Garet napisał(a):
Vicky =-> musisz im wybaczyc ta mentalnosc masturbantow, ale widocznie ktos tu z kobietami ma do czynienia tylko i wylacznie na monitorze.
Hatysz to co napisales bylo kretynskie. Dawno nie widzialem tak dziecinnego i masakrujaco glupiego tekstu. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby Vicky zmieszala cie z blotem. A ja na jej prosbe nawet zastanowilbym sie nad czasowym banem.
Wyjdz z domu. Gdybym uslyszal na ulicy albo w pubie jak zwracasz sie tak do kobiety to z miejsca dostalbys w morde.
Co do ciebie denciu to prezentujesz ten sam poziom.
Dlatego zapytałam o co mu chodziło, gdyż... nie mogłam uwierzyć że ktoś może napisać taki text na forum ogólnym... wolałam myśleć, że to ja coś nie kumam i że nie jestem w temacie... dlatego go nie pojechałam.. byłam w lekkim szoku i wolałam się upewnić, że to nie jest to, na co wygląda na pierwszy rzut oka...
Miło, że stajesz w mojej obronie

Jeśli chodzi o tego bana, to skorzystam

Żartowałam

Koleś obraził tylko mnie - nikogo innego, poza tym... to chyba miało być wg niego zabawne, a to że nie było... to już inna sprawa... Jeśli jednak to się powtórzy, to mam nadzieję, że ta propozycja nadal będzie aktualna
@hatysz - jeśli to miał być żart, to niestety nie był śmieszny i prosiłabym, żebyś nie żartował już ze mnie w ten sposób, bo mi to nie odpowiada. Jeśli chciałeś mnie obrazić, to... nie puszczę tego płazem...
Sama często piszę jakieś zboczone posty, ale... między zboczonymi żartami a obrażaniem kogoś jest cienka granica i trzeba uważać żeby jej nie przekroczyć, w tym wypadku trochę przesadziłeś... następnym razem uważaj... należę do BFowej Braci, ale.. jestem dziewczyną i niestety (albo stety) nigdy nie będę traktowana tak jak reszta... i czasami powinno się o tym pamiętać...
@Garet - jeszcze raz thx za wstawiennictwo