Teraz jest 18 lut 2025, 23:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 22:27 
Moderator forum

Z jednej strony screen jest oczywisty. Taki sam screen załatwił whothem^mmy z rizli. Definitywnie z global banem itp itd. Przeciez i rizla przestała istnieć zaraz potem. Tzn Punkbuster banned - nick osobnika - Violation: GAMEHACK.

Zbawca - bardziej dokładnego dowodu nie otrzymasz... GAMEHACK - nie pisz, że nie zauważyłeś ;).

Jednak z drugiej strony powinni wypowiedzieć się ci, którzy rozgryzali PunkBustera i tworzyli konfig dla serwera UKF. Ja poczekam z opiniami na ich opinię. Jednak zdaje się że UKF ma dziś jakąś popijawę... więc pewnie wypowiedzą się najwcześniej jutro.

I najważniejsze. Gdzie jest spis kodów PB ? Szukałem #81005 i nic nie znalazło...

PS: Widzieliście jego K : D R ? No na cheatera to on mi jednak nie wygląda...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 22:29 

hm..dla mnie jest to dowod uzywania cheatow

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 22:37 

He he zdjęcie to nic i co z tego że macie zdjęcie. Mam podobne ale z Vegetą no i co nie było z niej jakieś afery jak np. koleś bedzie stał za ścianą i zabijał inncyh przez sciane to jest cheater jak bedzie np. latał samolotem i zabijał osoby które są w budynkach dobrze ukryte (np. w kościołach na schodach)
to wtedy można go o cheaty posądzić ,ale tak to jest poprostu jakieś jawny porblem PB

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 22:49 
Moderator forum

Niestety ale nie zgadzam się z FatalWolfem. Cheaty nie polegają na zabijaniu dobrze ukrytych wojaków z samolotu...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:01 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
Javo ciekawe czy jak ty bedziesz mial taki problem mimo ze nic nie czitowales to tez bedzie dla ciebie to takie oczywiste cziterstwo. Nieczitowalem wtedy i nigdy wczesniej a w BF-a gram dla przyjemnosci a nie dla jakichs statsow. NIgdy nie bylem "wymiataczem" i nie zabijalem nikogo przez sciany czy podobne dziwolagi. Rozumiem jak bym porozwalal 30 ludkow , to bylo by to podejzane ze ktos kto gra od niedawna takiego skilla ma. Ja jak trafie 5-10 to jestem z siebie zadowolony. Moge tylko powiedziec ze nieczitowalem a zkad PB to wzial tego niewiem :cry: :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:09 

tak ale to że PB coś tam niby wykrył i napisał nie jest żadnym dowodem!!!prosze screeny z widocznym cheatem to co innego,nieraz miałem takie sytuacje że mnie kickneło za wallhacking,to dowodzi tylko tego że PB jest dziurawy/wadliwy,poza tym gram z Koalasem,jeszcze nie zdarzyło mi się aby miał w grze jakieś nadprzyrodzone zdolności w niczym,taki z niego cheater jak z koziej dupy trąbka :D KDR ma cienkie

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:20 
Moderator forum

A PB nie zrobił przy kicku fotki? Przecież zdajesie że normalnie robi. Gram już 1,8 roku i nie zdarzyło mi się aby mnie kicknął PB (poza nieudaną próbą updateu), więc cóż...

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:26 

Frantic rozluźnij zwieracze.
Grałem przeciwko Koalasowi wiele razy (także na sparingach) i nie wydaje mi się żeby był cziterem.

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:31 

dedido napisał(a):
Grałem przeciwko Koalasowi wiele razy (także na sparingach) i nie wydaje mi się żeby był cziterem.

Az taki slaby :wink: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:41 

Eee ja tego nie powiedziałem.

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:43 
Moderator forum

To powiedzieli już inni w tym EST :wink: (mimochodem) I jest jakiś skrin z tego czy nie ??

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:45 
Moderator forum

FaTaLWoLf napisał(a):
He he zdjęcie to nic i co z tego że macie zdjęcie. Mam podobne ale z Vegetą no i co nie było z niej jakieś afery jak np. koleś bedzie stał za ścianą i zabijał inncyh przez sciane to jest cheater jak bedzie np. latał samolotem i zabijał osoby które są w budynkach dobrze ukryte (np. w kościołach na schodach)
to wtedy można go o cheaty posądzić ,ale tak to jest poprostu jakieś jawny porblem PB

Pomijając wszystko to argumentację masz zgoła dziwną... buga na Berlinie zna bodaj każdy, a numer z zabijaniem w bunkrze czy tym bardziej na wieży kościoła zna każdy dobry pilot...
Nie ulega wątpliwości że PB ma swoje narowy i problemy, najbardziej znany z nich to problem z updatem i kopanie ludzi. być może pojawił się w tym właśnie przypadku jakiś inny problem z PB ....a być może nie....

Proponuję spokojnie przyglądać się koledze z boczku i walić screeny jakby coś było nie tak :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2004, 23:58 
Moderator forum

Ludzie czy wy nie widzicie tego screena naprawdę ?
Czy kliknięcie na link zapodany przez Frantica przekracza wasze możliwości ? Jeśli tak, to wróćcie do pierwszego postu w tym topiku kliknijcie na niego i zobaczcie, że wyraźnie jest napisane GAMEHACK.
Bo to co piszą co poniektórzy to wygląda tak, jakby żądali jakichś dowodów... JAKICH ? Na podstawie takiego samego komunikatu whothem^mmy wyleciał z global banem z CB.

Mnie również nie zdarzyło się kiedykolwiek by otrzymać kicka z PB z takim komunikatem... A pozostałe swoje przemyślenia wyłuszczyłem powyżej.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 00:13 
Moderator forum

Fatalwolf pokaz jak masz, a nie gadaj bo jesli chodzi ci o ten http://www.games.bmj.pl/enclavev/images ... um_ejw.gif to się troszkę różnią.

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 00:25 

cooler_pl - nie chodzi mi o zabicie na wieżyczce ale na schodach nad ławkami tam chyba żaden samolot nikogo nie zabije

[Night]MaX - właśnie o to zdjęcie mi chodzi zrobione było na mapie Bocage a rózni się tylko brakiem napisu w link Frantica: "Prior Kick/Ban"
A napis dłuższy zaczynający sie od:
"PunkBuster Client Removing..." był też ale nie zdożyłem go uchwycić.
Osąd zostawiam wam ja wole sie tylko temu przyglądac...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2