z powodu czasu....... pozatym sie nie zgłaszałem :wink: :lol: 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2